Tankar om vikt

En sak som stör mig ganska mycket är när folk klagar på sin vikt. Speciellt när de ser ut som pinnar eller när de har en perfekt kropp. Det är snyggt med kurvor tjejer, inte att se ut som skelett. Och vikten spelar ingen roll. Alla tror att om man väger mycket så är man tjock. Det är ju nästan helt sjukt. Men skulle kunna väga 70 och vara hur smal som helst. Det är ofta muskler som väger eller benen i kroppen. Och alla har olika kroppsuppbyggnader och väger därför olika. Därför ska man inte heller jämföra sin vikt med andras. För att man har olika kroppar osv och därför också olika vikter.Men om man är onöjd med sin kropp så ska du ju såklart göra något åt det. Man kan liksom inte gå runt och må dåligt över det. Men det är på den saken alla ser fel. Alla löser problemet med att minska på att äta vilket är helt fel. Mat måste man få i sig och är inte farligt någonstans. Själv älskar jag mat och äter hur mycket som helst och är inte tjock. Man ska isånna fall minska på godis, skräpmat och andra onyttigheter. Men det man egentligen ska göra är att göra träna och äta sunt. Då mår kroppen bra och man kan må sitt ”mål” på ett bra sett.

Men egentligen om man tänker efter. Vi är liksom bara barn (eller säkert de flesta som läser vår blogg) och hur sjukt är det egentligen inte att gå runt och tänka på vad man äter, ha behov av att träna för man tycker man är tjock osv. Aså man ska inte tänka på det alls tycker jag. Bara leva livet liksom. Men tyvärr så är det så i dagens samhälle. Helt sjukt. Tycker alla borde vara nöjda som de är! Men vad ni än gör, börja inte äta mindre för att in tycker ni är tjocka. För det kan bara sluta illa.

Iallafall, det här är MIN åsikt och ingen utav er behöver hålla med om det här. Alla tycker liksom olika och det är så det är. Men kände bara för att skriva av mig lite. /M

 



Jättebra skrivet! :)

2012-11-04 // 18:23:13

Jättebra skrivet och sant! Kurvor är skitsnyggt! Tycker att Natalija borde läsa det här också för hon är skitsnygg som hon är och behöver verkligen inte tänka på sin vikt!
ÄLSKAR ERAN BLOGG!

2012-11-04 // 22:14:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback