Frukost


Badat

Hej på er! Kom hem från Natalija ungefär vid 11 och fyllde direkt upp ett varmt bad. Har nu badat och gjort mig fräsch inför imorgon, superskönt verkligen. Nyår imorgon då! Kan inte ens fatta det själv. Tiden har gått så jäkla fort, hinner knappt med liksom. År 2012 har väl varit rätt bra. Både upp och ner har det varit för min del. Men nästa år hoppas jag kommer bli bäst! Är riktigt taggad faktiskt!! Men nu ska jag fixa klart det sista sen väntar min varma säng på mig nämligen ;) Puss & Godnatt

FÖRE & EFTER

Okej, det är inte så rött där uppe, utan det är lampan som lyser så det ser typ rött. hehe men nu ser det ut såhär iallafall och är jättenöjd! 
 

VINNARE

Snygga snygga Rebecka Wallberg gissade rätt på vilken färg jag ska färga håret. Så här är en fet länk till hennes blogg! 
 
http://rebeckawallberg.blogg.se/
http://rebeckawallberg.blogg.se/
http://rebeckawallberg.blogg.se/
http://rebeckawallberg.blogg.se/

Årsresumé- I bilder- DEL 2

Maj 
 
(Gjorde cirkel över Natalijas anikte pga att EFTER jag gjort klart collaget fick jag inte ha med den bilden) och pallade då inte ändra
Juni & Juli
Augusti


Middag

 

Färgning

Jag ska färga mitt hår nu och svarade på en fråga förut att jag skulle färga antingen rött eller mörkbrunt. Så ska jag färga rött, mörkbrunt eller har jag helt plötsligt bestämt mig för att färga ljusbrunt? Den som gissar rätt först får en länkning! Komerntera med namn och bloggnamn, puss

Godmorgon

Godmorgon älsklingar! Käkade nyss frukost, ska strax bege mig mot centrum med Moa för att jag ska köpa lite småsaker, sen skavi sola också. Senare mot kvällen ska jag fräscha upp mig inför imorgon, alltså nyår! Nu ska jag borsta tänderna och sen gå ner till bussen, vi ses snart.Puss

Jordgubb, banan & ananas smoothie


ZZzzZZzzz..

Godmorgon! Ställde klockan vid 9 för jag Amanda och Natalija skulle åka in till stan vid 10 för att köpa en freebra. Var så sjukt trött när klockan ringde, nästan tröttare än när det är skola.. Var så trött så satte på mig mjukis och sminkade mig inte. Det var väldigt tur att jag inte gjorde det för det slutade med att vi inte åkte. Gick och la mig igen och sov till nu. Skulle dock kunna sova mycket längre men känner inte för att sova bort hela dagen. Nog om det. Idag så ska jag hänga med Natalija till handen för hon behöver köpa lite grejer, sen måste vi sola, Natalija ska färga sitt hår, måste bada och göra mig fräsch osv. Så det är vell ungefär så mina planer ser ut idag. Puss&Kram

ÅRSRESUMÉ 2012

Januari - Jag åt ute väldigt mycket med bästavän på Vapiano och hade även massor av myskvällar. Kollade väldigt mycket på Wrong Turn filmerna med Jelena och Milica och sedan med tjejerna från skolan. Åkte till Stöten med åttorna och niorna, lärde mig åka skidor och busade massor med killarna haha. Fikade också sjukt mycket. 
Februari - Såg mina pojkar för första gången i mitt liv irl och blev så jävla lycklig men sen så ledsen när de åkte hem och grät väldigt ofta, haha. Firade både Moa och mig själv, och åt ute så himla mycket. Shoppade också ganska mycket med massa kompisar. Jag lyckades få biljetter till One Direction tour 2013 (Alltså nu i februari i London) och hypade flera veckor efter. Träffade Rodney från Big Brother av en ren slump inne på Ginatricot. Vi fick en uppgift från skolan att vi skulle spela in en film på engelska, så jag och tjejerna spenderade flera kvällar till att spela in filmen.
Mars - Var ute väldigt mycket med Karl & CO på kvällarna. Åt fortfarande ute skit mycket. Var med på idrotten i skolan ett litet tag och tyckte det var värt att ha med en bild därifrån ok. Blev glad över att våren började komma och att snön försvann. Firade mig med mina ks flickor och filmade väldigt mycket när vi var ute och dansade hahaha. Firade även Sofia och Rebecka hemma hos Becka med en bunt tjejer. 
April - Anornade en tjejmiddag med Emma och blev helt otroligt jäkla kär i sallader så började laga det varje dag. Firade våren på taket i skolan och ganska mycket på Moas studsmatta. Pratade med Maz på Skype (ALLTSÅ FATTA, och han hade video på och visade sitt fucking gosedjur, aaaaah), hade photoshoot med Beckz och Moe. Tänkte vara hurtig och börja springa ute med Emma men det varade inte så länge. 
Maj - LMFAO kom till Gröna Lund, så var tvungen att dra dit för att kolla på dom. Var fett galet. Sen så kom även One Direction till Sverige för att spela in sitt andra album, och jag lyckades ta några otroligt fina bilder på dom. Träffade en massa nya människor och det var superkul. Spenderade hela dagarna utanför studion och hotellet när de var här. Fanns liksom ingenting annat att göra. När de åkte hem började jag och Moa praoa på Vapiano. Vi lärde oss göra drinkar, baka och sedan även plocka disk och fixa med skaldjuren och grönsakerna. Var superkul, de erbjöd oss även jobb där efter praoen så vi började sommarjobba/helgjobba där. Maz hade en twitcam och gissa vaaaad? Han gav mig en shoutout! Sjukligt coolt ändå. Torsdagen den 24 Maj, 08:14 var den bäääääästa dagen i mitt liv. Zayn Malik började följa mig på twitter, och det gör han fortfarande. Så lycklig. Firade även Hallerheim men hittade inga bilder från den dagen. 
Juni & Juli - Jag var ute väldigt mycket i somras, badade med vänner, shoppade, hade piknick, fikade och hade otroligt många utekvällar. Åkte även runt i Europa och var borta i cirka tre veckor, drog till Tyskland, Slovakien, Tjeckien, Italien, Serbien, Österrike, Danmark, Kroatien, Ungern. Inte i den ordningen men jaja. Vi bilade iallafall som riktiga importer med massa bagage till alla juggar nere i Serbien. Hade det så jävla bäst i Serbien och var borta från allt. Jag behövde det med tanke på vad jag gick igenom nån vecka innan jag drog. 
Augusti - Jag kom hem från semestern och åkte och shoppade med tjejerna. Hade ännu mera utekvällar, Träffade Milica väldigt ofta. Firade Liam på sin födelsedag med Moa, köpte tårta och saft. Tuggade massor i orten med Vendela och Milica. Hade panik över att börja i skolan och skrev ett deprimerande inlägg på gamla bloggen om det haha. Träffade även Robin och va med honom litegrann och senare den dagen sov jag hos Vendela i hennes husbil med Milica. 
September - Var fortfarande ute så mycket jag kunde och tog vara på det sista varma vädret vi skulle få. Fick ha hemkunskap i skolan som jag tyckte var kul för jag kan laga mat. Åt jättemycket sushi, var hemma hos Moa väldigt mycket och umgicks med hennes småsyskon. Och eftersom skolan började blev man ju lite bitter, men bet ihop och klarade mig igenom terminen. Käkade otroligt mycket onyttigt för att jag inte orkade bry mig om livet. 
Oktober - Var i skolan och tog ganska många bilder. Började locka håret väldigt ofta och insåg att det var bra att variera ibland haha. Åt på thairestaurang med tjejerna och kollade sedan på Taken 2 efter. Köade till Biljetter för X-Factor då One Direction skulle uppträda. Jag och Moa firade även min kusin på hennes artonårsdag, lokalfest dårååå. Sen så åkte jag sjukt mycket till stan ett tag, vet inte riktigt varför. Bara blev så. 
November - Såg mina älsklingar och fick bild med en av X-Factor deltagarna. Campade utanför Globen för att få tag på One Direction biljetter till den 8 Maj. Fick sedan en vecka senare biljetter till Lana Del Rey den 8 April. Träffade Robin Lindholm väldigt mycket och sen så var jag även hos Rebecka Wallberg med tjejerna och hade en myskväll. Köpte min käraste Barbour jacka och sen så fick jag även hem One Direction nya album Take Me Home: Yearbook Edition. Hade en Victoria's Secret tävlinghär på bloggen, det var även våran första tävling! Firade också Amanda som fyllt år, åkte då till henne efter skolan med lite chips osv. Var på gymnasiemässan och fick äntligen reda på vad man kunde välja osv. 
December - Det blev snökaos så alla fick dra hem från skolan, samma vecka fick vi strömavbrott i skolan, sen kom elen tillbaka så vi fick kolla på film lol. Fikade med Michelle i stan och köpte present till kära Amanda. "Byggde" en snowboard med Karl och Max, gick ganska bra. Firade Emma, tjejmiddag osv. Firade Amanda, pyjamaspartyyyyy. Firade julafton med min släkt, fick pengar, resa osv. 2012 är inte över än och vet att det slutar på måndag. Men ska på fest med tjejerna på nyårsafton och vara med dom hela kvällen så. Det var väl det. 
 
Sammanfattning av året då, det har gått upp och ner. Massor av känslor inom mig, dock har jag bara skrivit ner det positiva i inlägget men har även mått dåligt, som varje människa göra då&då. Har kännt allt mellan lycka och sorg, varit superarg osv. Men ändå så är jag nöjd med detta år. Nästa ska bli mycket bättre, laddar inför nästa år. Som ska bli tusen gånger bättre än det här.

Navelpiercing

Glömde visa att jag köpte en ny navelpiercing idag! Punktshop för 49:- tror jag det var

tjugonionde

Hej på er! Har sovit hela dagen och vaknade runt typ sju. Lagade mat åt mig själv och sen somnade jag om till typ nio. Satt uppe med mamma och kollade på Bridesmates och sen efter den duschade jag. Sitter just nu och skypar med mina pojkar och provade nyss min nyårsklänning. Så snygg! Aja, kommer uppdatera er lite under kvällen, puss!

Bio time

Åkte lite spontant in på bio med mamma och hennes kompis. Vi ska se mammas pojkar! Den verkar vell helt okej, men ville inte vara sitta hemma och så frågade mamma om jag ville hänga med. Så varför inte :)


Dagens köp

Silvrigt nagellack från H&M-40kr | Superbra ansiktskräm från H&M-70kr


Frågor och svar

Snygga kläder! Vart shoppade du någonstans,vilka affärer?
 
Hej natalija, vart är allt köpt? Å vart ligger butikerna? :)
 
Svar: Tack! Allt finns inne på Åhléns City vid T-Centralen!
 
Hej! Har ni några tips på bra fotoappar för iPhone? :) Eran blogg är verkligen svinbra!! Kramkram!
Svar: Om du menar att redigera i så är Pixlromantic och Camera360 är bra! T.Camera är också en bra fotoapp om man vill ta med självutlösare :) Tack sötis! Puss
 
På riktigt, är det din syster? ni är hur lika som häääääääälst!!!!
Svar: Gud tycker du? Nej det är inte min syster. Det är min kompis Amanda :)
 
Du vet ju att picmonkey har gjort så att man måste vara premium för att använda vissa effekter. Hur gör du? Använder du inte dom eller?
Svar: Jag använder oftast inte mig av de effekterna men när jag väl gör det så blir det ju en liten apa i hörnan och man kan inte spara. Då när jag har använt mig av den så printscreenar jag och klipper sedan ut bilden så apan inte finns med!
 
Blogga mer !!!!!! Kan ni inte lägga ut vad nu fick i julklapp?
Svar: Om du kollar längre ner i arkivet så har vi redan gjort det :)
 
Har Salt en hemsida som man kan köpa online? länka? Älskar eran blogg!
Svar: Inte vad jag vet tyvärr :/ Tack så mycket! 
 
Hej! eran blogg är bäst! Men skulle ni kunna göra ett videoinlägg tillsammans och visa vad ni fick i julklapp?:)
Svar: Till och börja med tack! Alltså vi har redan lagt ut bilder och skrivit på vad vi fick! :)
 
Vilken färg? :)
Svar: Tänkte färga antingen murkbrunt eller rött!

+Inspiration+


Lördag

Hej på er! Kom nyss hem från stan och det var mysigt! Fick med mig två grejer små grejer hem som jag tänkte visa bild på sen. Vi träffade även Emma i stan, sen Amandas pojkvän och hans kompisar. Trevligt trevligt! Nu ska jag nog strax äta middag och planerna för ikväll vet jag faktiskt inte än. Puss


A walk to remember


Donken

Drog in till stan med Amanda och Linnea. Nu sitter vi på donken och tjockar oss. Mums! Får se vad planerna blir sen men nu ska vi iallafall kolla runt litegrann. Puss


Mys

Tvättat bort sminket nu, fixat gottis och ska nu kolla på film! Puss och godnatt


/Natalija

Godkväll mina babes! Var i stan och kollade runt idag med några kompisar, hittade ingenting. Skulle köpt hårfärg men fanns inte en ända bra. Skulle ha nyfärgat hår till nyårsafton och vill fortfarande ha det så får åka och köpa nån imorgon med madre. Suger på att blogga för gör ingenting. Vi hörs imorgon med en mycket bättre uppdatering, kanske gör lite inspo collage eller något sånt, puss godnatt

Årsresumé- I bilder- DEL 1

Januari
Februari
Mars
April


28/12-2012

Jag och Linnea bestämde oss att vi skulle slagga hos mig och nyss gick vi upp till djugårds för att köpa godis. Mums! Sitter nu vid datan och jag håller på med en årsresumé i bilder så har fullt upp kan man säga. Nu ska vi fortsätta och smaska på vårat goda godis. Adios!


Cara Delevingne


Plugga plugga plugga..

Kom hem från stan för ett tag sen. Jag och Amanda var inte sugna att gå i affärer alls så vi fixade bara en grej åt Emma så åkte vi hem efter det. På bussen hoppade Linnea på och vi åkte hem till mig. Har haft lite roligt med kameran och tagit en del bilder. Sitter nu och kollar på någon jävla film för vi ska skriva ett SO fördjupningsarbete som ska vara på 10 sidor och ska inlämnas i slutet av januari. Så det är vell bara börja plugga antar jag. Ush.


