Min kväll.

Ska jag sammanfatta kvällen så var den supermysig med mina fina tjejer! Vi åkte till lyckan och det var helt tomt. Vi satt och pratade, lyssnade på musik och åt massa gott. Sen bestämde vi oss för att bada. Inte alls så kallt som jag trodde. Så nu är första doppet för i år avklarat om man inte räknar med Turkiet. Är verkligen inte en badkruka utan har bara inte haft tid och tillfälle. Vi åkte hem kring 9 och har nu mest tagit det lugnt i soffan. Vi sover hos Linnea allihopa ikväll också! Har verkligen varit en jättebra och somrig dag. Har verkligen njutit av allt jag gjort och mått superbra. En lyckad fredag helt enkelt!!
 

310513

Efter att jag och Linnea solat ett tag blev vi sjukt hungriga och bestämde oss för att dra och köpa pizza/kebab. Åh det satt riktigt fint, super gott. Nu är vi proppmätta och sitter i hennes säng framför data, iPad osv. Kvällen kommer spenderas med Linnea och Amanda och vi har en del planerat. Vi hade först tänkt att cykla till ica maxi där vi ska köpa en massa gottis till ikväll. Sen när Amanda kommit hem från stallet ska vi ha packat filar, badkläder osv för senare hade vi tänkt att dra till något badställe, ta kvällsdopp, äta massa gott där och bara ha det sjukt mysigt helt enkelt. Hoppas ni får en bra kväll, puss på er!
 

nu närmar det sig.


FREDAG

Hej kära bloggläsare! Hade idrottsdag idag vilket var väldigt chill. Var där till tolv och fick sen skjuts hem av Julias pappa. Julia hängde med mig hem tills hon skulle vara barnvakt och sen kom Linnea också. När vi kom hem var det direkt bikini som gällde. Mina små syskon köpte nyss glass åt oss som vi åt ute i solen. Så hälrigt väder! Nu ska jag och Linnea ligga ute och steka i solen. Har inga planer för ikväll så vi får se vart dagen tar mig, puss

Gamla webcam bilder

2010-2011. Haha, kan ju inget annat än skämmas.

VIDEON FRÅN TURKIET 2013


torsdag 30 maj

Hej på er! Slutade vid 1 idag och åkte då in till stan för att möta upp Amanda Fritzon. Vi skulle köpa pressent till Michelle som fyllt år och även ska ha tjejmiddag på lördag. Vi, som alla andra, var bara tvugna att testa frosen yoghurt eller hur det stavas. Åh, det var supergott. Vi satt en stund i kungsan också och pratade, gick i affärer osv. En riktigt trevlig dag på stan helt enkelt! 
 
Kom hem för ett tag sen och har precis ätit middag framför Gossip Girl. Ska strax duscha sen ska jag skriva klart en uppstats som jag måste lämna in ikväll. Efter det är förmodligen allt arbete klart om det inte dyker upp något i sista sekund. Åh så himla skönt. Och tanken att det snart är sommarlov, shit. Tiden har gått så fort. 

new in.

Iphoneskal från teknikmagasinet. 149kr. Känner att ett sådannt behövs då jag alltid lyckas få sprickor..

handla, äta, träna

Rubriken säger ungefär vad vi har gjort idag. Eller tränat har vi inte riktigt kommit till än hehe. Slutade mellan 12-1 idag och då gick vi hem till Amanda. Vi var där ett tag och sen åkte vi med hennes föräldrar till Handen och ica maxi för att handla. Fick med mig en grej från Handen som jag hade tänkt att visa i ett inlägg snart. Sen kom vi hem, lagade en enkel macka till middag och hade även lyckats flörta till oss en kladdkaka och mums mums på ica, gott! Nu när maten har smällt så hade vi tänkt att träna, eller iallafall försöka. Så får vi se hur bra det går. Vi hörs senare!

onsdag morgon.

Hej på er! Vaknade kring 7 och fixade mig då lite lätt. Har slöjd som första lektion idag och sen ska vi träna till cabarén hela dagen. Har inget att göra på slöjden utan ska bara fråga en grej så kommer till slutet av lektionen. Idag skulle jag och Amanda dra in till stan och ha mini photoshoot eller liknande. Men vädret tillåter inte riktigt det. Så vi ska dra hem till henne istället efter skolan och träna på hennes hemma gym! Härligt. Det är ungefär så planerna ser ut för idag, puss och ha en bra dag!
 
Fick en fråga igår också vart min rosa och gröna bikini kommer ifrån och om de var köpta i år. Den rosa är från Top Shop och är köpt i år. Den gröna kommer från VS och är inte köpt i år tyvärr så vet inte om den finns kvar eller ej. Underdelen är dock köpt från H&M och är köpt i år!

Question & Answer

Natalija:
Vart är din gråa kofta ifrån Natalija?
Svar: Den är ifrån Rut m.fl 
 
Jag kan nt se detta videoinlägg den kmr nt upp det finns bara en rubrik?
Svar: Vet ej varför 
 
Moa:
Vad är det för sallad du alltid gör? Kan du visa hur man gör?
Svar: Den är superenkel att göra! Det ända man göra är att skär mozarella, avokado och tomat till små tärningar. Supergott och man kan öven krydda med salt och peppar!
 
Hej , ska också till Turkiet i slutet av sommaren och ska shoppa massor , har du tips eller kan du vissa dina inköp? :)
Svar: Menar du då inköp jag gjort innan Turkiet eller i Turkiet? För köpte nämligen inget där!
 
Vilka ska du dit med?
Svar: Ska dit med Amanda, Rebecka, Jenny, Michelle och Emily!
 
Dricker du?
Svar: Händer ibland ja 
 
Vart kommer solglasögonen ifrån?:)
Svar: Från den HÄR sidan! :)
 
Vart kan man köpa sånna? :))))
 
Vart kommer väksorna ifrån?
Svar: Dom finns att köpa lite överallt. Tre av dom är från VS sen finns det på en del online butiker också! Googla :)
 
Natalija & Moa: 
Kan ni länka till inlägget då ni rekommenderade saker man kan ha till kjol? :)
Svar: Självklart! Klicka HÄR

Liv från Andra Avenyn

Juste glömde berätta! När jag och Irene skulle ta kort på oss tänkte vi fråga något att göra det åt oss. Vi kollade runt lite och frågade närmsta, bästa som såg normal ut haha. Så frågar vi en tjej och hon kunde ta kort på oss. Efter ett tag såg jag att hon verkligen liknade Liv i serien Andra Avenyn så var bara tvungen att fråga. Och ja visst var det hon! Lite små coolt ändå haha. Var helt galen i den serien och kollade på den 2 gånger till och med!

