MOTIVATION


Årets första springtur!

- Trollet själv
Ja ni hörde rätt. Efter jag och Amanda vaknade så åt vi frukost, klädde på oss träningskläder och begav oss ut för att springa. Fysatan va jobbigt det var. Blev typ illamående och kunde inte andas. Fick bli en liten blandning av powerwalk och joggning. Nej, konditionen är inte riktigt på topp om jag får säga det själv, men det ska den bli! Var iallafall riktigt skönt och vi fortsatte träna lite mage, ben osv efter springturen. När vi tränat klart la vi oss i hennes säng och kollade på serie. Vi somnade direkt, haha. Helt slutkörda..
 
Nu är jag hemma och har nyss duschat, ätit lite och ska strax åka till Natalija. Vi ska ha myskväll och sover även kvar hos henne, myspys! Var verkligen så länge sen. Vi ska väl inte göra så mycket förutom att mysa, snacka en del, säkert kolla film osv. Så det ska bli kul! Men får ta och avsluta här så jag kan bli klar och åka mot henne, puss!
 

Sunday morning

- Gammal goding i repris pga superduper bildbrist
 
Precis som Natalija så ber jag om ursäkt för usel bloggning de senaste dygnet.. Jag och Amanda vaknade vid 1 igår och städade hela huset. Då mamma kom hem igår begav vi oss för att sova hos Amanda. Vi kollade lite serier och åt en as god middag hos henne. Lite senare drog vi ut med lite kompisar och hade det trevligt! Nu har jag nyss vaknat och Amanda ligger fortfarande kvar i sängen och halvsover. Börjar bli hungrig nu också så får ta och hoppa i sängen snart så hon vaknar, hehe snäll jag vet. Idag hade vi mest tänkt att ta det lugnt. Vi snackade om att träna lite så det kanske blir något i den stilen. Lovar att ha bättre uppdattering idag, har lite mer tid nu osv. Men vi hörs senare, puss!

fredag & lördag

Hej änglisar! Förlåt för att jag inte bloggade igår! I Fredags var jag ju med tjejerna hemma hos Amanda. Superkul var det. Vet inte när jag åkte hem men gick iallafall och la mig direkt då. I lördags åt jag påsklunch med familjen och sen fick jag skjuts till bästavännen. Vi pratade massor, lagade mat och bara umgicks. Så mys. Hon fick även min present som jag köpte till henne, alltså det på bilden med VS trosorna och diet dricka + energybar. Mamma kom och hämtade mig pga lat vid 19-20. Umgicks med mamma hela kvällen sen och gick och la mig vid 23 typ. 

DAGEN

Hej finisar! Idag var vi som sagt i stan och handlade presenter, åt Subway och köpte en varsin smoothie från Naked Juice Bar! Det var riktigt mysigt. Nu är vi hemma hos Moa och ska strax dra ut. Kommer lite folk dit så det blr skojjjjj! Vi båda + Amanda sover sen hos Moa ikväll. Här får ni lite bilder från dagen och så får ni ha en bra fredag kväll allihopa! Puss från oss

One Direction konsert

Fråga: Jag ska på one direction konsert den 8 maj och jag undrar om ni kanske kan ge lite tips så man kan vara förberedd och typ tipsa om t.ex vad som är bäst att ha på sig och vad man ska tänka på, ja allt som är bra att veta! Ni får gärna göra ett inlägg om det så fort som möjligt! :) 
Älskar er blogg!
 
Jadu, alltså det finns inte så mycket man måste veta. Men tänkt på att ta inte för varma kläder. Det är inte så att man står still så det skulle nog bli vädligt varmt annars. Kanske något linne med en jacka över som du även kan lägga i en väska eller enkelt hålla i om du blir varm. Någon bra mascara skulle också vara bra då risken att börja gråta är väldigt stor. För om man har en "dålig" mascara ligger ju allt väldigt fort i hela ansiktet och det skulle ju vara kul att undvika ;) Systemkamera ska man inte heller ha med sig då man inte får ha med det in. De är olika stränga på olika konserter men känner folk som varit tvugna att lämna den någonstans och det skulle inte vara så kul om man står vid ingången och inte har någonstans att göra av den. Så ta mobilkamera eller digitalkamera! Där fick du lite tips som du kan tänka på. Hoppas du blev nöjd med svaret. Tack så mycket, puss! 
 

fredag

Godmorgon! Vaknade av mig själv vid 10 typ och har bara druckit youghurt och fixat mig sen dess. Ska alldeles strax möta upp Amanda och Moa. Som Moa skrev i inlägget under så ska vi in till stan för presentköp! Har en grej att visa er som jag gjorde igår. Men det får ni sen! Ska kolla busstider nu, vi hörs senare. Ha en bra fredag, puss! 

GODMORGON

Vaknade kring 11 och det var verkligen superskönt att sova ut! Då vi gått upp ca 6 hela veckan så tror jag vekrligen att det behövdes. Vi har nyss gjort en fräsh och god frukost som vi tänkte äta till ett avsnitt av The Carrie Diaries. Efter det så ska vi fixa oss och möta upp Natalija för att åka in till stan, köpa pressent osv. 
 
Senare mot kvällen så ska vi hem till Amanda Fritzon med lite folk och umgås. Ska bli kul! Sen mot kvällen så ska jag och Amanda N sova här och får se om det blir någon mer. Vi hörs senare under dagen, puss

Question & Answer

Moa:
Q - I vilket program gör du collage? :)
A - Har precis lärt mig hur man gör i Photoshop så gör där. Annars Picmonkey.com :)
 
Q - Finns linnet kvar? :D
A - Vet inte ritkigt. Köpte det för inte så länge sen så ja kanske. Åk och kolla! :)
 
Q - Haha umgås du med Natalijas kompisar?
A - Känner Rebecka som hade middagen och de flesta av dom och det var hon som bjöd mig. Så ja.
 
Q - Åååh var har du köpt tröjan? Superfin!
A - Tack! Det är köpt på Forever 21 i London :)
 
Q - Kan inte du lägga upp en video när du lockar ditt hår?
A - Jo det kanske jag kan fixa! 
 
Natalija: 
Q - Vad heter Dianas blogg?
A -  http://dianarasols.blo.gg :)
 
Q - Åh vad kul! Jag har själv ett hus utanför Orlando. Vart i Florida ska ni köpa hus? :)
A - Vi funtar på att köpa i Miami, Sarasota eller Orlando! :) 
 
- Vart har du köpt skorna? :) skitsnygga 
- Tack så mycket! Köpte dom i London på Footlocker :)
 
Q - Vad är temp-dagen? :)
A - För två år sen fick vi reda på att en kompis tog tempen i sin hästs röv, och ända sen dess har vi kallat henne för tempen, så vi firade det idag! :)
 
Moa & Natalija:
Q - Hej tjejer! Jag vet att båda ni har navelpiercing, och nu är det såhär att nästa vecka ska jag ta det! Men är verkligen jääätte nålrädd, och är så himla nervös och tror att jag kommer dö typ haha.. tyckte ni att det gjorde ont? Är det värt smärtan? :)
A - Hej! Åh vad kul för dig! Vi tyckte inte alls att det gjorde ont och man kände knappt någon smärta, det var så att hon klämde åt med tången ganska hårt för att man inte skulle känna nålen. Men ja, det är värt den smärtan som man känner! Lycka till! :)
 
Q - Vad hade ni på er på 1D konserten i London, har ni kanske nån outfitbild? :)
A - Jag (Moa) hade på mig det HÄR. och jag, alltså Natalija,har ingen bild tyvärr. Lånade engrön långärmad tröja från Moa med nitar på axlarna, sedan G-Star jeans tror jag! 
 
Skulle ni kunna ta bild på vad ni äter under en hel dag? alltså måltider osv:)
- Ja självklart! :)
 
Q - älskar eran design!! men en fråga kan inte ni lägga upp fina klänningar till sommaren och skolavslutning :) kram!
A - Tack så mycket! Ja vi kan fixa ett inlägg med det, kram :)

Natalija 28 - 03 - 2013

Jacka från Jofama By Kenza, tröja från American Apparel, jeans från Tiger Of Sweden

världens bästa vänner

Hej vänner! Påsklovet började idag och temp-dagen firar 2 år! Sjukt så fort tiden gått haha! Så efter skolan sprang jag hem till Vendela och där mötte jag upp alla förutom Vendela och Amanda. Vi fixade allt inför surprise partyt och sen gömde vi oss och överraskade Amanda haha! Sjukt roligt att träffa allihopa och umgås med dom. Älskar. Ikväll ska jag vara med mamma tror jag och sen kanske plugga litegrann! Puss!


Nacho Deluxe

Hej finisar! Kom nyss hem från en rolig dag på stan. Fick med mig 2 sminkgrejor hem, topppeeen! Nu har vi precis gjort tacotallrik och tänkte käka till en serie. Är så jäkla hungrig.. Efter det hade vi tänkt att träna och sen ha filmkväll hela kvällen, mys! 
 
Justeee, en rolig sak som hände påvägen hem, haha. Amanda hade en burkläsk i hennes väska och vi fick springa som fan till bussen. På något jävla vänster så gick det hål i den och läckte såklart. Men Amanda är var så inne i hennes värld som vanligt så hon märkte inte att det hade droppat i hela bussgången, att hon var helt blöt i knät och sätet blivit en pöl. Haha alltså när hon märkte det, tror jag dog! Hahahhahahaha skrattar fortfarande. Helt klart veckans bästa! 