Friday

Godmorgon allesammans! Har inte varit så mycket bloggning igår och det beror på att vi båda hade fullt upp, var i stan osv. Men vi ber om ursäkt för det! Idag så ska jag Amanda och Linnea gå lite på stan oså, slaggar sen hos Linnea om jag minns rätt! Mysigt mysigt. Bloggningen idag kommer blir bättre lovar jag! Iallafall från min sida, puss


Outfit/M

Linne-Forever21 | Jeans-Gina | Jacka-Salt | Hunters


Café 60

Hej på er! Just nu sitter vi fikar på café 60. Supermysigt café och jag rekommenderar det verkligen för ni som aldrig varit här! Var somsagt på mellandagsrean men hittade ingenting.. Hade inte heller riktigt planerat att köpa något. Men nu ska vi fika vidare så får ni lite bilder, puss


27/12-2012

Hej älsklingar! Allting bra med er? Själv är det hur bra som helst. Har precis fixat mig och ska kanske träffa en kompis lite senare, beror på om jag hinner eller inte. Ikväll ska jag iallafall träffa mina fina tjejkompisar och sova med dom. Är ganska seg för la mig sent igår och vaknade runt klockan tio idag. Suck. Måste börja med min äckliga SO uppgift också som ska vara på 10 sidor och ska vara inlämnad typ 19 Januari eller nåt sånt. Har inte ens börjat. Seeeeeegt, orkar inte ens börja. Aja,hörs sen pusssss

Mellandagsrean

Hej bejbs. Vaknade kring halv 12 med Amanda även fast vi ställde klockan på 9... Vi var så jäkla trötta då vi la oss vid 4 igår. Jag fotade Amanda till säkert halv 2. Så skulle vi föra över alla bilder, skicka de till hennes mail, dusha, damsuga, städa mitt rum osv. Så det var inte så konstigt att vi la oss rätt sent. Och vi skulle däremot upp tidigt så vi fick bara med panik ju mer tiden gick. Men aa. Nu är vi iallafall uppe och laddar inför mellandagsrean. Okej, kommer knappt köpa något då jag inte har så mycket pengar, spar ju till London osv. Men men. Vi ska käka frukost nu och sen bar vi av mot storstaden! Ska försöka blogga där, och tar ju med min bebis (kameran) :) 

tjugosjätte

Hej på er! Såååå dålig uppdatering från min sida. Sorry för det! Var ju somsagt i stan med mamma och shoppade lite. Blev supernöjd med allt. Kom hem runt typ fyra och hade inte ätit någonting på hela dagen så lagade en fet hamburgare till mig själv och satt och njöt i typ en halvtimme. Efter det hamnade jag i matkoma pga åt för mycket. Legat och chillat hela kvällen och har äntligen påbörjat min årsresumé, tyvärr tar det 1000000000 år att göra och är fortfarande inte kvar. Har bara gjort till april, så har åtta månader kvar att göra. Segt. Nu sitter jag iallafall och skypar med mina bros haha. Ska snart sova och sen åka in till stan imorgon för att kolla runt på rean ännu mer. Haha älskar kläder lol. Jaja, godnatt puss!

2010 vs 2012

Är jag mig lik? ;)

Middag+Photoshoot

Hejsan alla glada! Är nu med Linnea och Amanda och vi håller på att ta foton med min nya kamera! Så vi har en lite "photoshoot" kan man säga. Även fast jag inte alls känner mig så snygg och är oseriös på var 3:e bild. Men anyway. Vi har fotat, ätit middag och bara snackat. Haft supermysigt och riktigt skönt att träffa mina fina tjejer igen! Känner att jag varit bortkopplad från verkligheten då jag bara legat hemma och varit sjuk. Inte likt mig att bara vara hemma i 3 dagar. Nu ska vi fortsätta fota lite och tänkte passa på att säga att det är däför jag inte bloggat så mycket idag/kväll. För har haft fullt upp. Puss&Kram
 
Ungefär såhär seriös är jag under photoshooten ;) 

Shopping /N

Tiger Of Sweden Jeans 999kr 699kr | Tiger Of Sweden Jeans 1199kr 839kr
Ralph Lauren Denim & Supply T-shirt 399kr 199kr | Tommy Hilfiger Cashmere Stickad 1299kr 909kr
GANT Piké 999kr 699kr | Acne t-shirt 495kr 346kr
Tommy Hilfiger tjocktröja 999kr 599kr
bareMinerals puder 450kr (ingen REA)

"Frukost"

Hej på er! Vaknade ungefär halv 1 och det var verkligen skönt att sova så länge. Behövde det kan man säga. Så har jag även inte alls lika ont i halsen längre och känner mig heller inte lika sjuk. Jippieee. Åt frukost/lunch nu för har inte varit hungrig innan. + att jag har suttit hela morgonen och gjort inlägget om filmtips till er! Jobbigare än vad man tror haha. Senare idag ska jag träffa min bejb Amanda och vi ska slagga! Vart vet vi inte riktigt än. Men vi hörs senare helt enkelt, puss
Fick även en fråga som jag tänkte svara på.
 
Vem är det du menar? om man får fråga? puss
Svar: Låttexten stämmer inte in på mig eller mitt liv. Gillar bara låten och har lyssnat mycket på den. Speciellt covern med Maddi Jane. Så jag tänkte tipsa om den till er bara :) Så det är ingen jag menar. Puss

Film tips!

An Amarican crime
En sann historia om en tjej och hennes syster. De blir lämnade hos en familj för deras föräldrar ska åka iväg och driver ett tivoli. Familjen består av en mamma och flera barn. Till en början trivs det jätte bra men ju längre tiden går så börjar mamman bete sig konstigt. Hon börjar göra grymma saker mot den ena systern och det blir bara värre och värre. Ingen hjälper, ingen stoppar. Alla barnen bara kollar på och tillslut hjälper de till och med till. 
 
16 love theatrical
Har inte sett den men den handlar om en tjej som lägger ner hela sitt liv på tennis. Hon vinner alltid och har desutom väldigt stor press på sig. Men sen en dag så stukar hon foten och kan därför inte spela. Hon träffar även en kille som tar men henne på allt hon missat då hon bara spelat tennis. Man får följa med hennes liv med vänskap, kärlek, svek, bråk, press osv. 
Thirteen
Handlar om en tjej som är en av de mindre populära tjejerna i skolan. Hon har alltid velat vara populär och speciellt umgås med skolans populäraste och snyggaste tjej, Evie Zamora. Hon börjar köpa snygga kläder och gör allt för att få vara med henne. När Evie sedan frågar om hon vill med och shoppa börjar hennes nya liv med bla, droger, fester, killar, bråk och kriminalitet. Men det går inte riktigt som hon tänkt sig. 
 
Take me home tonight
Handlar om en kille som lever ett hyfsat normalt liv med ett normaltråkigt jobb. Fast utan fester, tjejer och sådant. En dag så kommer en tjej som alla tycker är snygg fram till honom och börjar prata. Han ljuger om hans jobb och blir bjuden till en jätte stor fest. En fest som förändrar hans liv totalt. 
Sinister
En man och hans familj som har förlorat en dotter flyttar till ett hus där de tidigare ägarna blev mördade. När mannen sedan hittar en låda med gamla filmer på vinden så händer det bara konstigare och konstigare saker i huset. På de gamla filmerna är det filmat när familjer blir mördade på ett avskyvärt sätt. Och i varje film så ser man ett konstigt ansikte som liknar någon man av något slag. Once you see him, nothing can save you. 
(På bio nu) 

Question & Answer

Ville bara fråga vilken stl ni har i era Hunters och om dem ska vara tajta vid benen? Funderar på att köpa ett par därför frågar jag! 
Älskar er blogg! :D
Svar: Jag (Moa) har storlek 37 och ja dom sitter rätt tajt vid benen. Det är ett perfekt mellanrum, inte för mycket och inte för tajt! :)
Och jag (Natalija) har storlek 38 och dom sitter superbra. Jag köpte dom som har ett spänne så kan spänna hur jag vill att de ska vara! Supersmart och dom kostar bara 300kr mer än dom vanliga! Puss
 
Vart kommer den blåa tröjan ifrån? Sjukt snygg!
Svar: Den kommer från Tommy Hilfiger! Visst är den!
 
Vart gör ni era collage?
Svar: Jag (Moa) gör dom oftast på Picmonkey eller på olika appar på mobilen!
Och jag (Natalija) gör mina på Photoscape. Och klädcollage gör vi båda på Polyvore.com!
 
Hallå kan ni svara på det här så fort som möjligt? 
Har ni matta eller blanka hunters?
Svar: Jag (Moa) har blanka och Natalija har matta. 
 
Kan ni ge film tips ? Snälla!!
Svar: Kan försöka göra ett inlägg men tips på filmer!

That should be me

Lyssnat jätte mycket på den här låten de senaste dagarna. That should be me- Maddi Jane Cover 

Skrivet av bästavän 2012 - 07 - 20

#2010 - En av de bästa myskvällarna vi haft
 
Remember, hur vi hade myskväll varje helg? Trallade hemifrån mig till Tyresö centrum och köpte en massa gott och flummade hela vägen hem. Hur vi var så osäkra och svaga i våra tidigare år, men fann styrka genom att stötta och finnas för varandra. Hur du tog mina telefonsamtal dygnet runt, på dagen i en skola jag inte trivdes på och på nätterna när tårarna rann. Hur vi i flera år kallade varandra systrar och hur vi skrattade så mycket att vi låg på golvet som efterblivna sälar och klappade händerna och inte visste vad vi skulle göra av all lycka. Ibland slår det mig lite random, som det just gjorde, hur oerhört glad jag är över att ha dig. Så jävla glad att det blev du.. Du är den enda somalltid stöttat och funnits för mig när alla andra gått emot, den enda som aldrig dömt mig för min idiotiska beslut jag tagit ibland, du är den första och sista bästavännen jag vill ha i mitt liv. För ingen annan kommer kunna vara så lik mig som du är, och göra en vänskap så perfekt som du gör vår. Jag är du och du är jag. Vill ha dig i mitt liv förevigt, dela lägenhet med dig när vi blir äldre så vi kan gå ut på kvällarna och ha så kul som vi bara kan, sedan komma hem och ligga och berätta hemlisar så som jag bara kan göra för dig. Och dagen efter kunna vakna upp brevid den jag älskar mest och känna mig så sjukt jäkla lyckligt lottad som jag gör, för att jag har världens bästavän. Kom hem nu så jag får spendera varje dag med den jag mår bäst med. Tack för att du lyser upp mitt liv som ingen annan någonsin gjort förut. Älskar dig min älskade Natalija, //D
 
När man får sånna här texter av den man älskar mest, det finaste jag har, min allra finaste ängel. Alla behöver någon som Diana, som man kan uppskatta så mycket som jag uppskattar henne, som man kan lita på så mycket som jag litar på henne. Som man kan vara sig själv med, som man är lycklig med. Min bästavän.

Foodporn


Seg tisdag

Hej på er! Hur mår ni? Själv mår jag sådär. Fortfarande ont i halsen osv. Men får ta och lägga mig i tid ikväll så jag får ordetligt med sömn. Nog om det. Kollade nyss på Victoria´s Secret fashion show och precis som Natalija så hade jag köpt en b&j till det. Åt även middag innan, någon thai låda (?). Men gott var det iallafall. Och nu är jag proppmätt. Ska nu kolla på Pretty Women med mamma. Puss&Kram
Gjorde nog lite fel val av sked tror jag ;)

Question & Answer

Alltså åååååååh är så avundsjuk! :( hur fixade du dom?! :(
Svar: Haha jag beställde dom på ticketmaster.com förra året och var såpass snabb så lyckades få fyra biljetter!:)
 
Åh snyggt! hur mycket kostade dina tiger of sweden jeans? :)
Svar: Tack så mycket! Köpte just dom Tiger Of Sweden jeansen för ganska längesen så kommer inte ihåg priset helt, men runt 1000-1500kr kanske! Puss
 
Hur gör du så att bilderna blir så klara/kristalliga? Du använde dig väl av picmonkey, men vad gör du? Tacksam för svar! :)
Svar: Yes jag använder mig av picmonkey. Jag testade mig fram och det beror på hur bilden är innan. Men för att göra dom klara så brukar jag använda mig av Sharpen, Colors och Exposure. Fast vilken/vilka jag använder beror som sagt på hur bilden ser ut innan. Men testa dig fram! Det är så jag gjort :)
 
Heter hon sofie haha? :)
Svar: Ja det gör hon, känner du henne? :)
 
Skit snygg tröja! På vilken veromoda köpte du den på? i vilket centrum? Tror du att den finns kvar att köpa? :) skitbra blogg ni har!
Svar: Köpte den i haninge centrum och den ska nog finnas kvar. Det fanns dock bara storlekarna M & L. Fast min är M så de var ganska små i storlekarna. Men åk och kolla och om den inte finns där kan du ju kolla på någon annan Veromoda. Fanns även i svart och rosa så någon av färgerna bör finna då jag köpte den 2 dagar innan jul! Tack så mycket! Kram
 
Är det en gammal bild på era fjortisdagar?
Svar: Haha nej det var bara en drivbild!

Vapiano

Hej älsklingar! Var ju som sagt på Vapiano med Sima, vi satt och pratade i cirka två timmar om typ allt. Superniiice! Tog en Pomodoro De Mozarella, standard och gott! När vi kände att vi var klara drog vi till tuben skildes åt haha, jag drog vidare mot min sjukling, Moa! Och kollade på film med hon och hennes mamma! Var nyss förbi ica och köpte en b&j och ska käka den framför VS Fashion Show som börjar om 20 minuter på trean! Nice!! Pussss


Min lilla fjortis-Haha


Lyxfrukost till sjuklingen

Godmorgon babes! Vaknade kring 12 och har fortfarande ont i halsen och är snorig. Fast det är faktiskt lite bättre, speciellt efter jag drack te! Åt jätte god frukost. Blåbärssoppa, te, leverpastejmacka och samali & brie macka! Min absoluta favorit, mums! Fast orkade verkligen inte äta upp allt till skillnad från annars då jag lätt skulle kunna äta upp allt det där. Kanske blev väldigt mätt på drickan? Anyway, idag har jag inga planer utan ska vell bara försöka bli frisk. För vägrar att ligga inne hela lovet.

25 December 2012

Godmorgon! Jag vaknade klockan tio och sen dess har jag fixat mig, blev nyss klar och ska strax äta lite frukt till frukost. Senare runt klockan tre ska jag träffa Sima och vi ska äta på Vapiano. Supermys. Vet inte riktigt vad som händer efter det men det återstår att se. Måste träffa Moa senare också, för saknar henne så. Men nu blev jag hungrig, så vi hörs senare. Puss

Änglabästis


Let´s knarka paracetamol

Hade as ont i halsen i morse + var snorig. Det försvann på dagen. Kom tillbaka nu. Har skit ont. Bläää
 

2 outfits


Mina julklappar del 1

Här är mina julklappar från Mamma, mina syskon, mormor & morfar, farfar och anette! Paketen från pappa och familjen där kommer jag få några dagar efter nyår då jag åker till dom i Norge och hälsar på. Så blir en liten extra julafton! 
 
Som ni kanske redan har förstått så fick jag en systemkamera! Så jävla bra är den. Är överlycklig!  
Fick även en supersmart grej till kameran. Den gör så man kan ladda över bilderna trådlöst från kameran till mobilen! Så om jag är i t.ex. stan och tar bilder så kommer jag kunnma lägga upp bilderna nästan direkt på bloggen. Hur smart och bra är inte det?!
Fick smink och lite badgrejer
Sen blev jag lite överraskad när jag fick en OnePiece. Men även fast jag inte önskat mig den så blev jag jätteglad för den är hur skönt som helst!
Och alla bilderna som är ovan och bilderna i de förra inläggen är tagna med min systemkamera så sånna bilder på bloggen varje dag är inte helt fel va? ;)
 

Dagens outfit

Ungefär såhär såg jag ut idag. Outfiten består av min nya tröja från Vero Moda och jeans från Gina. Väldigt simpelt men snyggt! 

Nearly the end

Hej alla fina! Kom nyss hem från en superlyckad jul! Var jätte mysigt, god mat och bara allmänt trevligt. Inte för att jag hade så värst mycket julkänsla och har ännu inte fattat att de faktiskt är jul. Som sagt så blev jag aaasss nöjd med mina paket, speciellt en!!! :D Kommer lägga ut bilder efter jag fotat dom! Här kommer lite bilder från dagen
 
Först lite dåliga Iphone bilder
 Och sen bilder men en kamera, och inte vilket kamera som helst! (berättar snart)

Min dag

Hey babes! Bra dag idag, har ätit så mycket så jag spytt och legat i matkoma i soffan hela kvällen. Försökte kolla på Kalle Anka,men fyfan vad det är tråkigt, så drog ner och spelade Nintendo 64 istället med min storebror och kusiner. Fick lite pengar i julklapp, det enda jag önskade mig var en resa till London, Florida och New York. och det har jag ju fått, så livet är perfecto! Tog även ett bad nyss och nu ska jag lägga mig ner i sängen för att kolla på himym och skypa med några vänner, puss!

JULAFTON

Tjabbaaaaaa, julafton ju! Har ingen julkänsla alls och vill bara försvinna för att det är så kallt. Suttit och lyssnat på en glad låt, alltså den över. Och saknar sommaren, fick sommarkänsla av den. Vad ska ni göra idag, va hemma eller åka bort? Puss

Outfit /N

Linne - Bershka | Jeans - Ginatricot

GOD JUL VÄRLDENS BÄSTA NI

Ha en jätte trevlig julafton. Återkommer med lite bilder ikväll, puss!

Inspiration


GOD JUL FINA BLOGGLÄSARE

Hoppas ni får en super mysig och rolig jul! Puss

Godnatt!

Ligger i sängen och kollar på himym, skypade med mina pojkar tidigare ikväll och har därför inte ens tänkt på att blogga! Tog en promenad tidigare också. Men vi ses imorgon när jag vaknar, puss älsklingar


Merry Christmas!


Myspys

Har suttit och myst hela kvällen med mamma och hennes kompis. Vi har ätit ostbricka, pratat en del, kollat lite på tv osv. Nu väntar ett varmt bad!


-


Bloggtips

Gå in och läs en av mina närmaste vänners blogg, nystartad är den och hon har redan bloggat mycket, så in nu! 
 
http://jankovicmilica.blogg.se/
http://jankovicmilica.blogg.se/
http://jankovicmilica.blogg.se/

Söndag 23/12

Är ni spända inför julafton imorgon? Det är faktiskt inte jag så mycket eftersom det inte känns alls som jul, tråkigt nog. Men det kommer vell antar jag? Ska slå in lite presenter sen och tänkte sätta på julmusik så då kanske julkänslan kommer? Vi får hoppas så! Idag vaknade jag upp hos Amanda,,vi tog det bara lugnt oså tills det var dags för henne att åka till hennes kusin. Då fick jag skjuts hem och har käkat middag, fixat lite och spelat spel med min lillebror. Kvällen berstår av att bada, fixa julklappar, umgås med familjen och bara ta det lugnt helt enkelt. Men nu ska jag fortsätta messa med Calle och hjälpa mig kära bror på spelet. Vi sitter fast nämligen ;) Puss så länge


Stockholm stad

Hej vänner, och ovänner! Allt bra? Själv är det hur bra som helst, kom nyss hem från Stan. Träffade Melissa och först åkte vi till Forum och kollade runt inne på Jackie, Awesome Rags, Mango osv. Efter ett tag bestämde vi oss för att käka, så det fick bli TacoBar för vår del. När vi käkat upp drog vi in till stan och kollade runt inne i Gallerian och inne på NK & PK-huset. Hittade en jättesöt kofta från Odd Molly, fast köpte den dock inte. Vi drog hem runt fem och nu ligger jag i min säng och har precis ätit middag. Strax ska vi ha gäster, så kommer inte blogga så mycket under tiden dom är här. Men vi hörs efter, puss!
 

10 sanningar om mig

- Jag fick min allra första mens i vita byxor, haha klassiker
- Jag skulle göra vad som helst för att få åka utomlands nu
- Jag skjuter alltid upp saker som måste fixas t.ex. att laga min mobil (skulle gjort de efter sommaren)
- Jag har typ 2:a världskriget med min garderob nästan varje morgon
- Jag plattar inte mitt hår alls lika mycket längre
- Hoppas jag kommer få en systemkamera i julklapp för då kommer jag kunna ta mycket bättre bilder till bloggen
- Börjar bli lite små trött på våran design
- Är sjukt taggad till nästa år
- Har inga vinterskor alls
- Längtar så sjukt jävla super mycket till London. Det kommer bli bäst!