Stan med Irene

Hej fina ni! Efter skolan idag så åkte jag och Irene till stan. Vi gick till 3 butiken för skulle äntligen få en ny Iphone. Efter många om & men fick jag den och är överlycklig! Shit vad den glänser, åh. Fick även med mig en mascara och en ansiktskräm hem. Super! Nu har jag precis kommit hem och ska strax käka middag. Ska plugga ikväll och även duscha. So that´s my plans for the rest of the day. Puss på er

Backpacks.


DAGENS OUTFIT

Shorts från Cubus, Linne från JC, Solglasögon & Halsband från BikBok, Bandeau från BikBok

keep it classy.


Måndag avklarad

Hej kära ni! Nu var måndagen avklarad och det är superskönt. Ännu skönare var det att veta att vi endast har 1 skoldag kvar, då vi bara går till kl1 dessutom (imorgon). ALLTSÅ EN DAG?! A n d a s. Sen har vi idrottsdag, 2 dagar lediga, vi ska till grönan och så ska vi träna inför Cabarén som vi ska ha inför skolan. Alltså hur najs??? Gjorde matte nationella mutligt idag och det var hur enkelt som helst. Redovisade även sista so arbetet för vår lärare idag med min grupp och det gick as bra där med. Nu har jag förmodligen ett matte prov imorgon beroende på vad jag fick på nationella och annars är det bara om jag vill höja mig i något ämne nu innan betygen sätts.
 
Idag var jag med Amanda en stund innan hon skulle dra till stan och sen dess har jag bara pluggat engelska. Gör en extra uppgift för vill höja mig och det går framåt faktiskt. Redan skrivit ca en sida på datan så det är bra! Ska strax äta och sen får jag fortsätta med plugget. Kanske belönar mig med Gossip Girl senare mot kvällen. Puss

tiden bara flyger iväg.

Hej finisar! Vaknade kring 9 och är lite förvånad då jag kom hem 5 inatt. Om jag ska sammanfatta resan till Turkiet så det den underbar. Det var otroligt skönt att bara få komma iväg ett tag, ta det lugnt, äta gott och sola. Shit, det är något jag verkligen älskar. Sen att inte sminka sig eller fixa håret på en hel vecka var superskönt. Undra hur det går imorgon när jag ska sminka mig, känns som om jag glömt bort hur man gör haha. 
 
Idag så kom först min efterlängtade Natalija hem till mig. Var så sjukt att se henne, en vecka är för länge. Vi snackade massa och kollade igenom bilder samt redigerade dom. Sen kom finisen Amanda också och så var vi tre hemma hos mig hela dagen. Shit vad jag saknat dessa tjejer alltså. Kärlek till er. Har nyss käkat middag iallafall och kollar nu på Top model. Efter det ska jag kolla igenom lite vad jag har kvar för inlämningsuppgifter och sånt. Kvällen avslutas säkert med ett avsnitt Gossip Girl i min säng. Åh, bästa. Puss på er

JAG TROR JAG DRÖMMER

Igår släpptes biljätter till One directions tour 2014. Jag och 5 andra tjejer bestämde oss för att försöka få biljätter och tyckte Irland skulle vara kul. Det var vädligt spontant och vi bestämde just Irland typ en timme innan de släpptes. Var i Turkiet då men hade kontakt med tjejerna på fabebook. Och gissa vad?? VI FICK BILJÄTTER, PINK ZONE VILKET ÄR DET BÄSTA! Shit kan inte vänta! Det är sånna biljätter man måste köa för så alltså har vi chans att komma ALLRA LÄNGST FRAM. A v l i d e r. Ville bara berätta, shit. 

NEW IN


TURKIET 2013


allting har förändrats men du finns kvar

Godmorgon! Hoppas att allting är bra med er! Med mig är det så jäkla bra faktiskt. Så skönt. Igår var jag med tempen, Dennis, Kristijan och Dejan hela dagen. Vi käkade på Sibylla och typ umgicks bara. Sen drog jag och tempen till handen och mötte upp Jimmy, Vendela, Milica, Mariama, Felicia, Ida osv. haha. Vi satt och chillade i gropen. Vi satt bara där en stund sen drog jag och tempen hem till henne och typ käkade mellis, laddade telefoner osv. och efter det åkte vi hem till mig för att äta middag, fixa oss och återigen ladda telefoner. När vi kände oss klara drog vi till rudan, som vanligt. Där var Dennis, Kristijan, Kalle, Benny, Ruben, Christine, Sophie, Amanda, Vendela, Milica, Linda, Johanna och sen två randoms. Vi grillade och pratade mest. Hade superkul faktiskt. Sen kom iallafall mami och hämtade mig. När vi kom hem gjorde jag mat och umgicks med mamma framför tvn. Somnade runt ett tror jag, medans jag kollade på Shoo Bre. 

Sista dagen imorgon

Hej världens bästa bloggläsare! Hur har ni det hemma i Sverige? Här i Turkiet är det super! Äter god mat (kommer rulla hem), solar massa, badar, tar det lugnt och umgås. Helt underbart! Har även bränt mig lite (vilket är en del av semestern om man heter Moa Wetterdal haha), blivit utstirrad av alla turkar på restaurangen, ätit pommes till lunch och middag VARJE dag haha och massa mer. Idag var det molnigt och regnade lite då och då. Så det var inte det roligaste.. Vill ju njuta av solen näst sista dagen. Men imorgon så ska det bli fint igen, då blir det pressa sista. Har fått lite färg men är inte sådär skitbrun. Kan inte bli det tyvärr.. Men men, åker hem imorgon kväll och kommer hem på natten mellan lördag och söndag. Alltså kommer jag tillbaka till bloggen påriktigt på söndag. Så det ska bli kul, saknat bloggen! Men nu ska jag avsluta sönder inte blir allt för långt, puss på er!


cravecravecrave

crave

crave by natalijamarkulic 

Absoluta favoriten.


Videoinlägg


ALBUMS

älskar.

♡♡♡♡


Äntligen framme

Hej finisar! Äntligen är jag framme i Turkiet. Resan hit var dock det värsta jag varit med om. Spydde i stort sätt hela dagen, kom upp i 11 gånger tror jag. Trodde först jag var bakis men det var jäkligt överdrivet så kanske var magsjuk eller något. Vem vet. Nog om det dåliga. Kom fram hit inatt och sr svinttött. Alla somnade nästan på en gång. Nu ligger jag vid polen och solar. Superskönt! Det är lite smått monligt men ändå as varmt, 27 grader tror jag. Sen fick jag en kommentar förut där det var någon som frågade om min storasyster ska med och om jag kommer blogga här. Nej hon är inte med och jag ska försöka! Har wifi på hotellet så ska göra så gott jag kan, men lovar inget! Men nu ska jag gå och bada i polen tror jag för svettas ihjäl, haha. Puss på er!


idag

Ska åka till Handen med tempen och vi ska chilla där, hör av mig senare. Puss

♡♡♡


UR MIN GARDEROB

Nelly.com för cirka 500kr

favoriterna

Hej! tänkte slänga in ett inlägg nu faktiskt, har mått så otroligt bra idag, umgåtts med mina favoriter i stort sett hela dagen. Ikväll var jag och grillade i Rudan en massa människor. Har socialiserat mig massor och bara mått bra. Är svintrött nu och har fett ont i huvudet så tänkte gå och lägga mig, ha en bra kväll, puss


friday night.

Hej kära bloggläsare! Har i stort sätt packat klart, eller föresten nej det har jag verkligen inte. Haha jag började lite smått och gav sen upp. Men det är inte så mycket jag ska ha med mig förutom bikini, shorts, linnen osv. Anyway, har precis fixat mig för ska ut med några kompisar. Ska bli kul, träffa lite folk oså. Ikväll sover Amanda hos mig. Ja, det är ungefär så planerna ser ut för ikväll, puss på er

MIN DAG

Förlåt för dåligt ljus

Svar om kjolar/Moa

Hej! Moa du handlade väl två par kjolar förra veckan? Skulle du kunna fota dom och berätta vart du köpte dom och vad de kostade? Jag är sugen på att köpa en, vet du några bra affärer som har snygga kjolar? 
Älskar er och eran blogg!<3
Svar: Det var några veckor sen jag köpte dom nu men de finns säkert kvar! Vet att H&M har en del, sen finns det säkert lite här och var. Gå in och kolla i de flesta affärerna så är jag säker på att du kommer hitta en fin!
Den vita kjolen är från H&M och kostade 149:-
 
Den svarta kjolen är också från H&M men kostade istället 299:-

Today's details


QUESTION & ANSWER

Moa:
Hejsan! jag måste bara fråga hur mkt du väger nu? :D
Svar: Jag väger 56 :)
 
Sluta banta för i h-lvete, du är perfekt! :)
Svar: Jag bantar absolut inte och skulle inte vilja göra det heller. Jag tränar då och då för att hålla formen men äter precis vad jag vill! :) Och tack så jätte mycket, puss
 
Moa vart har du köpt din svarta kjol? :) jättefin!
Svar: Den är från H&M, tack så mycket! :)
 
Natalija: 
Jag vet att du svarat tidigare hur du gör dina lockar, men jag uppfattade det inte riktigt haha, kan inte du göra ett till inlägg eller gääärna video!
Svar: Jag har försökt fixa video men det är så himla svårt eftersom jag måste ställa skärpa och allting, samt ha ett ställe att lägga kameran på så det blir bra med höjden. Ska kolla ifall nån vill filma mig. Men ska försöka fixa det så snart som möjligt, puss! 
 
Natalija & Moa:
Hade ni systemkamera med er? Isf hur fick ni med den in? :o
Svar: Nej vi hade inte med oss systemkamera! :)
 
Varför hejade ni på Danmark ?
Svar: Det där är Schweiz flagga!
 
Asså i ons på kosnerten, jag ville så gärna träffa er och ta en bild!!! Men jag hittade inte er någonstans inne på friends. jag letade inte efter er, men tittade om jag kunde hitta er lite noga! Jag bor i Göteborg också så är aldrig i Stockholm annars, men aa.. haha. ni hade ju parkett platser, och inte jag, så där kom jag inte in! :((( 
men världens bästa blogg har ni, och båda två är jätte fina!!!
Svar: Åh gud va gullig du är! Synd att du inte kom fram. Och tack så jätte mycket, puss på dig!

♥ ♥ ♥


/

ångesten stiger i kroppen, den tar över. att få känna såhär är inte rätt, inte för någon alls. jag vill inte känna ångest mer, ångest och ensamhet är det värsta. jag orkar inte. och hur jävla mycket skit man får ta emot varje dag förenklar ingenting heller. det gör det så jävla mycket svårare än vad det ens behöver vara. hur mycket jag än säger att jag inte bryr mig och hur lite jag säger att jag tar åt mig är en lögn. det är nu hopplöst, jag tar åt mig, det gör så jävla ont i kroppen. att få sitta och radera hatkommentarerna som kommer in på bloggen samt ask.fm rätt ofta är så hemskt. jag blir så dömd. människor är så hemska

jag börjar blogga när jag mår bättre igen.


INGEN MOBIL

Var och lämnade in min mobil och fick ingen lånemobil.. Ska kolla med mamma om hennes gamla funkar för då tar jag den, annars får jag väl bara gilla läget. Shit vad jobbigt det kommmer bli. Men som tur är så åker jag till Turkiet i övermorgon och då behöver jag den inte. Så får vi hoppas att den är klar när jag kommer hem. Men iallafall, jag och Irene kom nyss hem från stan. Vi gick till 3, donken och kollade lite snabbt i affärer. Ikväll så ska jag hjälpa mamma och städa hela huset samt packa. Inte riktigt taggad om man säger så, haha. Men nu ska jag och Irene gå ut och sätta oss i solen lite, puss

Torsdag 16/5

Hej snyggisar! Slutade lite efter 12 idag, sjukt skönt. 3 timmar tidigare är inte helt fel. Om 20 minuter ska jag ta bussen mot handen för att åka till stan med Irene. Ett tag sen man träffade henne nu, så det ska bli kul. Vi ska gå till en 3 butik för jag ska lämna in min mobil pga helt sönder. Alltså jag MÅSTE ha en lånemobil annars kommer jag seriöst avlida. Vet inte riktigt vad som händer efter det om vi stannar i stan eller åker hem till någon av oss. Vi får se helt enketl! Men vi hörs senare idag, puss

28 days left


Onsdag 15 maj

Hej finisar! Slutade tidigare idag för jag skulle ta en spruta. Efter det så åkte jag och Amanda hem till mig. Vi tränade, lagade middag (blivit fett pro på det nu), käkat och kollat på ett avsnitt av Tonnårsbossen. Det är typ det vi har hunnit med idag. Ikväll har jag tänkt att plugga lite. Har några uppsatser som jag måste förbättra. Ska försöka göra klart det mesta innan Turkiet så jag inte har en massa saker att göra. Vill kunna koppla av helt. Kan inte fatta att det är 3 dagar kvar, shit. Är sjukt jälva taggad. Ska bli superskönt! Komma bort lite, sola, bada och bara ta det lugnt, åh. 