PÅSKLOV

Hej på er! Solen skiner, snön smälter, vi har slutat för dagen och det är påsklov! Kan det bli bättre? Haha iallafall, sitter nu med Amanda och väntar på bussen, vi ska in till stan och fixa lite grejer som jag skrev innan. Juste, är så jävla sur. Vi har läxor/arbeten som måste vara klara när vi kommer tillbaka till skolan vilket innebär att jag måste plugga över lovet. Suck.. Men får göra det så fort som möjligt så allt är klart och jag kan slappna av. Ni får ha det så bra så hörs vi senare, Puss&Kram


DAGENS OUTFIT

Linne från H&M, Jeans från Ginatricot, Kofta trån Ginatricot Skor från Hunters, Klocka från Ur&Penn
 

Torsdag 28/3

Godmorgon finisar! Igårkväll kollade vi på The Vow, men jag själv kollade inte så mycket då jag höll på med mobilen istället. Somnade hyffsat i tid och gick upp vid 6. Det var sjukt jävla kallt i mitt rum när vi vaknade, brr. Men vi kom upp ändå och är nu heeeelt klara. Väldigt ovanligt. Vi brukar liksom springa runt de sista 5 minuterna och fixa massa grejer..
 
Efter skolan så ska jag och Amanda åka in till stan för att kolla lite grejer. Måste köpa en concealer borste förresten. Sen när vi kommer hem så ska vi ut och springa (gjorde ej det igår pga ingen ork) och sen ska vi träna lite annat. Vi har verkligen kommit igång nu och faktiskt tränat exakt varje dag denna vecka. Några dagar lite och några dagar mer, men vi har iallafall kört lite varje dag! Kan inte vara annat än stolt, hehe. Strax kommer även dagen outfit så håll utkik, puss

NEW IN


Tacokväll

Hej finisar! Gick helt okej att träna, var helt slut så det gick väldigt segt att komma igång. Somnade liksom i skolan idag så får bli tidig sängång ikväll. Efter vi tränat så drog jag och systrarna Nordquist hem till ma place. Har precis käkat och är nu supermätta. Efter vi plockat undan så tänkte vi duscha, ta bort sminket, lära Matilda "Cup Song" och sen mysa ner oss i min stora, härliga säng framför en film. Myspys! Kommer säkert somna väldigt fort hela bunten.. Haha, juste en grej också, våran Ask.fm.. Haha finner inga ord, folk nu för tiden alltså.. Anyway, puss och ha en bra kväll!

FAVS FROM VS


ASK.FM

FRÅGA OSS VAD NI VILL PÅ http://ask.fm/Natalijamoa


Dagens outfit

Tröja från Gina, Jeans från Zara, Jacka från Manhattan, Väska från MK, Klocka från Ur&Penn + Converse

Dagens

Mjukisdress - Juicy Couture, träningsbyxor under - Victoria's Secret (Har dom endast för att jag fryser)
Till det: Jacka från Barbour, skor från UGG Australia 

GODMORGON

Har ni sovit gott? Det gjorde vi iallafall! Har nyss käkat frukost och ska strax ta outfitbilder, as usual. Idag har vi en sjukt lång dag i skolan.. Går till 4. Men Amanda ska ta sprutan så vi går tidigare (och ja vi tog fel tid och trodde det var igår). Efter det så ska jag och Amanda hem och träna på hennes gym och faktiskt ta en springtur. Superskönt! Sen ska jag, Amanda och hennes lillasyster Matilda gå hem till mig, käka tacos och sova här. Så det ska bli mys! Ha en bra dag finisar, puss

Skulle aldrig klara mig utan dig.


Tuesday

Efter skolan så drog jag, Amanda och Emma till handen. Fick med mig en grej hem faktiskt! Strax så ska jag hänga med Amanda till vårdcentralen för hon ska ta sprutan. Efter det ska jag hem och plugga medans Amanda drar till stallet. Men nu är det dags att gå, puss

DAGENS OUTFIT

Tröja från River Island, Jeans från Hollister, Skor från Converse + Jacka från Mathattan och Väska från MK

kär i en ängel.

Hej käraste! Slutade riktigt tidigt idag, tjugo i tolv. Superskönt. Åkte direkt hem och har inte gjort så mycket sen dess, la in den nya designen och sen stått och lagat lunch som består av broccoli och smoothie. Nu tänkte jag ta och kolla på the secret life of the american teenager tills jag ska åka mot stan för att fika med vännerna. Hörs senare, pussen

NY DESIGN

Nu är äntligen nya designen ute,som vi längtat! Tack till Amanda och Milica som hjälpt oss. Jag har även fixat lite själv. Men visst är den fin? Kommentera och säg vad ni tycker! 

Outfit /N

Jacka från Jofama By Kenza, väska från Monroe, piké från GANT, jeans från Tiger Of Sweden, skärp från Moschino, skor från Adidas

26/3-2013

Godmorgon allihopa! Vi vaknade vid 6 och har fixat oss, käkat frukost och ska nu ut och ta outfitbilder. Idag går vi bara till lunch och efter det så ska jag och Amanda åka till Handen C en snabbis för att köpa några saker. Efter det så ska vi nog hem till mig och sen ska Amanda till stallet. Får se om jag hänger med eller om jag stannnar hemma för att göra klart min bokrecension. Ha en bra dag finisar, puss
 

#nujävlarskaviträna


MÅNDAG

Hej på er! Har fixat med det sista på designen i stort sätt hela dagen så har inte haft tid att blogga. Den är nästan klar så om vi har tur kommer den upp ikväll!!!

Idag efter skolan så gick jag och Amanda hem till henne och fixade med designen. Skulle egentligen dansa men det vart inställt pga att läraren var sjuk.. Sen mot kvällen åkte vi med Amandas mamma och köpte pizza/kebab, mums! Nu nu ska vi hem till mig och träna, duscha och göra det allra sista i designen. Alltså är as taggad på en förändring! AHHH!


DAGENS OUTFIT

Tröja-BikBok l Jeans-Ginatrocit l Skor-Converse l Klocka-Ur&Penn + Väska från Michael Kors

BREAKFAST


TIPS

Moroccanoil är så jäkla bra för håret, jag använder det efter varje dusch och märker hur håret blir mjukt och återfuktat. Den luktar även supergott, inte för mycket liksom. Det är även positivt att den är alkoholfri så den torkar inte ut någonting! 
 
Finns att köpa på t.ex. NK, olika hårsalonger osv. Kostar cirka 400 kr! 

Tack Mamma!!!

Jag och Amanda fick detta av mamma i påskpressent! Åh va söt. Jag fick de svarta trosorna + BB cream & hudkräm och Amanda fick de gröna! Jättegullig verkligen, tack.

NU FLYTTAR AMANDA IN

Då mina föräldrar åkt till fjällen så ska Amanda och jag bo helt själva hemma hos mig. Åh gud vad vi längtat! Ska laga egna middagar och allt. Kommer vara precis som om vi skulle ha ett eget hus. Ska bo hos mig till fredag och sen fira påsk med Amandas familj. Sen efter denna roliga vecka så är det påsklov + att vi kommer få en ny design i veckan!!! ÅÅÅH LIVET LEKER! Men nu ska vi laga mat så får vi se hur det går, haha puss
 

Myskväll

Tänkte berätta lite om vad vi gjorde igår. Möttes vid Allé för att köpa middag och gottis till kvällen. Sen gick vi hem till Celine då vi missade bussen, suck.. Hemma hos Celine åt vi tacos, snackade massa, åt fruktfat, släckte ner hela huset då det var Earth Hour, skrämde upp oss för vi snackade om spöken osv (standard när man är ensamma), mös ner oss framför en film i ett hav av sängar, täcken och kuddar. Kvällen var supermysig och det var jätte roligt att träffa Celine & Fanny då det var väldigt länge sen. Tack för en rolig kväll tjejer! 

24/3-2013

Hej fina bloggläsare! Nu är vi hemma efter en mysig dag på stan med Lovisa. Vi fotade och fick faktiskt väldigt bra bilder! Så nu ska vi bara göra klart det sista i designen och sen är det klart. Det kommer förmodligen komma upp på bloggen innan fredag, åh vad vi längtar! Kommer bli så bra och skönt att slippa se våran äckliga nuvarande design varje gång man går in på den. Vi tror också ni känner lite samma sak.. När vi var klara med fotandet så tog vi en fika på Espresso House och pratade, mys! Vi håller nu på att redigera bilder osv. Här kommer lite bilder från dagen, puss

What we´re up to

Nu ska vi in till stan för att fotas till vår header. Så därför kommer vi inte blogga förens ikväll. Då kommer jag berätta om igår kväll/natt och lägga in bilder osv. Hinner nämligen inte göra det nu. Så nu vet ni iallafall vad vi håller på med. Då får vi bara hoppas på att det blir bra bilder. Puss och önska oss lycka till! 
 
Våran första headerbild

NEW IN


Tack Mormor & Morfar!