1 day left


Breakfast


Gör pepparkakor

Nu är jag och Amanda hemma hos Amanda. Vi har satt på glasyr på pepparkakor och nu sitter vi i vardagsrummet och kollar på en massa program med Amandas föräldrar. Mysigt mysigt. Skulle egentligen sova hos mig men vi blir kvar här! Puss


Äntligen hemma

Hej babes! Kom hem för typ en kvart sen och ligger nu i badet och kikar med Morgan. Det var superskönt att sola men vi failade litegrann. Moas solarium var trasig, och hon hade redan betalat, så hon ringde mig och frågade om hon fick komma in till mig, så det gjorde hon. Hon satt då med ryggen mot mig och frågade om hon skulle få färg i nacken, haha. Men sen slutade det med att vi låg bredvid varandra i solariumet, ganska mysigt ju haha. Sen skulle vi hem och då hoppade vi på fel buss, så fick gå en liten bit till nästa busshållsplats. Är äntligen hemma och ska bara duscha och sen lägga mig och kolla på himym! Bloggar kanske senare, pussar!


Let's get tanned

Hey babez! Träffade min älskade Milica idag och vi käkade donken och pratade massor. Hängde med henne i cirka två timmar och sen drog jag hem och käkade hemma också. Har suttit i min säng och målat naglarna och kollat massa himym. Ska alldeles strax träffa Amanda och Moa för att sola. Så det är pretty nice. Vad ska ni göra ikväll? Puss

22/12-12

Hej på er! Var som sagt i handen och fick med mig en tröja hem som jag kan ha på jul. Super! Efter det så åkte jag och Amanda hem till mig och käkade middag. Och Amanda som går på diet hoppade över den super goda middagen och körde på fil istället. Haha eller inte. Det är för att hon nyss satt i sin tandställning och har därför jätte ont. Vilket gör att hon inte kan äta. Stackare :(


Build a bridge and get over it


ONE DIRECTION O2 ARENA IN FEBRUARY


Firar Milla

Hej på er! Har inte hunnit blogga idag då jag haft fullt upp hela dagen. Blev väckt klockan 7 för att vi skulle sjunga för min lillasyster Milla som fyller 3 år idag. Vi sjöng, de öppnades en del paket och jag gick och la mig igen. Vaknade sen runt halv 11 och då var de bara att börja fixa sig, städa rummet, göra tårta osv. Nu är iallafall släkten här och sen när de gått så åker jag och Amanda till Haninhe Centrum. Tänkte kolla på en tröja till julafton. Ja, jag är lite sent ute jag vet men kom på det igårkväll. Det är vell ungefär så planerna ser ut för ikväll! Puss


Outfit /N

Jacka - Jofama By Kenza | Cardigan - H&M | Tshirt - H&M | Jeans - Tiger Of Sweden 
+ Skor från Ugg Australia

+Fashion+


Tidigare idag.

Hej älsklingar! Förlåt för min sega och dåliga uppdatering här på bloggen. Har helt enkelt inte hunnit blogga någonting. Vaknade upp flera gånger under natten hos Moa då någon busringde mig. Så var otroligt trött idag. Sen så fotade vi ju litegrann och efter det firade vi Linnéa som fyllde 15 barre. Congratulations! Drog hem runt fyra och satt då och redigerade bilderna och drog lite spontant med min käraste familj till MAX och käkade där. Behövde det hehe. Sen jag kom hem har jag bara suttit med mamma och kollat tv och fortsatt redigera bilder. Ska alldeles strax kolla på himym och kanske ringa en kompis, godnatt ♥

And in that moment, I swear we were infinite.


Random bilder från min barndom

Och här till dig Dessie, 2 fula bilder när jag red. (önskemål). Så jävla snygga kläder har jag också ;)
 

Q/A

Är det natalija på bilden?
Svar: Yes det är hon! :)
 
Ha bloppis :)
Svar: Det kommer upp en liten bloppis snart, så håll utkik! :)
 
Jätte fina bilder på dig! Kan du göra en sminkvideo? Kram
Svar: Tack så mycket! Nja, kanske inte en sminkvideo men kanske ett inlägg där jag berättar om hur jag sminkar mig, vad jag anvämder osv? :) 
 
Har ni redigerat bilderna, isåfall, hur? Moa, kan du berätta/visa hur du sminkar dig, eran blogg är jättebra!
Svar: Ja, har redigerat bilderna litegrann på en hemsida som heter Picmonkey.com! 
Svar finns där uppe :) Tack så jätte mycket!
 
Åh gud vad fin! Vad använder du för smink?
Svar: Tack sötis! Som de står längre upp så kan jag göra ett inlägg om det! 
 
Vart köpte du den sushin, har det stället öppet nu? Snälla svara så snabbt du kan. Tack! <3
Svar: Köpte den i Trollbäcken, vid Alléplan! Ja det tror jag de ska ha :) Puss
 

Sushi framför julkalendern


Bilder från idag

 

Grattis Linnea!

Hej snyggisar! Är hemma hos Linnea nu jag, Natalija, Dessie, Amanda och Linnea såklart. Linnea fyller år som ni kanske förstår och vi har fikat, haft present öppning osv. Mysigt mysigt. Juste, tidigare idag så tog jag och Natalija lite vinterbilder så de kommer förmodligen upp några på bloggen senare! Puss


Frukt + vit choklad


Svar på tal angående vikt

Ew, hälften av tjejerna har ju någon form av ätstörnig, hur fan kan du ens tycka det är fint? Tappade faktiskt lite respekt för dig nu Natalija, ni som har så många läsare, många UNGA tjejer som läser eran blogg, så lägger du upp bilder på tjejer med anorexia och döper rubriken till "perfection". pfft. perfection vart? lycklig och sjukligt smal? pfft. " Åh, de dessa fina hipbones," pfft. benen kanske syns mer, men lyckan - den kommer aldrig.
 
Jag la ut det collaget för att jag tycker att det är perfektion, det är en sån kropp jag strävar efter att få. Menar inte att jag tycker alla som inte är så smala är feta för det liksom, men det är så jag vill se ut och kommer att hålla fast vid den åsikten. Kan hålla med om att vissa kanske var för smala men tycker det var fint på dom. Jag föredrar hellre platt mage, höftben som syns, mellanrum mellan låren, smala armar och sedan små bröst och liten rumpa framför en oplatt mage, stora bröst, stor rumpa mm. Jag är otroligt säker på att min lycka kommer tillbaka när jag blivit smalare för blir helt ärligt olycklig av att inte gå ner, alla har ju såklart olika åsikter och du kanske inte tycker att det är finare med att vara så smal, men det tycker ju jag. 
 
Sorry om du tappade lite respekt för mig men nu fick du ju veta vad jag tyckte var perfekt och tror helt ärligt inte att de unga tjejerna kommer att påverkas utav mig, för Moa bloggar även här och hon tycker inte riktigt som jag angående detta. Puss!

Tack mamma & mormor

Fick det här av dom för de var så stolta över mina betyg, sååå söta!