DAGENS OUTFIT

Linne från Veromoda, Jeans från Ginatricot, Klocka från Ur&Penn, Halsband från BikBok

New in


STOCKHOLMS STAD

Kom nyss hem från stan. Var där med Linnea & Amanda och fick med mig en hel del hem. Nu är i stort sätt allt på min inköpslista köpt så det känns bra. Visar bilder ikväll! Nu är jag helt slut i benen och sjukt trött. Ska snart ta och värma mat, är superhungring. Efter det så ska jag ta bort sminket, lägga mig i sängen och kolla Gossip Girl. Känner mig verkligen för att ta det lugnt.. 

HOCKEY

Hej på er! Nu är vi inne i Globen och ska kolla på hockey. Första hockeymatchen jag ser haha. Ska väl bli helt ok. Efter det så ska jag, Amanda och Julia dra vidare in mot tc och shoppa! Har en del grejer jag behöver. Det är ungefär så planerna ser ut för idag, hörs sen för strax börjar matchen. Puss!


Insydda jeansshorts-resultat


Månadens high and low-April

(väldit försenad men vi har helt glömt bort.. Tack till dig som kommenterade och påminde!)
- Månadens high får bli att jag spenderade mycket tid med fina vänner. Speciellt på påsklovet! Och sen att snön smälte och det började bli varmt var ju en riktig high.
 
- Månadens low var att jag inte riktigt var helt känslomässigt stabil hela tiden, speciellt i slutet av månden. Mådde inte dåligt av så många speciella anledningar utan jag kände mig bara inte helt 100. Men sånt händer ibland, man kan inte må tiptop hela tiden eller hur? 

First day of the week

Hej på er! Efter skolan så åkte jag och Amanda till handen för att hämta upp mina jeansshorts som har sytts in. Kan visa bild på resultatet senare. Efter det så drog vi hem till mig, va ute lite i solen, tränade på att göra waterfall braid för vill ha det på skolavslutningen, var barnvakt osv. Har haft en mysig dag helt enkelt. Har precis ätit thai och vet inte riktigt vad jag och Amanda ska hitta på. Hon ska hem om ett tag och blev sjukt sugen på att bada, så kanske blir ett bad ikväll, haha! Sen ska jag försöka göra klart en uppsats i slöjden så jag har det gjort. Hur har eran dag varit? Puss

MÅNDAG

Hej på er! Vi sov hos Natalija igår och nu på lunchrasten kände vi för lite godsaker så vi gick hem till Moa som hade lite fika kvar från igår. Det är ett tag kvar tills vi börjar så vi tänkte sitta ute i solen och njuta av vädret bara. Inget speciellt. Hörs efter skolan, puss!
 

♥ Ett år sen idag ♥


❥Grillat


sommarkänsla i hela kroppen.

Gud vad fint väder det är ute! Ända sen jag kom hem har jag legat ute i solen och pressat. Har haft Julia och hennes kompis Felicia som sällskap och vi har pratat, spelat kort osv. Nu ska vi gå en powerwalk och sen hade jag tänkt att göra några mag och rump övningar när vi kommer hem. Hörs sen, puss

Söndag 12/5

Godmorgon finisar! Vaknade krig halv 11 och fixade mig då lite lätt. Sen gick jag och pappa ner på stan och åt frukost på ett café. Supermysigt verkligen! Nu sitter jag på tunnelbanan påväg hem. Vet inte riktigt vad planerna för idag är men ska antagligen njuta av det fina vädret. Har varit sjukt fint väder de senaste dagarna och sen står det i tidningen att varmare väder kommer. Fatta hur varmt det kommer blir, skönt! Hoppas sen det regnar i Sverige när jag är i Turkiet höhö. Elak jag vet, puss


det är du som väljer vem du är.

Det var jättegott på restaurangen och är nu supermätt. Väldigt mysigt ställe, favvo restaurangen faktiskt. Jag och pappa satt och pratade om lite allt möjligt, livet osv. Åt oxfilé med pommes och bea, mums. Efter vi ätit så gick vi till affären och handlade glass och chips. Även fast det inte känns som att jag kommer orka det pga sjukt mätt. Men det slinker nog ner ändå! Vi tänkte bara vara hemma ikväll och ta det lugnt, kolla film osv. Så det ska bli kul. Imorgon så ska jag och pappa ner på stan som jag sa förut. Måste lämna tillbaka en sak och lite sånt. Det är väl det jag har planerat. Sen ska jag även göra alla andra tråkiga grejer som man gör på söndagar, plugga, städa oså. Måste träna också. Så det är så morgondagen ser ut, puss

AFRO / DANCEHALL


11 maj

Hej på er! Dansen gick väldigt bra, tror jag iallafall. Det kändes bra så frågan är bara hur det såg ut haha. Kommer video senare! Åkte in till stan med pappa efter uppvisningen och har nyss duschat och fixat mig. Vi ska alldeles strax gå på resturang, grill. Så jäkla gott där! En dålig nyhet är att jag glömde min kamera som jag hade tänkt ta med mig.. Glömde den till och med innan uppvisningen så det sög ju. Så det kommer alltså bli dåliga iPhone bilder på bloggen vilket jag inte alls gillar.. Men men, bättre än inget va? Ni får ha en bra lördagkväll, puss


VIDEO FRÅN KUNGSAN


Igårkväll

Hej på er! Igår bjöd jag över Linnéa,Amanda och Moa. Jag hade fixat fruktfat, chokladdoppade jordubbar osv. De kom runt åtta så vi kände att vi kunde sitta ute på verandan och snacka gossip. Det slutade med att vi alla la oss i min säng och kollade på Safe Haven. Dock så somnade jag efter halva filmen haha. Men det var iallafall supermysigt!