One day, I want to honestly say "I made it"


Makeup


Gårdagen

Hej snyggingar! Igår så kom Vendela hem till mig lite innan 5 och vi fixade oss. Inget gick typ bra för oss, haha. Fick reda på när hon kom att man skulle ha klänning på Rebeckas firade och slogs av panik då jag inte hade någon men det löste sig (tack vare Emma), sminket blev as fult till en början, gick inte bra när jag skulle locka Vendelas hår, hennes tights sprack, höll på att missa bussen, vi kom försent osv. Men det blev bra ändå! Kvällen igår hos Rebecka var super rolig och det var massa trevligt folk där. Tack för allt Rebecka! Synd bara att Natalija blev sjuk så hon inte kunde komma. Saknade henne.. Iallafall, efter en lyckad kväll så åkte jag, Vendela och Amanda hem till Amanda och slaggade där. Vi vaknade rätt tidigt och drog på donkendejt med de flesta som var där, mys! Nu är jag hemma och tänkte mest ta det lugnt, fixa lite grejer osv.
 
Ikväll så blir det myskväll hos Celine med Amanda & Fanny, så det ska bli kul! Vi ska äta tacos, kolla film och bara mysa helt enkelt. Alla slaggar sedan där och vi har planerat att äta brunch sen imorgon. Mysigt mysigt. Hade planerat att ta headerbild imorgon också men eftersom Natalija blivit sjuk så får vi skjuta på det tyvärr.. Men vi ska försöka planera in en ny dag väldigt snart!
 
Här får ni bilder från mitt senaste dygn, puss

NYHET

Min familj och jag ska 90% säkert köpa ett hus i Florida efter sommaren. Kan ni förstå min lycka? Gråter. Kommer inte att flytta men kommer att åka dit när vi känner för det, och sen kan jag ju dra dit med vänner när jag blivit lite äldre och bo där. Det är ju fan en dröm som går i uppfyllelse. h e r r e g u d mitt liv.

tjugoandra mars

Hej! Jag ligger hemma och är sjuk medans alla mina vänner är ute och har kul. Roligt va? Hur som helst så har jag förberett min kväll med chips, dipp och cola. Ganska skönt, var dock så jäkla taggad på helgen för att fira två av de närmsta, idag Walliz och imorgon Diana. Är ganska ledsen också. Men men vad fan ska man göra åt detta. Pallar inte blogga mer nu, ska kolla på perks of being a wallflower nu, älsklingsfilm. Ses väl efter, puss

DAGENS OUTFIT


Helt perfekt min baby


Amazing for a minute

Dansen var rolig som vanligt! Körde igenom låtarna som vi skulle ha på uppvisningen och tror det kommer blir riktigt bra. Ska strax hoppa in i duschen och sen ska jag ta och lägga mig direkt. Hinner inte göra så mycket annat på torsdagar efter dansen då den slutar rätt sent. 
 
Morgondagens planer efter skolan består av att jag och Natalija ska åka till Centrum tror jag det var för att köpa pressent. Sen senare mot kvällen så ska vi hem till Rebecka som fyllt år på tjejmiddag. Ska bli jättemysigt! Men nu ska jag ta och duscha. Puss & Godnatt

Något jag har på mig varje dag.


♡ ♡ ♡ ♡


Videon från idag

 

ISVAKSDOPP

Hej på er finisar! Gick upp runt 7 imorse och fixade mig, packade det sista osv. Körde på osminkad idag också då jag verkligen inte orkade eller såg någon mening med att sminka mig. Lite innan 9 åkte vi till Hellasgården för att bada isvak. Det var skit kul faktiskt bara att det var svinkallt! De stack i benen och de blev iskalla på 1 sekund, helt sjukt egentligen. Men det var roligt att testa på och man blev uppvärm nästan på en gång när man kom in i bastun. Det kommer även en video snart på när jag hoppar i, haha! Vi slutade vid 11 och då åkte jag och Amanda hem till Amanda och har försökt att fixa med videor och bilder men problemet har varit att hennes data har dött två gången av ingen anledning.. Men nu funkar det! 
 
Ikväll blir det Zumba, weeeey! As taggad och nu är det bara 4-5 gånger kvar innan dansuppvisningen. Herrreguuud! Men här kommer lite bilder från dagen iallafall
 

PLANER

Godmorgon! Ska snart bege mig mot Kunskapsskolan för att vara där idag, medan alla andra i min klass är och badar isvak. Innan jag ska till ks ska jag förbi Trollbäckens Centrum för att köpa en sak. Stannar i Kunskapsskolan tills de slutar och sen ska jag förmodligen vara med Milica, runt 19 ska jag till doktorn. Är fett rädd, men det ska nog gå bra! Vi ses snart, puss!
 

Outfit /N

Jacka från Jofama By Kenza, cardigan från Bershka, linne från Ginatricot, skärp från Moschino, jeans från Tiger Of Sweden. Till det ska jag nog ta Hunter stövlar eller svarta Converse! 
 

ONSDAG

Hej på er! Inte bloggat alls mycket idag jag vet.. Var i skolan som alltid och sen efter så gick jag och Amanda hem till henne för att träna. Hon har typ som ett gym eller olika "redskap" som är bra så vi har bestämt oss för att träna hemma hos henne varje onsdag! Bestämde oss för det för ett tag sen men har alltid kommit något emellan, men nu kör vi. Åt även middag hos henne och vi gjorde lite allt möjligt. Nu är jag hemma och ska strax duscha. Sen tänkte jag kolla pll GAAAAHHH! Sista avsnittet för den här säsongen också, herregguuud.
 
Juste, imorgon så ska vi 9:or bada isvak eller vad det heter. Är sjukt taggad haha. Men lovar att jag kommer ändra känsla när jag väl står där och ska hoppa i. Kommer dö av kyla och ja, då kommer det inte vara lika roligt längre.. Tar med systemkameran så antingen får ni bilder eller så hade jag tänkt att spela in video. Får se hur det blir. Men ska inte sitta och skriva för länge så nu slutar här, puss

Two can keep a secret if one of them is dead

Nu ska jag mysa framför PLL i sängen med vindruvor och jordgubbar. Fatta jordgubbar vilken lycka. Skoldagen var lång men faktiskt inte så tråkig, men ont i armen har jag, snart en vecka med denna smärta herregud. Undrar verkligen när det går över. haha lol puss

DAGENS OUTFIT

Jeans-Ginatricot l Stickad-Hollister l Linne-BikBok l Stövlar-Hunters

享受人生。


Training tips.

Hittade de här ben övningarna på Mikaellas blogg och testade på de. Jäklar vad det tog. Superbra övningar och är helt slut. Körde igenom alla och mina ben är spagetti. No kidding, alltså de skakade. Så testa på de här övningarna hemma. Enkelt och tar inte så lång tid heller. Stor rekomendation!

I´TS A CLIMB, ON THIS NEVER ENDING HILL

Hola fellas! Har suttit i typ över en halvtimme och försökt göra videoinlägg. Gick som ni kanske förstår skit dåligt och tog över 123512525 "tagningar". Anyway, idag så var jag med Natalija & Julia. Vi fixade lite till den nya designen, eller ja Natalija fixade och jag gav åsikter. Förstår verkligen inte hur man gör med alla koder osv. Idag hade vi även nationella i kemi och det var sjukt svårt. Känns inte som det gick alls bra och det kom typ inga frågor på det jag tränat på.. Aja nog om det, ska strax träna iallafall. Tänkte köra lite ben och mag övningar. Skönt att komma igång med det igen för har inte tränat hemma på evigheter. Har inte läxor heller så efter jag tränat, duschat osv så kan jag göra vad jag vil, woho! Var ett tag sen kan jag säga. Ni får ha en bra kväll, puss

Summertime.

 

TISDAG

Godmorgon finisar! Vaknade krig 7 och har nu käkat frukost. Scrambled eggs hahah nya favoriten eller? Men det är as gott + att man blir väldigt mätt. Np i kemi idag då.. Får hoppas på det bästa men känns som om det kommer vara jätte svårt. Hoppas jag inte sänker mig bara, men det går säkert bra. Efter skola så ska jag och Natalija gå hem till mig och snacka nya designen och planera hur vi vill ha allt osv. Sen tänkte jag köra lite träningsövningar idag/ikväll också. Känner att jag vill komma igång lite mer med det nu, har alltid haft lata bortförklarningar. Men nu kör vi! Tänkte fixa klart det sista nu innan jag ska gå så ni får ha en bra dag och lycka till på np allihopa som går i 9:an! Puss

Dagens

Kofta från H&M, t-shirt från H&M, jeans från Replay
 

#sofuckingbusy

Hej på er! Har haft fullt upp i stort sätt hela dagen. Pluggade massa efter skolan, drog till dansen, kom hem och åt middag, duschade, snackade typ deep talk med min syrra och mamma (hade egentligen inte tid) sen nu ska jag plugga igen. Måste se top model också som vi spelat in på tv:n. Shit alltså vad jag har att göra.. Men men där är iallafall anledningen till min dåliga uppdatering idag. Tänkte bara uppdatera lite snabbt så ni vet att jag lever, puss på er världens finaste bloggläsare!

2011


Grattis mina två kära vänner

Idag fyller två utav mina närmaste vänner år. Stort grattis till er tjejer. Hoppas att ni båda har haft en toppendag, för det är ni värda. Älskar er massor.

Plugga plugga plugga

Äcklas lite av hur svinig jag är som äter detta. Men är så sötsugen och ska plugga inför nationella som vi har imorgon. Suck är trött på skolan, vill bara börja i gymnasiet och kommer bort från vissa människor. Åh längtar! 