20/12-12 (the day before we all die)

Lol. Eller inte. Men hej på er sötisar. Vet att vi har blogat som ruttna, hårlösa åsnor idag men har inte haft varken lust eller tid. Eller jo föresten har vi haft en del tid men har inte haft något att blogga om + att vi bara legat som slöa påsar i sängen. Men nu är det iallafall lov!! Och vi är as taggade som ni märker. Hahaha. Snart ska vi käka middag så då kanske vi får lite mer energi. Efter det så bär vi av till Natalija, hämtar sovgrejer, åker förbi solariumet, solar och sedan slaggar vi hos Moa! Mys. Bloggar senare när vi har något mer vettigt att säga. Puss 
Bjussar på lite modellbilder på oss

JULLOV

Nu är det jullov, så jävla skönt! Fick även mina betyg, är fett stolt! 280 poäng hade jag :D WHIIIIIHIOOO
 

Älskar dig min ängel


Perfection


Chuck & Blair

 
 

Outfit /N

Tröja - Tommy Hilfiger | Jeans - Zara
+ Skinnjacka från Jofama By Kenza, väska från Monroe och gummistövlar från Hunter! 

Frågor/Svar

Vart köper ni era VS produkter, beställer ni på nätet? 
Kram
Svar:
Moa- Jag köpter inte på nätet utan har varit i USA 3 gånger så har köpt där och därför lyckats samla på mig en hel del. Kanske lite för många med tanke på att jag verkligen inte använder alla :)
Natalija- Jag beställer inte heller från nätet utan köper dom i USA, får i present osv. Så det är superbra! :)
 
Vad heter eran hårfrisyr som ni har?Är det "v cut"? :o
Svar:
Moa- Jag vet inte riktigt vad jag har. Har nog lite mer "u-cut" än "v-cut" faktiskt.
Natalija- Jag har ingen aning om vad jag har, klippte v-cut för jättelängesen och har sedan dess bara låtit det växa ut, och klipper nu bara bort det allra slitnaste! 
 
Vart har du köpt de believe linnet?
Svar: Jag köpte den på en butik i USA som heter forever21. Kram
 
Natalija kan du lägga upp bilden på presenten? Men shit vad gulligt med små fyror som ger presenter! Kram
Svar: Jag gör det imorgon för glömde dom i skolan idag, visst är det! puss!
 
Man får väl aldrig veta vem GG är, eller? <3
Svar: Jorå, i sista avsnittet! :)  

Fly like an angel


Doken + Morden i Sandhamn


I MITT PAKET LÅG.....

MIN NYÅRSKLÄNNING! :D

Tänker dock inte visa hur den ser ut på föränn nyårsafton!


How to save a life

Kom hem från öppet hus i skolan för ett tag sen. Vi var vell där till halv 7 eller vad det var. Det var ioförsig bara jag, Amanda, Linnea och några till som var kvar så sent. Vi skulle precis gå som alla andra och så såg några lärare oss och sa att vi behövde hjälpa till. Fast det gjorde inte så mycket då vi fick gratis fika osv. Hann inte heller hem till middagen vilket inte heller gjorde något då mamma köper hem donken till snart, yey party!!!
 
Juste.. På öppna huset så sjöng jag och några tjejer en låt för man skulle spela upp den man har övat på musiken. Och det var katastrof.. Eller inte katastrof men vi sjöng otack, spelade fel och allt så vi började om osv. Och ingen av oss är erfarna sångerskor så det blev vell som det blev. Men andra gången gick det vell bättre I guess. Haha pinsamt pinsamt. Men men, vad gör det om 10år?.. ;)
 

Fotboll fotboll fotboll

Hej på er! Sitter och kollar när mina älskade pojkar spelar fotboll, så himla söta haha! Innan jag kollade på fotboll satt jag och Julia i musiksalen och tränade på låten som vi ska sjunga senare på kvällen! Ganska nice ändååå! Ses senare, pussen


Onsdag

Gå upp halv 11 på en skoldag är inte riktigt fel huh? Har verkligen sovit ut och känner mig jätte pigg! Ska snart vandra till skolan och vi ska typ förbereda någon julmarknad som vi ska ha i skola för våra föräldrar, hiho. Men först ska jag bara käka frukost oså, hungrar snart ihjäl. Juste sminkade mig idag första gången på hela veckan, FYI. Puss så länge


GODMORGON

Älsklingar! Äntligen hinner jag göra ett normalt morgoninlägg! Vaknade till runt klockan nio och började fixa mig direkt då. Blev alltså klar ganska snabbt, har precis ätit upp mozarellan, som då fick bli min frukost. Jag börjar runt tolv och innan det måste jag åka och hämta ut ett paket, nice va? Ni får se vad det är i när jag kommer hem ikväll. Jag har ingen aning om hur min dag kommer att se ut, ska antagligen vara i skolan ganska länge för att vi har julmarknad. Haha sött. Bjussar även på hur jag ser ut idag men kommer ett riktigt "outfit" inlägg sen där jag skriver var allting är ifrån! Puss 

Gossip Girl

Hej babes! Håller på att kolla Gossip Girl nu! Sista avsnittet efter den här. Är så rädd åh gud! Vet dock vem Gossip Girl är så det är lite trist, men men. När det är klart ska jag kolla på lite himym. Men nu ska jag fortsätta med att kolla på GG och kika med Oskar och Morgan, pusss älsklingar


So sexy ya

Hej på er! Efter vi solat så hoppade Linnea på vår buss och vi drog hem till mig. Vi snackade och kollade runt lite på datan. Såg då en bild på en tjej som hade sminkat leopard mönster på sitt öga och jag ville direkt testa det på Natalija. Så det gjorde jag..
Började med det här..
Sen spårade det ut lite..
Och så spårade det ut ännu mer..
Brist på liv? Jo verkligen.. Hiho. De drog för en stund sen och så käkade jag med mamma framför serien Morden i Sandhamn eller vad det heter. Nu tänkte jag ta ett skönt, lågnt bad och fräscha till mig lite. Tror jag ska kolla på Kompisar på nätet sammtidigt. Super.

Solarium

Hej bästa bloggläsare! Vi har nyss varit och solat solarium. Vi insåg hur bleka vi var och att vi måste vara bruna till nyår, och mamma sa att vi var tvinga att sätt igång direkt om vi skulle få något resultat. Så mamma bjöd oss så snäll som hon är, tack mamma! Juste min klänning har kommit!! Yey as taggad, och den passade så det är ju hur bra som helst! Så nu är det bara att vara brun som fattas. Hehe


Summer 2012


text


artonde

Godmorgon! Har varit vaken ett litet tag och ska alldeles strax dra mig mot Moa och sen därifrån till stan. Är jättetrött för igår var jag vaken till halv två då jag inte kunde somna. Kollade på himym och Perks Of Being A Wallflower. Bästa på länge, helt otroligt. Är fett kär i Charlie i Perks, så ni alla vet lix. Orkar inte vara hemma längre så får väl käka hos Moa, puss på er och bloggar mer därifrån!

She feels more alive in her own dreams


Another empty bottle

Är så jävla mätt, har ont i magen och så är jag trött då det blev rätt sent igår. Jag och Amanda somnade igår runt 01:15 efter en hel del skrattattacker. Men bort sätt från det så mår jag bra. Amanda har gått så är ensam hemma, men mamma kommer när som helst. Min kväll får nog bestå av att inte äta något alls, knarka alvedon och gå och lägga mig tidigt. Fast den sista punkten kommer nog inte gå så bra, hehe. 
 