Saturday morning

Godmorgon finisar! Gårdagen var supermysig, vi kommer berätta mer om det i ett annat inlägg för bilderna är på Natalijas kamera. Somnade väldigt tidigt och Amanda sov hos mig. Vi sov till 11 och gick då upp och käkade frukost ute på verandan. Så mysigt! Idag är det även dansuppvisningn, shit är väldigt nervös faktiskt. Rätt att jag kommer dansa fel eller något vilket jag säkert kommer göra någon gång då jag inte kan dansen till 100%. Men men hoppas på det bästa! EFter dansuppvisningen så ska jag och pappa som nu är i Sveige åka in till stan, äta resturang och sen ha myskväll. Saknat honom så det ska bli jätte kul. Sen imorgon går vi kanske på stan eller något. Får se helt enkelt. Men vi hörs senare under dagen, puss

Myskväll

Hej finisar! Genrepet gick bra och tror det mesta sitter nu. Kom hem för ca 1 timme sen och gjorde fort middag, böt om osv. Om 10 minuter så ska jag, Amanda & Linnea ta bussen till Natalija för vi ska ha myskväll. Är väldigt trött och seg så det passar perfekt! Tänkte bara uppdatera er lite snabbt så hörs vi mer ikväll, puss

Update

Hej på er! Min bloggning har inte varit något vidare bra men det är för att allt har kretsat kring killarna de senaste dyngen. Men jag tänkte berätta lite om vad jag gjort. Igår var jag på släktfirade då min lillebror och det var supertrevligt. Det var både min och Fredriks (Wilmers pappa) släkt där så det var jättekul. Efter det så åkte vi in till stan för vi fick reda på att killarna var kvar i Sverige. Men vi fick inga ledtrådar och absolut INGEN visste var det var. Ingen hade ens sätt dom någonstans. Sjukt faktiskt och det har aldrig hänt förut. Men vi gav inte upp och var på alla möjliga ställen både idag hela dagen och igår. Vi hittade dom inte även fast vi var sjukt nära igår kväll. Fick reda på idag att några av dom (eller alla, oklart) hade varit på en ställe vi planerat att gå till och var as nära. Så det var ju lite surt. Men men, vi har haft kul iallafall och det var verkligen värt det även fast jag aldrig varit så trött i mina ben. Sov hos Amanda och vi gick upp rätt tidigt för att åka in igen. Träffade även ett gäng tjejer som också var och letade efter dom så vi var med dom igår och hela dagen idag. Så det var jätte kul och dom var jätte snälla. Men nu är det helt säkert säkert att killarna åkt till Danmark så det blir back to normal igen haha. Och med det kommer bloggningen här med vara som vanligt från min sida. 
 
Amanda kom hit för ett tag sen och vi har mest suttit och pratat. Vi ska strax börja fixa oss lite smått till genrepet inför dansuppvisningen. Det börjar kl5 och vet inte riktigt hur länge det håller på. Efter det så vet jag inte hur planerna ser ut än. Men kommer säkert umgås med några komipsar. Får se helt enkelt. Vi hörs senare, puss

Frukost med lillebror

 

Jag skulle kunna ligga i din famn och andas in din luft, föralltid.

Godmorgon käraste! Hoppas att ni har sovit gott. Idag ska jag träffa Milica och kanske Vendela. Vi får se vad vi ska hitta på. Men vi ska väl förmodligen njuta av vädret. Jag ska strax äta frukost ute i solen och efter det ska jag göra lite rumpövningar hade jag tänkt. Vet inte ens varför jag vaknade runt åtta idag. Så olikt mig. Hur som helst tänkte jag fixa min frukost nu, så vi hörs! Puss!

Fråga och svar /N

Hej Natalija! Jag såg förut på er blogg att du tagit hål i naveln, och jag undrar vart du tog den och sedan hur många navel piercingar du har och var du köpt dom? Du är helt sjukt otroligt perfekt och jag ser verkligen upp till dig. Jag har sett dig några gånger du och verkar vara en så fuckin härlig människa. Har sedan läst att du varit lite nere ochsåvidare och jag ser på dig att du är en stark person, så låt ingen trycka ner dig. oj vilken lång kommentar hehe, men jaja :)
 
Svar: Jag tog den på Odenplan inne på Alenas Studio, det kostade 600 ifall du ville veta det också! Jag har fem navelpiercingar. Den rosa till vänster fick jag av Amanda, den med blomman är från Punkt Shop, den i mitten fick jag när man tog hålet, de två till höger fick jag från min bästavän och de är från Ur&Penn har jag för mig!
 
Alltså puss puss puss på dig underbara människa! Du har gjort min dag och all min kärlek går till dig ♥

kungsträdgården

Hej på er!  Känner mig inte redo för att blogga om killarna och konserten och allt men tänkte berätta lite om vad jag hittat på idag! Åkte in till stan och mötte upp Linnéa och Amanda vid Gallerian och vi gick till Kungsträdgården och köpte en varsin mjukglass med strössel. Sjukt sommrigt och fett gott! Sen satte vi oss vid vattnet och bara pratade. Tog lite bilder efter det och sen drog vi vidare mot Stureplan men märkte att allt hade stängt så vi gick och satte oss inne på Subway och där åt Amanda och Linnéa. Åkte hem efter det och mötte sedan upp de två igen för en promenad. Så otroligt härliga tjejer, mår så bra med dom. Min dag har varit jättebra och har känt mig lycklig. Här får ni lite bilder som jag lånade från Amanda!