Bikinis from Victoria's Secret

Bikinis from VS
 
Bikinis from VS by natalijamarkulic

MÅNDAG 18/3

Godmorgon på er! Sitter nu vid datan och äter frukost. Ska alldeles strax bege mig mot skolan, ush.. Efter skolan så ska jag vara med Amanda och möjligtvis Natalija och vi ska plugga no. Sen senare mot kvällen blir det även dans! Den är ungefär så dagen ser ut men först måste jag bara klara av några hemska timmar i skolan. Har lite brottom nu btw så måste avsluta här, puss.

Dagens look

Jacka från Barbour, tröja från American Apparel, jeans från Tiger Of Sweden, väska från Tiger Of Sweden

Frukost!


Sunday evening

Hej alla fina! Sitter nu här vi datorn med en glass  och har en såkallad "pluggpaus". Har nationella i no på tisdag i kemi så jag pluggar till det. Har glömt bort jättemycket och det är så ointeressant, ush kommer säkert gå jätte dåligt på provet.. Men men, får hoppas på det bästa! Natalija kom även hit en stund idag och vi pluggade, snackade osv. Vi snackade även en hel del om vår nya design, uppstod lite problem med den men det blir säkert bra ändå. Så designen är pågång och vi ska även ta headerbild på söndag! Ska försöka få klart det mesta med designen tills dess. Så nu får vi bara hålla ut tills den är klar helt enkelt. Vi snackade även en hel del om bloggen och våra planer med den. Om jag får säga det själv så kommer det bli riktigt bra! Alltid roligare att blogga också om man gillar sin design för nu i stort sätt hatar vi våran.. 
 
Nog om det. Ska kolla runt lite på datan nu och sen återgå till pluggandet. Suck.. Hoppas ni haft en bra söndag! Puss

Smoothie recept

Någon frågade om jag kunde skriva vad receptet är på denna supergoda smoothien ovanför. Väldigt enkelt recept som på de flesta smoothies men här har du:
 
Ingredienser:
- En smoothiepåse med frusna bär (mango, ananas & banan)
- 2 bananer
- Mango proviva juice
- Mango yoghurt
- Lite blåbär
 
Sen är det bara till att mixa ihop allt så tadaaa, smoothien är klar! Man kan även ta andra frynsa bär, annan juice/yoghurt osv. Det är liksom upp till en själv men här var iallafall receptet på denna smoothie, puss

Q/A

Moa:
Q - Hur länge sen var det du köpte koftan?
A - Fick den i födelsedagspresent, så alltså i februari. Inte så länge sen!
 
Q - Hur mycket kostar linnet?:)
A - Det kostar 99:- men köpte det på en rea så köpte det för endast 70:-, superbra pris! :)
 
Q - hur gör du sånna lockar? sover du med flätor eller lockar du? om du lockar, kan du göra en video hur? :)
A - Jag sov med flätor och gjorde så att de började ungefär vid hårfästet. Fast lockarna jag har nertill är typ mina naturliga när de är som lockigast. Bara att jag behövde göra det lite lockigare vid luggen och hårbotten eller vad man ska säga :) 
 
Q - Kan du lägga upp receptet på smoothien? Den ser så god ut :)
A - Det kommer ett inlägg på det snart! :)
 
Q - haha så söta. när gick du i fotboll? kan du inte berätta lite om de? du går inte i de längre va?
A - Jag började på fotboll när jag gick i förskolan och slutade förra året. Jag var lagkapten i mitt lag under en rätt lång tid i slutet. Jag älskade att spela fotboll men sen när många i vårat lag slutade, vi slog ihop med 98:or och hade därför inte samma samhållning osv så började jag tröttna med tiden, tyvärr.. Men hade väldigt roliga år och har fått massa oförglömliga minnen med mitt lag! 
 

Q- Måste veta, vart är glasen köpta?
A - Vet inte riktigt, de är rätt gammla men säkert Ikea eller något liknande.
 
Natalija:
Q - Hej, fin blogg ni har! Fett mobbad fråga men vart har du köpt ditt överkast ?
A - Hej, tack så jättemycket! Det är inget överkast, det är liksom täcket haha. Men det är från Ikea!
 
Q - Vet du vad hon i grönt heter? :)
A - Vem av dom? Alessandra Ambrosio eller Adriana Lima, båda har ju grönt på sig haha :)
 
Q - Natalija, hur många syskon har du och vad heter de?
A - Jag har 3 syskon som heter Alex, Nikola och Lijam.
 
Moa & Natalija:
Q - Vad har ni för låsskärm och hemskärm?:)
A - Moas:
Natalijas:
 
Q - Kan ni tipsa om ett bra shopping ställe i london?
A - Vi har redan svarat på det i ett inlägg, det hittar du HÄR!
 
Q - Heejj! :)<33 när ska ni byta design?Jag älskar er blogg super mycket!<3 Men det dåliga är att man vet inte vem av er som bloggar, för ni skriver nästan aldrig vem som bloggat. Så man blir osäker. Skulle ni kunna bättra på det? :) Annars är det iaf en super fin blogg ni har!!! :D<33
A - Tack så jätte mycket! Längst ner under där man komenterar så står det kategori och så står det även vem som har bloggat. Har jag bloggat så står det kategori Moa och sedan tvärtom om det är Natalija som bloggat. Så kolla där om du är osäker! Puss
 
Q - Varför äggade ni honom? :) Kram <3
A - För han fyllde år! Kram
 
Q - Har också en sån där tröja så skön!:) Fråga? Jag letar efter Jeans och undrar var ni köper era. Köper ni dom dyrt eller billigt? Kram Ida 
A - Jag (Moa) köper mina jeans lite här och var. Ginatricot, salt osv. Köper nog mest billiga jeans eller liksom jeans i normal prisklass :)
Jag (Natalija) köper typ endast märkesjeans haha, har typ ett par gamla från Gina eller nåt. Men nu för tiden om jag ska köpa är det typ Acne, Tiger Of Sweden, Replay, Tommy Hilfiger osv, som gäller! :) 
 
Q - Hej! Jag undrar bara vilken läktare ni satt på när ni var på one directions konsert? Snälla svara så fort som möjligt! :) Tack för en riktigt bra blogg!
A - Till att börja med, tack så mycket! Sen till frågan, vi satt på läktare Bk101 rad X level 1! 
 
Q - Ska inte ni ha nationella i NO på tisdag?
A - Jo det ska vi! :)
 
Q - När ska ni byta design?
A - Vi har en bild och vet hur designen ska vara så den är på gång!

MEMORIES THAT WON'T FADE


BREAKFAST

Godmorgon sunshines! Vi vaknade krig 11 och gick nästan direkt upp. Nu har vi gjort en supergod smoothie som vi sitter och dricker samtidigt som vi lyssnar på musik. Planerna för idag är att jag ska träffa Natalija och plugga lite no och sen kanske vi ska redigera videon från London men det är inte riktigt bestämt än. Beror på om alla kan så vi får se helt enkelt. Ha en bra dag, puss.
 

Finally update

Hej på er! Igår var en jobbig dag för mig. Var ju ledig från skolan för att jag skulle på begravning. Gick alltså upp ganska tidigt ändå för att fixa mig lite. Var i den serbiska kyrkan ett bra tag, fick se honom en sista gång också när han låg i kistan. När det var klart i kyrkan så åkte vi mot Österhaninge kyrkogård och såg när han blev begravd i marken. Det var väldigt fint, eller hemskt samtidigt, men fint. När det var klart åkte vi vidare till nån bygdegård och åt. Under hela den tiden så grät jag självklart, senare samma dag mötte jag upp Milica och Vendela och vi fixade oss tillsammans och sen åkte vi vidare mot Sofia och hade jättekul! Människorna där fick mig att må bra. Vi vaknade runt 10 och då åkte jag och Vendela till Donken och satt där i typ 2 timmar och pratade massor. Idag har jag typ inte gjort så mycket, åkte till Karolinska sjukhuset och hälsade på min storebror som brytit båda benen och sen har jag målat om rummet. Nu är det helvitt! Ska inreda det fint imorgon tror jag. Vi får se. 

PHOTOSHOOT

Här kommer några av bilderna från Photoshooten idag! Det kommer även komma lite fler bilder på bloggen då och då. Det var jättekul att fota och faktiskt inte alls kallt. Skrattade även en del då Irene halkade runt på isen med hennes klackar, hahahaha kulkul. Om ni vill se Irenes bilder så klicka här!

