NYA BLOGGEN

http://wetterdals.blogg.se/ http://wetterdals.blogg.se/ http://wetterdals.blogg.se/ http://wetterdals.blogg.se/

DIANANATALIJA.BLOGG.SE

http://diananatalija.blogg.se/http://diananatalija.blogg.se/http://diananatalija.blogg.se/
http://diananatalija.blogg.se/http://diananatalija.blogg.se/http://diananatalija.blogg.se/

angående bloggen.

Som ni såg i inlägget tidigare så ska Natalija byta blogg och börja blogga med Diana. Har fått väldigt många frågor om vi är ovänner eller så och NEJ det är vi inte. Det har inget med det att göra utan det kändes väl antagligen bättre så för henne. Har ni mer frågor om det får ni fråga henne för vet inte så mycket om det. Självklart är det tråkigt men är rätt taggad på att skaffa en egen blogg, satsa osv. Så kanske blir bäst såhär. Vi kommer ha kvar bloggen såklart att kolla tillbaka så osv. Men somsagt kommer jag skaffa en egen blogg och har redan ett namn tror jag. Imorgon ska jag, Amanda & Irene träffas och ta header bilder då alla verkligen behöver nya bilder. Ska försöka fixa ny desing så fort som möjligt så jag kan börja blogga. Får se om jag fortsätter här tills jag byter men det handlar bara om några dagar så vet ej. Återkommer med mitt nya bloggnamn och hoppas verkligen att så många som möjligt kommer fortsätta läsa min blogg! Men då säger jag tack och hej sålänge till Natalijamoa.blogg.se så återkommer jag om mer info om nya bloggen. Det har verkligen varit jätte kul att blogga här och tack för alla som har läst & stöttat. Ni är bäst!
 

Skriver av mig

Jag hör klagomål hela tiden om mig. hur mycket folk egentligen dömer och hur äckligt folk det finns i detta samhälle. Under denna tid som jag inte har uppdaterat er har jag träffat nya vänner som jag är med nästan hela tiden. Som får mig att må bra. Jag har även slutat gilla One Direction, jag klarade inte av stressen, ångesten och sen att det alltid ska kännas som tävling om vem som vet mest om dom, vilka videosar och bilder man sett eller inte. Har gett bort min twitter till tempen, för att jag tycker att hon förtjänade det. Det känns så skönt att bara kasta bort allting, för jag mådde ju inte bra av det. Samtidigt är det lite sorgligt för jag hade ju en Zayn-follow och nästan 2000 följare. Men det är bättre såhär, för mig. Självklart älskar jag de fortfarande och jag kommer aldrig att glömma dom. Igår hade jag och Milica fest hos milli, vi firade oss lite haha (fyllde år för fyra månader sen och milli två men äsch). Jag hade superkul och det var så roligt med några av de närmaste där. Fint folk <3
 
Sommaren närmar sig och det är endast 19 dagar kvar tills jag och Amanda åker till Florida och New York. Jag längtar så mycket så det finns inte. Att kunna shoppa så mycket så att man får en helt ny garderob och äta tills man hamnar i matkoma. Ta strandpromenader, träffa snygga amerikaner, redcup parties osv. Nu till sommaren känner jag också för en ny start så jag kommer att sluta blogga här, istället kommer jag att blogga med min älskade bästavän, Diana. Som förra året alltså. Och jag kommer att blogga i USA. Det är bara nu som jag haft en paus för jag har behövt hitta tillbaks till mig själv, men jag mår bättre nu. Så det 'är väl här jag säger hejdå till natalijamoa.blogg.se och hej till diananatalija.blogg.se igen. Hoppas ni följer med mig och Diana där, älskar er läsare. Puss! 

Hello June!