Konserten-Moa

Filmade inte så mycket men fick med litegrann. Filmade även mest snuttar av låtar och det var pga att jag ville njuta, dansa, verkligen kolla och ta in allt. Det var helt sjukt. Vi stod på högerparkett, rad 14, längst ut (eller liksom de platser längst ut närmast mittparkett. Haha nu vart det krångligt men men. Sen när killarna åkte till mittsceanen så klämde alla som satt på mittparkett in mot sceanen så det fanns as mycket plats på kanterna, eller liksom bakom dom. Så jag och Jenny sprang över från högerparkett mot mittsceanen och kom as nära. Vi såg as bra och gud vad underbart det var. Sen när de åkte tillbaka så hände något som jag inte tror är sant. Alla stod fortfarande ihopklämda mot sceanen så det fanns as mycket plats bakom oss. När de sjöng Moments och nästan var över oss så sa jag till Jenny: Vi backar dit där det inte står någon så de kan se och och gissa vad som händer då.. När vi står helt ensamma där ingen annan står och hoppar som bara den så KOLLAR LIAM OCH HARRY PÅ OSS. ALLTSÅ ÄR HELT SÄKER FÖR DET VAR BARA VI SOM STOD DÄR OCH DE KOLLADE VÄLDIGT LÄNGE OCH SKRATTADE. Vi stod liksom och hoppade som galningar så de tycke väl antagligen att det såg roligt ut. MEN DOM KOLLADE PÅ OSS, BÅDA TVÅ, HELT SÄKERT OCH KAN INTE FATTA. Shit vilken känsla. Vi hoppade på varandra och skrek av glädje, det var magiskt. (detta hände en liten stund efter jag slutade filma på moments). Sen när de var tillbaka på den vanliga sceanen gick alla tillbaka till sina vanliga platser. Sen kom Summerlove, Over again och Little things och shit vad jag grät. Gick inte att hålla det inne. När Over again kom så behövde jag bara kolla på Natalija så bröt vi ut i tårar. Vi grät i varandras famnar, sjöng med, njöt och herregud vad underbart det var. Sen när det kom upp på bigscreen en skyld där det stod "Thanks for saving our lives", shit. Obeskrivligt. Hela konserten var underbar. Dom var så jäkla underbara. De njöt verkligen och såg hur kul de hade. Sen när de hela tiden sa hur mycket Sverige betydde för dom och hur mycket de längtat till att just spela i Sveige blev jag helt varm i kroppen. Kan inte fatta att allt är över. Gör ont i mig och känner mig tom. Men jag är så jävla glad att jag varit med om detta och att jag hamnat just där jag är. Att just jag började gilla dom och varit med om allt som haft med dom att göra. Vet inte vad jag skulle göra utan dom, hur skulle ett sånt liv vara? Vill inte ens tänka på det. Uppskattar allt så jävla mycket och är så tacksam. Detta är en glädje som inte många andra har. Älskar killarna så det gör ont i mig. Riktigt ont. 

BÄSTA DAGEN I VÅRAT LIV

Gårdagen var helt magisk, går inte att beskriva med ord. Det började med att vi gick upp kring 03:30 och började fixa oss. Tog bussen till stan lite innan 5 ungefär och åkte då till Grand Hotel & Hilton för att kolla läget. Det var inget där då så vi åkte till Arenan och mötte upp Amanda & Rebecka. Vi kom dit runt 06:30 och var där ända till konserten började, alltså vid 19:00 var det insläpp ungefär. När vi kom till arenan var det helt tomt och vi var där när deras tourlastbilar kom. Hela dagen satt vi utanför arenan, åt subway, pratade och njöt av stämnngen och vädret. Dock blev det lite skillnad när en massa andra fans kom och började skrika så fort någon rörde sig (skäms över de flesta svenska fans). Vi såg även Lux, Lou & Tom när de lämnade arenan och Lou vinkade och sa hej till oss, jävligt coolt. Sen såg vi även Zayn senare mot kvällen när han stog ute och rökte, då hade nästan alla fans gått men vi var kvar. OCH NÄR VI VINKADE SÅ VINKADE HAN TILLBAKA, ALLTSÅ FATTA. Sen var det dags att gå in, shit vad nervösa vi var. VI HADE SJUKT JÄVLA BRA PLATER OCKSÅ, kunde inte fatta att det var påriktigt när vi såg hur nära vi skulle sitta. Och konserten var helt UNDERBAR. Killarna var så glada och man såg att de verkligen njöt av varenda sekund. De sa också hela tiden hur mycket de längtat till konserten och hur speciellt Sverige är för dom. Hela tiden sa de massa sånna grejer, VI VAR SÅ SJUKT GLADA. Shit vad vi dansade, skrek, hoppade, grät, åh vi var så lyckliga. Det var en så magisk känsla i hela arenan, helt sjukt. Dom var så perfekta, allt var så perfekt. Vi båda två kommer att lägga upp en varsin video med klipp från konserten för vi filmade lite olika osv. Då kommer vi även skriva om hur det var för var och en på konserten, vad man var med om osv. Så håll utkik. Men nu får ni några bilder från gårdagen,
DEN BÄSTA DAGEN I VÅRAT LIV.

3 PICTURES FROM TONIGHT


Question & Answer

Moa:
Q - hur mycket kostar jeansen på salt? måste verkligen köpa nya svarta jeans :
A - De kostar bara 399:- och är supersköna, tycker du ska slå till :)
 
Q - Vilka platser på konserten? Gud vad skönt att åka utomlands! Puss
A - Vi har vänsterparkett, rad 13! Ja det ska bli superskönt verkligen, pusssss
 
Q - vad heter affären? gud, behöver också hitta en balklänning..
A -  Den hette Aksara och ligger på Vasagatan 40!
 
Moa & Natalija:
Q - Har ni någon bal nu när ni slutar 9:an?? Kram :)
A - Nej ingen bal tyvärr, men vi ska ha en överrasknings middag med alla 9:or. Inte lika bra men det duger :)
 
Q - Vad använder ni för foundation (om ni gör det)? :)
A - Jag (Moa) använder inte foundation utan kan ibland använda mig av L'Oréals BB cream. Jag (Natalija) har inte heller foundation utan använder  bb cream från garnier
 
Q - Hur många läsare per dag har ni ungefär?
A - Vi har olika men runt 300!
 
Q - Vad ska ni ha på er på 1D konserten ?
A - Moa: Fortfarande oklart men kanske något linne och jeans, kanske shorts beroende på vädret.
Natalija: jeans och tshirt

7/5-2013

Halu. Hur mår ni? Själv mår jag bra! Håller på att kolla GG och bara tar det lugnt. Planerar lite inför morgondagen också. Alltså kan verkligen inte fatta att dom kommer imorgon, att konserten är imorgon, liksom imorgon hör ni hur det låter? Vet inte hur många gånger jag sagt till folk, alltså dom kommer imorgon!?. Haha kan verkligen inte fatta, är helt sjukt jävla taggad. Det kommer bli så jäkla underbart, och rad 13 också. Alltså herregud. Nog om det, är sjukt törstig och lite hungrig så tänkte göra iordning något och sätta mig i soffan där resten av familjen är, puss

summer feelings.