DAGEN

Hola fellas! Somsagt så tog vi bilder idag och tror vi fick en del bra, men även en del mindre bra haha.. Kom hem för ett tag sen och frös en hel del. Speciellt Irene då hon fotades i klänning. Vi har suttit och kollat igenom alla bilderna, lyssnat på musik osv. Ikväll så sover Irene hos mig och kanske Natalija. Får se hur det blir helt enkelt. Vi hade inte tänkt att göra något speciellt utan bara ha myskväll, redigera bilder osv. Så det blir jättebra! Här får ni lite bilder från dagen. Behind the scenes kan man säga, pusssssss

HAMBURGER & FRENCH FRIES

Hej babes! Åkte och mötte Irre i Tyresö och vi åkte sen hem till mig. Hon duschade och sen började vi fixa oss lite smått för vi har bestämt att vi ska gå ut och ta bilder. Måste ju passa på när det är så fint väder. Vi lagade också en supergod lunch som vi nyss åt. Är så jäkla mätt alltså, herregud.. Nu ska vi fixa det sista och sen bege oss ut. Så får vi hoppas på att det blir några bra bilder iallafall! Puss

LÖRDAG 16/3

Godmorgon på er! Blev väckt av mamma kl9 för skulle var barnvakt åt min lillebror. Han kollade på tv så låg kvar i sängen till kvar i 10, hehe. Har precis käkat frukost och ska ta och städa rummet sen. Är så sjukt jävla stökigt så får bara panik när jag är där inne. Planerna för idag är att jag ska träffa Irene! Vet inte riktigt vilken tid, men ska skriva till henne snart och höra. Vet inte vad vi ska hitta på men hon kommer hit först iallafall. Så får vi se vart dagen leder oss, haha. Men ska ta och sätta igång nu, hörs senare! Puss

Dagens Natalija

Jacka från Barbour, tröja från H&M, jeans från Tiger Of Sweden, skor från Converse

FARSTA C

Hej på er! Sitter nu på bussen påväg till Farsta C men Rebecka! Hon ska få någon sminksak eller vad det var. Äntligen fredag och det är superskönt. Vet inte riktigt hur planerna ser ut för dagen förutom att jag ska va med Becka såklart! Så får se vad vi hittar på helt enkelt. Här får ni min senaste Instagram bild! Ni som inte följer mig, FÖLJ --> @moawetterdal


VILA I FRID


DAGENS OUTFIT

Jeans-Ginatricot l Linne-BikBok l Jacka-Manhattan l Väska-Michael Kors l Skor-Converse

Jag är så hungrig så det gör ont i magen.

- Lite snygga Iphone bilder från dagen
 
Hej på er! Dansen gick bra fast vi körde inte så hårt. Gick mest igenom vilka låtar vi skulle ha på uppvisningen, alla steg osv. Kanakse lika bra då jag glömde att äta middag innan. Är så jäkla hungrig och har börjat få ont i huvudet. Inte så konstigt.. Hade tänkt att duscha sen lägga mig i sängen och läsa lite. Hinner nog inte göra så mycket mer då klockan redan är halv 10. Men ska ta och äta middag nu innan jag svälter ihjäl. Puss och Godnatt

Det kommer aldrig va över för mig

Hej! Har bakat kladdkaka haha, blev så himla sugen när Emma berättade att hon hade det hemma hos sig haha. Nu i efterhand så var det fett onödigt att jag bakade, för mår fett illa och har ju egentligen slutat med onyttigheter på vardagar. Fanfan. Iallafall så kom mamma hem idag, hon har varit borta på Lidingö i typ två nätter . Vi firade det med sushi! Haha så himla gott shit. Ska inte till skolan imorgon, så kan vara uppe ganska sent idag för att göra mig fräsch och sånt till imorgon. Ska på begravning och sen hälsa på min kära storebror som ramlade ner från ett tak på 6 meter idag, brytit både det ena och det andra. När kommer det nästa hemska då? De återstår att se, verkar som att min släkt har otur. Är iallafall väldigt ledsen för att det är så mycket på gång, så ska kanske unna mig med lite choklad som mamma hämtade hem, eller kanske tränar istället. Vet inte riktigt! Puss

Torsdag 14/3

Hej på er snyggisar! Hade som sagt prov idag i so och det gick bra tror jag! Nu återstår det bara och se vad för betyg det var, förväntar mig inte så mycket. Efter skolan så gick jag, Linnea, Amanda & Julia hem till mig. Vi åt mellis, kollade på en serie och typ dansat lite haha (?). Ikväll blir det Zumba för min del, yey! Skönt att vi typ inte har några läxor heller förutom att läsa så kan göra typ vad jag vill sen efter dansen! Juste, fredag imorgon också, skönt. Jäääääklar vad fort tiden har gått, hinner knappt med. Puss

Dagens Natalija

Tröja från Zara, jeans från Tiger Of Sweden
+ Hunters, Monroe väska och Jofama By Kenza skinnjacka

90 DAYS UNTIL SUMMERBREAK


Vapiano

Pappa kom hem med Vapiano, så har precis ätit upp det samtidigt som jag kollat på TSLOTAT. Så ful förkortning men orkar inte skriva ut hela namnet på serien. Nu ska jag baka kladdkaka tror jag, puss! 

DAGENS OUTFIT

Linne-Ginatricot l Kofta-Ginatricot l Jeans-Hollister l Skor-Converse

Pasta carbonara a la Moa

Hej finisar! Kom hem lite efter 6 och har pluggat sen dess. Nu har jag lagat en god pasta (okej det var färdigpåse) men skitgott ändå! Och sen har jag även gjort gucamole som jag ska äta sen, hehe. Och jaaa, jag älskar det så mycket så jag kan äta det med sked. Efter jag har käkat så tänkte jag plugga vidare lite och sen ta en dusch. Det är väl ungefär så resten av kvällens planer ser ut. Vi hörs senare, puss

NEW IN

Supergulligt linne från BikBok
6st trosor från Ginatricot och Cubus

★ ONSDAG ★

Hej! Kom hem från skolan för cirka en timme sedan. Har precis laddat ner det nya PLL avsnittet och står just nu och fixar min smoothie samt kokar nudlar. Ska plugga lite SO när serien slutat och hoppas på att komma nånstans. Ha en bra eftermiddag! Puss

Home sweet home

Hej på er! Skulle egentligen slutat kl4 idag men slutade istället vid 1 pga unvecklignssamtal! Det här är en av de få gånger som jag älskar min skola, haha. Håller på att ladda ner nya avsnittet av PLL som jag tänkte kolla på. Är as taggad, läääängtat! Ska även käka lunch då det inte var god mat i skolan (potatisbullar och blodpudding). Senare så ska jag hänga med Emma till handen för hon ska till frisören och sen så måste jag få klart en hel del plugg idag också. Men men, sånt som måste göras. Ska äta nu innan maten blir kall, pussssss

Dagens


Breakfast


WORKOUT

Hej på er! Har precis tränat lite, körde på squats, armhävningar, situps och ankgång. Eftersom jag inte tränat på hur länge som helst har jag bedrövligt ont i kroppen nu och känner verkligen att jag kommer att få träningsverk imorgon. Måste stretcha lite också. Kommer att börja gymma snart då jag ska köpa gymkort nu i veckan eller nästa vecka, och sedan kommer jag att göra det jag gjorde ikväll, varje kväll. Nu ska jag alltså komma igång med träningen och köra hårt! Förväntar mig inte en sån stor ändring till sommaren eftersom det tar tid att få resultat, men hoppas ändå på något. Det är ju tre och en halv månader kvar. Fick så panik för att det är sååå lite, snart är det sommarlov. Är så himla taggad. Kollade även runt lite på datorn och sökte på fitness och sen lite på VS-modellerna, satan så perfekta de människorna är alltså. Nu måste jag iallafall sova, är så himla trött. Godnatt!

Details


Shoot me down but I get up

Holaaaaa, hur mår ni? Själv mår jag bra. Skolan var väldigt skön idag. Slutade som vanligt vid 1 och gick direkt hem för att plugga. Tog bort sminket och somnade nästan på en gång för var så sjukt trött. Sen har jag inte gjort så speciellt mycket förutom att läst boken, ätit, kollat på ett program osv. Nu tänkte jag börja plugga till SO provet som vi ska ha på torsdag. Ush, vill verkligen inte. Känner mig inte alls förberedd heller. Men det ordnar sig nog! Puss

Äggar vår lärare!

 


Dagens

Jacka från Jofama By Kenza, skjorta från Hollister, jeans från Tiger Of Sweden
+ väska från Monroe och skor från Converse

Inspiration

detta är absolut någonting jag skulle göra om jag fick en spricka på min iphones baksida

Dagens outfit

Jeans-Salt l Tröja-River Island l Skor-Converce + Jacka från Manhattan och Väska från Michael Kors

Dancedancedance

Heluuu, kom hem från dansen för ett tag sen och har precis duschat. Gick sjukt bra på afron och de var as kul. Aldrig varit så slut efter just den här dansen, helt död är jag. Somsagt har jag duschat precis och ska ta och sätta mig med lite plugg nu tänkte jag.. Får ta och göra det så fort som möjligt så det är avklarat! Är fortfarande mätt från pannkakorna, haha men måste käka något innan jag lägger mig iallafall. Juste fan, kom nyss på att det är Top Model Sverige idag, det får jag ju verkligen inte missa. Kanske kan ta och käka middag till det? Ja så får det bli! Men ska sätta igång nu, puss

Helt jävla sjukt


CRAVINGS

Craving
 Alexander McQueen, Marc By Marc Jacobs

Pannkakor

 

MÅNDAG


Godnatt från oss★


++++


PIZZA

Hej på er! Vi pratade i telefon och bestämde spontant att vi skulle ha myskväll hemma hos Moa med hennes mamma. Vi har precis ätit hemmagjord pizza och satt även kvar med Moas mamma och pratade om massa saker. Nu kollar vi runt lite på datan och ska ha mys framför en film om ett tag. Till det blir det chips och dipp, mums! Ikväll kanske vi båda sover hos Natalija om allt går som det ska, som det säkert kommer att göra. Vi har planerat att börja kolla på en serie tillsammans. The secret life of the American teenager heter den. Hoppas den är bra! Det var väl allt vi hade och säga. Hörs senare ikväll, puss

Bilder från London

Vissa bilder är lånade från Rebecka Wallberg, vi tycker ni borde klicka in där för hon har en bra blogg med massor av bilder!