Hej på er! Slutade i skolan vid 1 efter en hyfsat chill dag. Hade nationella i matte och det gick väl bra antar jag.. Sjukt fint vänder idag igen, åh så härligt. Efter skolan så gick jag, Amanda och Linnea först till vårdcentralen och sen hem till Linnea. Skulle hjälpa hennes pappa med min iPad och jag sålde till honom. Använde den inte alls och han skulle köpa en så det passade perfekt! Efter det drog jag och Amanda till handen för jag skulle gå till en skräddar sak och be dom sy in ett par jeanshorts. De är lite stora i midjan nämligen, och det kunde de fixa. Så det blir as bra lagom till Turkiet! Kom hem ungefär vid 3 och satt då ute och pluggade lite, duschade och sen var det dags för mat. Vi åt ute första gången för iår och herregud vilken känsla, supermysigt. Julia är även hemma från Norge nu, wiho. Nu hade jag tänkt att göra mitt sista skolarbete och sen är jag helt klar, gud va skönt. Då kan jag bara ta det lugnt! Vi hörs senare, puss

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN


DAGENS OUTFIT

Linne från Bikbok, Jeans från Salt, Smycken från Ur&penn & Ginatricot + Converse

out in the sun


måndag 6 maj

Hej finisar! Skoldagen har varit rätt okej ändå, skön faktiskt. Har solat en hel del och vi var även ute på spanska lektionen. Superskönt. Nu är jag och Amanda hemma hos henne och tänkte lägga oss och sola. Samtidigt ska vi käka mellis och jag ska jobba med mitt slöjdarbete. Ikväll är det även Afro, sista träningen innan dansen. Måste verkligen sätta allt nu, känner mig inte alls förberädd men får träna verkligen. Men nu ska jag inte sitta inne för länge då det är hur soligt som helst, puss

Du kanske aldrig får den du vill få, men du får mig.


NEW IN

Jeans från Salt, Blommigt & vitt linne från Veromoda, Grått linne från BikBok
Armband, örhängen & virkat halspand från Ginatricot, Guldigt halsband från BikBok

it's time to face the truth

Har suttit ute i stort sätt hela dagen i bara bikini överdel & short, utan att frysa. How awesome?? Så sjukt skönt har det varit. Linnea drog vid 12-1 och har varit ute och solat, hjälpt mamma att städa förådet osv. Sen kom Julia en liten stund och vi pratade, solade oh ja. Nu håller jag på att hjälpa mamma med rensningen igen, blah.. Sen när vi är klara så hade vi tänkt att gå en powerwalk. Var 2 veckor sen jag tränade (om man bortser från dansen) så det ska bli skönt. Får ta och komma igång lite igen, måste bara bli helt frisk först. Sen när vi kommer hem så ska jag köra lite rump & magövningar, äta middag, plugga, duscha osv. Det är ungefär så planerna för resten av dagen ser ut. Vi hörs sen, puss

05052013


söndag 5 maj

Godmorgon finisar! Visst är det fint väder? Så jäkla skönt. Jag och Linnea vaknade vid halv 11 och låg kvar i sängen lite. Sen gicmk vi upp och gjorde frukost, satte på oss bikini överdelar och gick ut och satte oss. Verkligen sommar feeling, åh. Sen dess har vi legat ute och solat och det är superskönt, dags att bygga upp pigmentet ännu mer känner jag. Och måste säga att bilden längst ner ljuger lite då vi (eller speciellt jag) ser ut som ett vitt lysrör, haha. Är inte riktigt så blek, inte brun heller dock men ja ni fattar. Whatever. Idag så har vi inte så mycket planer utan tänkte för det mesta utnyttja vädret. Måste plugga lite också men det tar jag ikväll, puss

Days until

Alltså kan verkligen inte vänta. Har så mycket att längta till. Killarna kommer till Sverige om 3 dagar, ALLTSÅ 3 DAGAR KAN NI FATTA? Det kan inte jag åh. Ska få se TMH tour igen och det ska bli helt underbart. 10 dagar efter det så ska jag till Turkiet i en vecka, ååååh! Fatta gå i shorts, sola, bada, äta god mat, bara ta det lugnt, alltså läääängtar! Sen när jag kommer hem så har vi bara chill i skolan, överrakningsmiddag med 9:orna och så är det bara 18 dagar till skolavslutningen och då är det sommarlov. HELT SJUKT VILL SKRIKA! Har väntat så jäkla länge och sommaren kommer bli bäst. Aldrig längtat såhär mycket seriöst. Sen börjar jag gymnasiet och allt! Är så sjukt taggad på livet känner jag haha. 

Myskväll

Hejsvejs! Efter dansen åkte jag hem, åt middag, visade min mamma shoppingen (ja, bilder kommer snart), pratade lite med henne osv. Sen kom Linnea och vi gick upp till djurgårds för att handla godis. Sen dess har vi mest varit inne på data, snackat, skrattat en hel del osv. Blir en väldigt lugn kväll vilket kan behövas för båda. Måste duscha också, inte gjort det sen uppvisningen (ja ush) men har verkligen inte orkat. Har fortfarande på mig danskläderna också, haha lat. Anyway, Linnea ska sova här och vi ska för det mesta ta det lugnt, kolla någon film oså, mys! Puss 

ZUMBA

Här kommer videon från dansuppvisningen idag! Var as kul och gick bra men det tråkiga var bara att vi åkte dit, dansade och sen åkte hem. Gick as fort så känns inte ens som jag varit där. Men men, tur att jag ska uppträda nästa helg också! Puss

Victoria's Secret Sportsbra

 

LÖRDAG

Hej på er! Ställde klockan i morse för jag skulle åka in till stan med Amanda. Vi var framme runt 11 och var där till halv 3 ungefär. Fick med mig en del grejer hem som jag tänkte visa bild på sen. Dock kommer det inte upp förens efter dansuppvisningen då jag inte hinner. Dansuppvisningen börjar 17:15 och ska vara där innan så åker väl innan 5 någongång. Shit inte alls långt kvar, börjar bli lite smånervös. Men mest taggad. Det mesta av nervositeten kommer väl precis innan och när man är där, aaaaah. Men ska bli sjukt kul! Kommer be mamma filma med kameran så vi får hoppas att det blir bra. Men vet ju liksom inte med mammor.. Vi hörs efter, önskar mig självn lycka till! Haha puss

You make me feel like home so I tell you you're mine

Det är förns nu jag insett att jag faktiskt sett Lana Del Rey, att jag varit mindre än en meter ifrån henne. Stod på andra (Ibland första) raden och lyssnade på hennes fantastiska röst, hennes sjukt fina låtar. Det här är helt sjukt, älskar henne så mycket. Kollar om och om på videon jag satte ihop och shit, jag vet inte ens
 
Förutom det, så har jag pluggat hela morgonen, Har fått klart två arbeten, snart tre. Har en liten paus just nu och hade tänkt kolla på Safe Haven nu. Ska bara fixa lite frukt tror jag, men vi hörs senare, puss!
 

Kim Kardashian Butt Workout

Detta är någonting jag har börjat med och jag har sån otrolig träningsverk. Det känns jättebra efter att man gjort det och jag rekommenderar det till alla er som vill få en snyggare rumpa! 

Jag tror mitt hjärta blöder

Hej på er! Har varit upptagen hela dagen. Slutade klockan två och träffade då Milica i Trollbäcken Centrum. Satt med henne medan hon solade och efter det åkte vi hem till henne och där lagade vi fruktsallad som vi åt med nutella. Fett gott. Fick pannkakor i skolan idag förresten, och mådde dåligt efter eftersom jag åt så mycket haha. Hemskt. Hur som helst kom jag hem runt sex och då la jag mig i soffan med en liten tallrik tacos och kollade på Askungen. Så himla fin och bra film, åh. Efter det duschade jag och sen bara pluggat. Nu hade jag tänkt lägga mig och sova, är galet trött. Puss godnatt!

BUBBLEROOM.COM


DAGEN

Hej på er snyggingar! Efter skolan så tog jag bussen till Kumla skola för att möta upp Rebecka. Va där ett litet tag och träffade lite folk tills hon slutade. Efter det drog vi hem till henne, packade om lite och drog sen in mot stan. I stan så kollade vi först balklänning till Becka och hittade en as bra affär som hade en superfin klänning, åh. Sen gick vi runt i lite andra affärer osv. Vi drog hem runt 6 för vi var svinhungriga. Dock hann klockan redan bli kvart i 8 när vi köpt klart pizza. Ikväll ska vi för det mesta ta det lugnt, kolla film, snacka och så har vi köpt b&j glass, chips och godis, mums. 
 
Imorgon så ska jag upp rätt tidigt då jag och Amanda ska åka in till stan för att shoppa. Behöver verkligen kläder och det har jag märkt de senaste dagarna, verkligen inget att ha på mig. Jeans är också något jag måste köpa då  nästan alla mina är sönder, suck.. Sen mer mot eftermiddagen/kvällen blir det dansuppvisning, herreeguuuud. Är supertaggad verkligen!! Puss

♡♡♡♡

Alltid Amandas föräldrar som kommer upp och överraskar med något gått att äta. Åh så söta!

Sleepover med min älskling

Hej på er finisar! Har haft rätt fullt upp idag kan man säga. Morgonen började med att jag skulle sminka mig och inser att jag glömt mitt smink hos Amanda. Får lite panik men var ute i rätt god tid så jag hann cykla till henne, sminka mig och så blev jag även bjuden på frukost då jag inte hann innan. Skoldagen var rätt okej. Redovisade so arbetet idag för klassen med min grupp och det gick superbra. Hoppas bara vår lärare tyckte det också lol. Efter jag varit hos Natalija kom jag hem till Amanda, åt middag och sen var det dags att dra till Zumban. Kom nyss hem och det gick as bra! Känns verkligen som allt sitter och det är superbra då det är uppvisning på lördag. ALLTSÅ ÅH REDAN, gått så sjukt fort. Jag ska också sova hos Amanda idag så det ska bli riktigt mys. Jäklar, mycket info på en och samma gång. Avslutar här haha, puss

Torsdag 2/5

(Skulle publicerats tidigare)
Hej på er! Efter skolan så åkte vi hem till Natalija för att spela in frågestunden. Vi gjorde först lite att äta och sen körde vi. Gick bra förutom att jag (Moa) kände mig som en ful jag vet inte vad. Men men det blir bra. Videon kommer förmodligen upp imorgon efter vi redigerat och klippt ihop den då det blev lite omtagningar här och var! Puss

För att vi klarar allt

andra augusti tvåtusentolv

/natalija

Hej. Nu är jag officiellt tillbaka. Har varit borta i några dagar för att jag inte har haft blogglust, sen har även massor hänt. Valborg igår,det var okej. Inte värt problemen som uppstod. Idag har jag inte gjort så mycket. tränat och tagit en promenad ute i det fina vädret. Har pratat i telefon med Moa, mött upp Vendela för lite byten av kläder, sen pratat i telefon med min Amanda. Fixade lite frukt när jag kom hem, efter ett tag började min tunga svida så slutade äta haha. Hur som helst. Har svinmycket att göra i skolan, så det är väl vad jag kommer att ta tag i nu, de sista veckorna. Tänkte faktiskt gå och lägga mig nu. Vi hörs imorgon, puss

Sista chansen

Imorgon hade vi tänkt att svara på frågestunden så det här är sista chansen att fråga något! Ni kan kommentera i det här inlägget istället för att behöva klicka er fram till frågestunden. Så komigen då, fråga på bara. Inga frågor är onödiga! Pusssss på er 

Feels like Sunday

Hej på er! Bara jag som tycker att det känns som söndag idag? Har pluggat i stort sätt ända sen jag kom hem förutom att jag tog en paus och satt ute och fikade med Fredrik och resten av familjen. Varit väldigt fint väder idag ju, så sitter jag inne och pluggar.. Men sånt måste göra. Har prickat av en hel del arbeten på listan, känns superskönt. Ska försöka göra klart slöjden också och den ger jag mig för idag. Resten av kvällen kommer bestå av (förutom pluggandet), duscha, kolla Gossip Girl och bara ta det lugnt. Gör det jag känner för. Puss

I need you more then ever.

Hej snyggingar! Hur var eran Valborg? Själv kan jag säga att min inte vart så värst lyckad.. Var innann hemma hos mig med Amanda som jag sa och sen drog vi mot brasan. Vi mötte Emma där och kollade lite (dock var brasan på en halv meter hög) och så försökte vi komma på vad vi skulle göra. Bestämde oss för att dra till skrubba där det skulle vara lite folk. Vi mötte Amanda Fritzon på vägen dit och träffade sen en massa vid bussen. När alla skulle dra in mot skrubba så var det så jäkla kallt så jag, Amanda & Emma bestämde oss för att dra hem istället. Sov hos Amanda och när vi kom hem till henne så gottade vi oss lite och sen badade vi Jacuzzi med hennes syrra. Lite varmare än att vara ute hela natten haha. Så det blev helt ok tillslut. Kunde varit värre haha.
 
Kom hem för ett tag sen och ska sätta mig och plugga järnet. Har en del plugg att göra och känner mig lite stressad. Ska bli skönt sen när jag är hyfsat klar. Men grejen är det att det bara kommer upp mer och mer att göra, ussshh. Har typ ett berg haha. Men då är det bäst att sätta igång. Puss

Shorts from Ginatricot