Födelsedagspresent från bästavän

 

Saturday

Godmorgon! Vaknade kring halv 10 och blev faktiskt förvånad att jag vaknade såpass tidigt av mig själv. Igår så kollade vi somsagt på melodifestivalen, pratade, åt massa chips och godis, kollade även på en film som jag somnade till såklart. Så jävla typiskt mig så det är inte sant. Tjejerna gick för kanske en halvtimme sen och jag hjälpte mamma med en grej. Nu ska jag läsa lite för igår gick det inte så bra med det. Läste ca 3 sidor och sen somnade jag med boken i handen. Hahha sånt händer. Idag ska jag inte göra så mycket förutom att ta det lugnt, duscha och sånt man gör på söndagar! Vi hörs senare, pusssss

Du kan inte dö utan att döda någon annan. Vila i frid ängel.

Ni vet att jag förut skrev att det var en grej som hade hänt, som jag inte ville ta upp här för att det inte skulle göra saken bättre och att det var anledningen till att jag inte bloggade? Tänker dock ta och berätta det nu. En släkting till mig fick lungcancer för cirka 6-7 veckor sedan på grund av rökning. Han blev dålig väldigt väldigt fort. Ju mer tiden gick desto sjukare blev han. Han blev flyttad till Handens Närsjukhus för att läkarna ansåg att dom inte kunde rädda honom, han var för svag. Jag var och hälsade på honom förra veckan för att säga hejdå, ta farväl liksom. Jag får ständigt upp bilder i mitt huvud på hur han såg ut och sedan små "filmer" på hur det var där, hur mycket alla grät och hur jävla mycket känslor det var. När jag stod framför hans säng på sjukhuset så kände han igen alla förutom mig. Han var tvungen att fråga min pappa vem jag var. Helt ärligt så vet jag inte varför det hände. När vi skulle gå så kramade jag om honom och då insåg han att det var jag som stod där, så han kramade mig extra hårt och släppte inte taget. Läkarna sa att hans död var nära, det var liksom från timmar till dagar. 
 
Jag har gråtit så mycket den här veckan. I torsdags tog det bort hans andningsmaskin, och han sov i ett dygn ungefär. Dagen efter - alltså i fredags- smsade jag pappa för att se om han visste hur han mådde. Fick svar en timma senare där det stod "Han dog för 1 timme sen". Det här smset fick jag alltså i skolan. Sån tur att jag hade Amanda då som stod och kramade om mig och berättade att allt skulle ordna sig, att han är på en bättre plats nu och att han slipper allt lidande. Men som rubriken säger, du kan inte dö utan att döda någon annan. 
 
Jag har suttit med mamma hela kvällen och pratat om det. Vi båda har suttit och gråtit. Jag har ganska många vänner som röker, så jag ber er att snälla sluta för vill absolut inte att detta händer med er. Det är svårt att hantera och man känner sig så tom för det finns ingenting man kan göra. 
 
Vila i frid vackra vackra ängel ♥

Mellomys


9/3-2013

Hej på er! Har i princip sovit hela dagen eller iallafall degat i min säng, haha. Sen vid 5 ungefär så kom Amanda hit och vi har inte gjort så mycket. Lagade nyss en supergod middag till oss och vi spy snart av mätthet.. Haha standard. Om en stund kommer även Vendela och ska joina våran myskväll, hos sover även kvar här. Kulkul! Amanda tvingar mig också att kolla på Melodifestivalen bara för hon är så kär i Anton. Alltså kommer somna eller dö av tråk. Eller om ett mirakel sker så kommer jag tycka det är kul, lol. So that´s what we're up to. Ha en bra lördagkväll! Återkommer under kvällen förhoppningsvis, puss

Fråga till er

Jag har en fråga till er. Jag har väldigt torrt ansikte och behöver därför smörja in mig med ansiktskräm varje dag efter jag duschat, tvättat bort sminket osv. Annars blir det sjukt torrt. Jag har testat massa olika men inte riktigt hittat någon jag gillar så jätte mycket. Som är as bra osv. Så jag tänkte fråga er om ni hade någon som ni tipsar om? Någon som ni testat eller bara någon som ni hört talas om är bra. Skulle vara jätte snällt om ni komenteradeför skulle behöva er hjälp, puss

LÖRDAG

Godmorgon! Vaknade dock väldigt tidigt och är nu hemma. Natalija följde också med mig hem en stund men har gått nu. Annars då, jag mår bra men är lite trött bara. Nu hade jag tänkt att läsa lite ur boken och mysa ner mig i min säng! Senare idag kommer Amanda och ska sova här. Vi ska laga egen middag, ha myskväll och bara ta det allmänt lugnt. Superskönt faktiskt. Det är ungefär så dagens planer ser ut. Puss

★TYPICAL ME★

- Väldigt ofta när jag sätter upp håret innan jag ska tvätta bort sminket så blir toffsen/bullen as bra. Sen när jag väl ska ha det som frisyr någon dag så blir det skit fult..
 
- Jag skrattar nästan alltid åt mina egna skämt.
 
- Alltid när jag ska visa en ful bild på någon eller något så gör jag alltid ljudeffekter. Oftast så sjunger jag en line på en sång som jag har i huvudet för tillfället (?)
 
- Drar alltid ut på skämt. Fortsätter tills det inte alls är roligt längre.
 
- Blir fascinerad av saker som händer. Typ ba, tänk egentligen vad cool att man kan la la la..
 
- Sjunger konstant och överallt. Väldigt högt också, speciellt i skolan.
 
- Drar ut på meningar när jag pratar. När jag egentligen skulle kunna säga en rätt kort mening så pratar jag as länge som samma sak. 

TGIF

Hejhopp! Äntligen helg, känns bra. Hade muntligt nationella i svenska och det kändes faktiskt väldigt bra! Fick även tillbaka matteprovet också och fick alla rätt, alltså A! Inte ett ända fel, as stolt! Nog om skolan. Är hemma nu, ensam. Buhu, eller aa mamma är ju hemma men. Ska strax hjälpa henne att stor städa HELA jävla huset, suck.. Har lovat henne länge och nu finns det inget undantag. Ska börja städa för nu håller mamma på och tjatar, haha. Vi hörs sen, om jag fortfarande lever..

Dagens outfit


Seriöst fett snälla lärare <3


LYX FRUKOST

Godmorgon! Sovit gott? Det har jag iallafall. Sjukt trött fortfarande bara.. Fredag idag också, fan va fort veckan har gått. Kan gärna fortätta gå såhär fort fram till påsklovet, haha. Planerna för idag är lite oklara men jag tror jag sover borta. Har fixat värsta lyx frukosten också! Jäklar vad gott det är. Länge sen jag verkligen orkarde göra mycket frukost. Men ska ta och äta fädigt och sen ta outfit bilder om jag hinner! Puss på er

WORKOUT

Tjatja, Moa här! Dansen gick as bra och nu är jag helt slut. Har ju inte dansat på jätte länge pga sjuk och London.. Men det känns skönt att vara igång igen! Anyway, ligger i sängen nu, nyduschad och klar. Tänkte läsa några sidor ur min bok också. Tror faktiskt att jag tar och säger godnatt här för kommer somna när jag läser säkert, haha. Natti natti
 

#TORSDAG


++++


SPEXFOTO

Hej på er! Nu har vi slutat och jag & Amanda sitter hemma hos mig. Hade somsagt spexfoto idag och jag och Amanda var Piff och Puff, haha. Eftersom vi hade sminkat oss så mycket i ansiktet så var vi tvugna att gå runt med det heeeela skoldagen, för om vi skulle tvättat bort allt skulle det finnas massa kvar, hade ingen sminkborttagning osv.. Men det var faktiskt lite kul ändå haha. Skoldagen var faktiskt ganska rolig idag, kan man säga så? Eller det var iallafall inte lika tråkig och hemsk som den brukar. Ikväll blir det dans, zumba! As kul ska det bli och vi är fett taggade, woho. Men här får ni lite bilder från dagen, puss

A heartbroken handshake

Bildbrist så ni får en gammal bild på mig och Milla
 
Godkväll! Har nyss duschat och håller på och smsar med Amanda och planerar inför spexfotot som vi ska ta imorgon. Ska bli kul förutom att vi typ har världens tråkigaste klass så de flesta inte ska vara med.. Men men, finns inte så mycket att göra åt det. Har typ läst en bok hela kvällen som jag läser i svenskan. Måste hinna läsa klart boken och skrivit en bokressention inom typ 3 veckor. Hhaha good luck och boken är typ 515 sidor lång.. Men har läst 80 sidor bara ikväll och ska läsa lite till så jag kämpar på! Nog om det. Ska förbereda mig inför imorgon. Vad jag ska va får ni se senare, hehe. Puss på er

Favoriten för tillfället


åh vad jag tycker om detta


Q/A

Moa:
Åh skulle du kunna fråga var Emma har köpt sin skinnjacka och hur mycket den kostade? :)
Svar: Det är hennes syrras och den är köpt på H&M. Hon fick den i julkapp så vet inte hur mycket den kostade,. Men säkert runt 500 lappen eller något :)
 
Vart har du köpt den vita koftan??
 
2 frågor :) Vart är koftan ifrån? JÄTTEFIN! och andra frågan är om bikinisar finns i vicotira's secret? kram kraaaaaaaam
Svar: Tack så mycket, den är från Ginatricot! Det fanns inte så¨många när vi var där men de kanske kommer in fler mot sommaren! Kram
 
Vad är det för rosa nagellack du har?? såg sjukt snyggt ut ;)
Svar: Det är ett rätt chockrosa nagellack som jag köpte från BikBok förra veckan! 
 
Gud va smal du är, hur gör du för att få så fin kropp?
Svar: Tack så jätte mycket! Alltså jag anstränger mig inte speciellt mycket. Äter som en häst typ, dansar och har försökt träna lite övningar hemma men inte gjort det på as länge. Hade dock tänkt att köra igång snart igen! Kram
 
Natalija:
Vart i USA ska du? :)
Svar: Jag ska åka runt i Florida, tror det var Orlando, Sarasota, Naples och Miami! De sista dagarna tar vi flyget upp mot New York! 
 
Omg ska du till USA vart i USA och när ska du åka hur länge ska du vara borta och du måste visa vad du köpt
Svar: Ja jag ska till USA. Florida och New York! jag åker 18 juni och kommer hem den 20 juli, är alltså borta i lite mer än en månad. Kommer självklart att visa vad jag köpt! Puss :)
 
Herregud, du har så fin kropp! Tränar du eller något? Och sen en fråga till, när kommer videon ut på hur du gör dina lockar? Superfina, kram :)
Svar: Tack så jättemycket sötnos! Nej jag tränar ingenting men ska köpa gymkort snart på Friskis&Svettis. Det gick inte bra med att redigera då min dator är för seg och vill ändå göra en ny video för den andra blev inte bra ens. Tacktack! :)
 
Moa & Natalija:
Har dom badkläder i Victoria's secret i London? Jätte fin blogg :)
Svar: Ja det har dom! Dock hade de inte alls stort utbud nu och det fanns typ max 8st att välja mellan.. Men det kan bero på att det inte är bikini säsong :/
 
Har ni varit på någon konsert innan med 1d, eller va detta första? 
Svar: För mig (Moa) så var det min första konsert! 
Jag (Natalija) har inte varit på någon One Direction konsert innan, men har sett andra artister! :)

Wednesday

Hej på er! Jag ligger i sängen och myser framför pll. Hemskt att det är sista avsnittet. Har inte gjort så mycket idag, är supertrött efter skolan och är fortfarande ledsen och det gör så att jag inte finner ork i att blogga. Därav superdålig uppdatering från min sida de senaste dagarna haha. Men ska iallafall ta och kolla vidare på pll. puss! 

ONSDAG 6/3

Hej på er! Skoldagen var lång och hemsk. Bara tråkiga lektioner osv. Men nu är jag hemma med Julia och vi ska kolla på nya PLL avsnittet, weeehoooo! Längtat. Dock är det sista för säsongen och det är mindre kul. Till det har vi bullar och lite annat, mums! Vi hörs senare, puss&kram

DAGENS OUTFIT


GODNATT

Har i stort sätt pluggat hela kvällen och är äntligen klar med min engelska! Tvättade nyss bort sminket och ligger i sängen, tänkte försöka sova nu faktiskt. Har blivit lite för sent de 2 senaste dagarna. Har väl inte så mycket mer att säga, puss och godnatt finisar


Våran allra första sleepover

Gick igenom gamla bilder och såg de här söta bilderna från allra första gången jag och Natalija sov över. Haha va små! Det var i slutet av november 2011 så det var lite mer än ett år sen bara. Känns som om det gått mycket längre tid än de, helt sjukt.

TISDAG

Hejsan allihopa! Skolan idag var väldigt chill, gick bara till 1 som vanligt på tisdagar. Efter skolan så gick jag, Natalija, Linnea och Julia hem till mig för att fota bilder till header. Fick en bild som vi vill ha och ska nu sätta igång med den nya designen. Ska bli sjukt skönt och kul att byta design då vi båda hatar och har tröttnat väldigt mycket på den vi har nu. Alla gick för ett tag sen och nu hade jag tänkt att plugga. Har inget jobbigt att plugga men de är ändå as tråk. Men ska se till att bli klar snabbt nu så jag kan göra vad jag vill ikväll, puss

Dagens look

 

♡♡♡♡


4/3-2013

Hej på er! Drog somsagt hem till Amanda efter skolan. Dansen idag blev inställd tyvärr, jag som verkligen längtat.. Men får vänta tills Zumban på torsdag. Idag har vi kollat på Alvin och gänget, ätit en del, lyssna på musik osv. Strax så ska jag ta en massa foton på systrarna Nordquist, haha. Det är väl det som är planerat inför kvällen. Måste även hinna hem i tid för har en engelska uppsats som jag måste skriva över till datan, ush. Fast skönt att jag har nästan allt klart och bara behöver skriva över det till datan. Men ska ta och sätta igång nu, puss&kram

MÅNDAG

Är så sliten. Vill egentligen sova nu men kommer inte kunna somna ikväll då, så får väl ta och äta mellis nu och hoppas på att det ska ge mig lite energi. Ska även ta och göra om mitt nagellack lite senare, ser typ sommrigt ut nu haha. Får bli typ svart och silvrigt eller nåt. Har inte bestämt mig än. Hoppas ni har haft en bra dag! Puss

HIGH AND LOW - FEBRUARI

LONDON! Var så himla lycklig där, kan inte ens förstå att jag varit där och upplevt allt. Sjukt.
 
Har en verkligen superlow men det är det som jag inte vill ta upp på bloggen, så månadens andra low får bli att min telefon börjat fucka så sjukt mycket. Längtar tills jag får iPhone 5. 

SHOPPING FRÅN LONDON /N

Victoria's Secret | random butik
(Fick dessa i present av superfina Jenny!)
Victoria's Secret
Victoria's Secret
(Fick en drivpresent från Amanda och Rebecka haha!)
Bershka
(Träningströjor) Forever 21
G-Star | Primark
(Träningsbyxor) Victoria's Secret
(Endast för hemmabruk) Superrandom butik på gatan vid Nottinghill
American Apparell - Killavdelningen
 
Tror att detta var allt, har somsagt inte köpt så mycket för att jag sparar mig till USA i sommar! Som ni tjatat på att jag ska lägga upp min shopping, haha äntligen då! 

Dagens outfit


Live your life or you're better of dead

Godmorgon fina bloggläsare! Måndag dåra och första skoldagen efter lovet, suck.. Var inte så trött imorse som jag trodde jag skulle vara så det är ju bra. Ska strax gå upp till djurgårds för att möta Julia och bege mig till skolan. Rätt lugnt dag då vi har hemkunskap osv. Efter skolan så ska jag vara med Amanda och senare ikväll blir det Afro. Är as taggad då jag inte dansat på länge pga lov och var sjuk veckan innan! Men ska ta och borsta tänderna nu, puss på er och ha en bra dag!

London 2013

En vecka sen vi åkte hem från London och det är bland det bästa vi varit med om. Som vi lovat så ska vi göra ett inlägg där vi skriver om London så här kommer det.
 
Torsdag- Det började med att vi åkte dit på torsdagen och var då lediga från skolan. Vi kom fram till Lodnon vid ca kl2 tror jag det var och åkte direkt till vårat hotell. Vi var de första av tjejerna som kom fram till London och de andra kom senare på kvällen, dagen efter osv. Vi hann knappt landa i London förens vi var ute på gatorna och shoppade. Tycker det var väldigt bra shopping och Oxford street blev snabbt en favorit. På kvällen åt vi för första gången på den efterlänktade restaurangen Nandos. Alltså gud va gott det var! Vi delade på hot wings och det var bland de godaste vi ätit. Väldigt starkt bara. Blev tidig sänggång då alla var helt slut efter resan. Så det var bara ladda iför morgondagen.
 
Fredag- Dagen efter, även Natalijas födelsedag, så hade nästan alla tjejer kommit. Vi shoppade i stort sätt hela dagen i ett superstort köpcenter som heter Westfield. Aldrig varit med om ett så stort och det fanns super många bra affärer. Tiden gick väldigt fort och mot kvällen bestämde vi träff med alla tjejer för att fira Natalija! Blev en till runda på Nandos då vi snackat och längtat i ett år att få äta där tillsammans. Vi hade väldigt trevligt och det var superkul att träffa alla. Efter middagen så spelade vi in en del till våran video och begav oss kort därefter till en affär för att köpa godis till kvällen. De stängde precis men efter lite tjat så gick de med på att en av oss fick springa in och handla väldigt fort. Det fick bli jag som fick stresshandla och jag plockade bara på mig en massa. Det var då vi upptäckte kära Caramac och det vart snabbt en favorit bland oss alla. Kvällen spenderades i Amanda och Rebeckas rum aka the hang out place med fullt av snack, godisätande och flumm.
 
Lördag- På lördagen så drog vi nästan alla tjejer till någon marknad vid Nottinghill. Vi kollade runt lite där men hittade inte så speciellt mycket så vi begav oss återigen till Westfields shopping center och spenderade resten av dagen där. Var där till ca 4 då vi bestämde oss för att dra till hotellet en stund, vila, hämta pengar osv. Det gick inte precis som vi tänkt oss utan blev kvar på hotellet längre än vad vi trodde. Sen var det dags för middag och efter så träffades vi igen på Beckas och Amandas hotell rum för myskväll. Var planerat att köpa godis osv till kvällen men med våran ständiga otur angående mataffären så hade det stängt. Vi fick helt enkelt klara oss på godisresterna från gårdagen. 
 
 
Söndag- Vi vaknade rätt tidigt som alla dagar och vart helt pirriga och nervösa då vi, Amanda och Rebecka, skulle på konsert. När vi käkat frukost och gjort oss klara så begav vi oss till Big Ben eller ska jag säga Ben Tower? Haha. Vi kollade läget där, tog en del bilder, spelade in videosar och sen var det dags att bege oss till O2 Arena där konserten var. Vi hann med en snabb lunch innan det var dags att gå in. Vi var så nervösa så vi inte ens kunde nämna konserten under luchen utan satt spända och pratade om annat. När det var dags för insläpp så gick allt väldigt fort och vi hittade våra platser. Vi hade så sjukt bra platsen än vad vi väntat oss. Hade supernära scenen och vi satt i level 1. Dvs nästintill parkett. Vi trodde inte det var sant och kollade flera gånger om vi hade hamnat fel. Efter vi väntat ett tag, kollat på en del förband osv så var det inte alls långt kvar till konserten började. Efter en kort tid så börjar vi höra förspelet på Up All Night och vi fattade på en gång att det var nära nu. Sedan öppnas som en vägg och där står alla killarna. Kan knappt beskriva våra känsla och vi bara skrek av glädje. Konserten var bland det bästa vi varit med om och det var helt magiskt. Vi skrek/sjöng som bara den, dansade som jag vet inte vad, grät som bebisar gjorde vi alla och det var så underbart. Det verkade som om vi var de ända som dansade/sjöng osv där vi stod så folk borde antagligen tycka att vi har helt störda, som vi såg ut haha. De sjöng en massa låtar och de var så bra, så snygga, så bäst, så gud vet inte vad. Det var helt sjukt underbart. Sen kom tre låtar i rad, Summer love, Over again och sist men inte mins Little things. Det var den delen av konserten som man grät som mest. Tårarna bara rann nerför kinderna och vi blev helt blöta i ansiktet. Det gick inte att hålla tårarna inne och de slutade inte heller. Vi skulle kunna skriva i evigher om konsterten men det skulle bli för långt så vi avslutar här. Sammanfattat så var det helt sjukt bra och så värt 1 års väntan.
Söndagkvällen, alltså sista kvällen, åt vi tjejer på Pizza Hut och bara umgicks. Hade även här ständig otur som vi nämnade innan med mataffären så vi hann inte i tid. Det slutade med att vi gick till Nandos och köpte med oss "bakelser" till hotellrummet. Sen satt vi på rummet och myste. Det var meningen att vi alla skulle sova i deras rum sista natten men det slutade med att bara Moa gjorde det pga för trångt för alla. 
Måndag- På måndagen, alltså dagen vi skulle åka hem finns det inte så mycket att skriva om. Vi vaknade, käkade frukost, packade och sen var det dags att bege sig till flygplatsen. Det var sjukt jobbigt att lämna allt då vi verkligen har haft så sjukt kul under resan. Som vi skrev innan så grät vi väldigt mycket på vägen hem och det var supersvårt att hålla in tårarna. Men en sjukt kul resa har vi haft iallafall. En resa som ingen av oss någonsin kommer att glömma!

Dear John


Simple outfit


Dinner time


Sista dagen på lovet

Hej på er! Vet att jag (eller vi båda) uppdaterat som åsnor idag och faktiskt i stortsätt hela lovet. Busy busy. Men imorgon drar skolan igång igen och då kommer uppdatteringen bli bätrre, ifall från min sida kan jag lova! Dagen då, inte gjort ett piss. Varit sjukt trött så har sovit sen jag kom hem ungefär. Det var planerat att jag inte skulle sova alls och vänta till kvällen men det gick åt helvette. Somnade nästan så fort jag bara la mig i sängen och har inte kunnat tagit mig upp från sängen sen dess. Därav bloggningen, förlåt. Ikväll kommer min moster över på middag och vi ska käka tacopaj, mums! Sen kommer kvällen mest bestå utav plugg, ush.. Har planerat att gå och lägga mig tidigt ikväll också men vi får se hur det går med tanke på att jag sovt i ca 3 timmar. Men som jag känner nu så ska det inte vara några större problem att somna. Men tänkte fixa lite grejer nu innan det är middag, puss
 

MÅNADENS HIGH AND LOW

2 dagar sent men här kommer iallafall månadens high and low. Har fortfarande inte fixat nya bilder så ni får nöja er med de här galma ännu en månad. Ska försöka fixa nya till nästa månad!
- Månadens high är helt klart LONDON! Bland det bästa som hänt mig och hade superkul. En resa som jag verkligen aldrig kommer att glömma kan jag säga!
 
- Har inte haft så mycket low den här månaden förutom att det var super jobbigt att lämna London och allt där. Det var en känsla när man kände sig helt tom i kroppen. Så det får bli månadens low.

Lördag 2/3

Hej på er! Idag har jag gjort absolut ingenting. Bara varit inne på datan och sånt. Segt men rätt skönt ändå. Har nyss käkat middag och precis sminkat mig klart också. Ska träffa Natalija ikväll och kanske fler och sover även borta. Snart skola också.. Alltså fyfan, inte taggad alls (som säkert ingen tonåring i Stockholm är i nuläget). Så imorgon är alltså sista sovmorgonen också, fyyyy. Nej nu ska jag sluta deppa! Tänkte göra månadens high and low nu också så vi hörs senare, puss och hej

Lockat Millas hår

Min fina lilla prinsessa. Love you!

Hela kroppen den skakar så snälla håll om mig


TRÄNING

Fick en del komentarer för ett tag sen där folk undrade hur jag tränar och de ville ha tips. Jag lovade att göra ett inlägg om det så nu kör vi.
 
Jag tränar främst mage och ben/lår och rumpa då det är det jag känner "behövs" mest. Så nu tänkte jag dela med mig av lite olika sätt.
 
Mage- När jag tränar mage så göra jag oftast bara enkla, valiga situps och det vet ju alla hur det går till. Jag tycker det är väldigt effektivt och det känns som om det tar väldigt mycket. Kan någon gång köra plankan också och för er som inte vet vad det är så står man som en planka, på tår och har armbågarna ner i marken. Så ska man stå helt rakt i ett tag (tid bestämmer du själv).
 
Ben/lår- Jag brukar köra någon som heter "ankgång" eller vissa kallar det även utfall. Så står man upp böjer ner ena benet så man nästan nuddar knät i marken och det andra benet ska vara i 90 grader. Sen går man så framåt ett par gånger och det kommer kännar väldigt mycket i låren. Här får ni en liten dåligt bild som jag gjorde nyss:
Sen brukar jag även köra övningar som finns på youtube där VS angels visar hur de tränar. För att komma till klippet så klicka HÄR.
 
Rumpa- Jag brukar främst köra en övning som heter "kissande hunden" och så ställer man sig på alla fyra, sen tar man upp ena benet som om man är en hund som kissar, sen står man och böjer det benet upp och ner flera gånger. Och det man ska tänka på är att få upp benet i 90 grader och inte nudda benen i varandra på neråtvägen. Och samma här så har jag testat VS tränings metoder och för att komma dit så klicka HÄR.
 
Det är ungefär så jag tränar. Och om ni vill träna andra delar av kroppen men inte vet hur så har även VS videor på hur man tränar andra kroppsdelar. Så det är bara att leta runt på youtube så kommer ni säkert få en del bra träningstips!

-


You can try but never stop me

Tjenare tjenare! Bion var as bra och jäklar vad snygg han var. Jag dreglade liksom på trailern så ni kan ju förstå hur det var haha. Vi drog båda hem till mig vid ca 11 och vi slaggar här. Det vi har gjort är varit inne på datan, ätit, spelat piano och sjungit (?) hahah, fangirlat som satan och kollat på massa gamla klipp, video diarys osv. Myspys! Nu ska vi strax ta bort sminket och krypa ner i min supergosiga säng framför en film. Och vi alla vet att det kommer sluta med att jag somnar efter typ 5 minuter, haha. Men tar och säger godnatt här. Puss på er finaste bloggläsare

-------------------

Hej på er! Vet att jag inte bloggat och det är en sak som har hänt. Tänker inte ta upp vad det är för det blir inte bättre utav att ni vet. Är väldigt ledsen och vet inte hur uppdateringen från min sida kommer att se ut imorgon. Men bara så ni vet har jag inte glömt bort er och snälla ha förståelse och klaga inte på att jag inte bloggar, godnatt.


Tacobar


Fredag

Hej på er! Kom nyss hem från en dag på stan med Emma. Vi hade det mys och kollade runt i lite affärer oså. Jag fick med mig toffsar, hårspännen och ett supergulligt nagellack hem! Nu hinner jag väl bara vara hemma i ca en halvtimme innan jag måste bege mig in till stan igen. För ska somsagt på bio med Julia, på ego. Ska bli skit kul! Alltid velat se den filmen. Men nu ska jag ta och fixa lite grejer och sen gå till bussen, puss

LUNCH


1 mars 2013

Godmorgon! Vaknade vid ungefär halv 11 då vi ställde klockan. Rebecka drog tidigare imorse för hon skulle ivägoch jag & Amanda låg kvar i sängen ett tag. Nu har vi nyss käkat frulle samt kollat nya PLL avsnittet, jag dör va spännande det var! Nu ska vi fixa oss och jag ska möta upp etta för att dra och shoppa. Inte träffat henne på as länge så det ska bli kul! Senare ikväll blir det även bio om att går som det ska. Vi ska se Ego, längtat! Men ska ta och fixa mig nu så jag slipper stressa sen, puss