Kompisar på nätet

Hej på er! Är med Amanda och vi käkade pommes för några timmar sen framför en serie som heter kompisar på nätet. Har inte kunnat sluta kolla så vi har kollat säkert 6 avsnitt nu, haha. Jag kollade på det för ungefär 2år sen när den var ny och har börjat kolla med Amanda igen för hon har inte sett det. Tycker det är fett bra, även fast det är dubbat.. Heheh. Men ska fortsätta kolla nu, tänkte bara ta en liten paus och blogga, puss


Dagen

Hej på er! Kollade somsagt bara på film idag i skolan, supersegt och tråkigt. Fick en jättesöt present från några små tjejer i fyran, visar bild på den lite senare! Slutade iallafall halv två och så fort jag kom hem lagade jag pommes och satte mig framför datorn för att kolla lite himym, just nu ligger jag dock bara i sängen och har precis druckit upp mitt te, är så himla trött så tror att jag ska sova lite, ha en bra kväll, pusss


-


Myspys i skolan

Godmorgon! Nu är vi i skolan, kollar på film och gottar oss med godis. Som sagt så körde vi på pyjamas i skolan idag, super mysigt! Blev även osminkat för min del (Moa). Vi ska bara kolla på film hela dagen, en innan lunch och en efter. Ha det bra, puss


Goodie nightie

Har nyss duschat och smört in mig med body lotion och nu är Amanda också i duschen. Efter vi gjort oss fräscha så blir det att dra oss mot sängen och vi planerar att sätta på en film och mysa ner oss med en massa kuddar osv! Imorgon börjar vi 09:30 och vi ska bara kolla på film hela dagen. Onödig dag men chill. Så kommer alltså inte fixa mig så mycket imorgon och så roliga som jag och Natalija är så har vi bestämt oss för att ha pyjamas i skolan hiho. Men ska fixa det sista så vi kan börja kolla på film! Puss pch godnatt världens bästa bloggläsare

Frukt + South Park


Middag

Hej på er! Nu är jag och Amanda hemma hos mig och hon slaggar här ikväll då jag är ensam hemma, hehe. Så det ska bli mys! Jag har nyss lagat världens godaste mat, mästerkocken som jag är, haha ;) Så nu ligger vi i soffan, snackar och är helt proppmätta..


I'm not one of those who can easily hide


Breakfast

Hej på er! Vet att vi inte bloggat på ett tag men vi har helt enkelt inte haft tid. Gårdagen var rolig och vi båda slaggade hos Moa. Vi kom hem vid 2 och gick direkt och tog bort sminket och vandrade till sängen. Somnade nästan direkt då vi båda var väldigt trötta. Nu är vi kvar här hos Moa och Celine är även här! Vi gör inget speciellt utan kollar lite på datan oså. Puss på er


j.p


Från: rebeckawallberg.blogg.se

  • Skriv upp minst en sak varje dag som du ska ha gjort i slutet av dagen så du gå och lägga dig och kan att du gjort någon nytta. Det kan t.ex. handla om skola, träning, städning, kläder.
  • Sprid glädje, försök göra någon annan glad varje dag. Det kan vara jobbigt om du själv mår dåligt men en liten komplimang kan höja någon annans dag rejält.
  • Skriv upp varje grej du köper varje dag för att se över din ekonomi och vad du lägger dina pengar på. Märker du att mycket går till onödigt så kan du försöka ändra på det.
  • Ät ordentligt och bra, det kan förändra ditt humör, välmående, plugg osv. Börja med en god frukost, se till att ni har god bra mat hemma till frukost och mellanmål (kesella, frukt, knäckebröd, kokos...). Ät både lunch och middag. Är maten äcklig i skolan, tänk på att ta med en macka eller frukt att kompensera med.
  • Försök att alltid ha det fint i rummet. Personligen kan det förändra mitt humör mycket om jag trivs eller inte i mitt rum eftersom det är där jag spenderar mest tid. 
  • Uppskatta det bra du har och koncentrera dig på de människor som får dig att må bra.

Lördag

Hej snyggisar! Kom hem för ett tag sen och köpte som sagt julklappar! Gick bra och nu har jag köpt till alla, skönt. När jag kom hem så fixade jag mamma för hon ska på tjejmiddag och nu sitter jag här vid datan och ska strax göra mat till mig själv, hiho. Ikväll så ska jag träffa några av tjejerna tror jag, fortfarande liiiiite oklart. Puss


-


Sushi

Hejsan, sushin var så otroligt god. Åkte hem direkt efter vi käkat och hittils har jag inte gjort så mycket förutom att spela HayDay på iPhonen. Ska nog träffa mina tjejer ikväll och umgås med dom. Ha en jättebra lördag! puss

Mys i rummet


Stan med Emma

Nu är jag i stan med Emma och köper julklappar! Bloggar senare


Lördag, mot stan!

Hej på er! Hade jättekul igår med tjejerna, vi pratade massor, åt mat och sedan efterrätt! Super gott! Kom hem runt tolv och fixade då lite saker i mitt rum, satte upp ljusslingor och bytte lakan i sängen! Efter det somnade jag direkt. Nu är jag påväg till Östermalm med mamma och pappa för att äta sushi, som jag längtat efter. Vi hörs senare, puss älsklingar!


Ludacris feat. Usher, David Guetta - Rest Of My Life

Så jävla grym.

Bilder från kvällen


Mys med tjejerna


Pyjamasparty

Nu ska jag på pyjamasparty hos Amanda hiho! Sitter nu i bilden och ska strax hämta upp Natalija. Vi tar med systemkameran så bilder kommer upp ikväll, puss


Frågor/Svar

Vart kan man köpa tjocktröjan och väskan? Tacksam för svar :) Skulle ni också kunna skriva när ni gör sånna där bilder vart ni har hittat sakerna? Kram
Svar: De kommer från Victoria's Secret, ska göra det i fortsättningen, puss! 
 
åh, moa! vet du vart din spegel är köpt? och köpte du lamporna på sidorna separat eller som den var sådär från början? håller på att fixa om nytt rum och letar efter en sån spegel! 
älskar eran blogg bästa på länge, grymt uppdatering o aaaaaaaallt! 
kram!
Svar: Tack så jätte mycket sötis, vad glad jag blir! Ja, den är köpt på Ikea och köpte lamporna separat! Man hittar dom på lampavdelningen och spegeln på spegelavdelningen, haha (you don´t say). :) puss
 
Har du (Natalija) någon pojkvän? 
Kanske han på bilden? ;) 
Kram!
Svar: Nej jag är singel och trivs ganska bra med det! Han på bilden är en jättenära vän, puss!
 
Vilken skola går ni i? :)<3
Svar: Vi går i Lyckebyskolan :) puss
 
Tja! Vad är det hon har lagt i magen.Asså den tjejen med grå tröja :)? 
Ps Älskar er blogg.Ni är så himla fina.Mina förebilder! 
Kram<3
Svar: Vi spelade in en film och hon skulle spela tjock. Fast det slutade med att jag fick ta den rollen då Ida bara garvade ;)
Tack så jätte mycket hjärtat, vi blir superglada!

Äntligen fredag!

Hej på er! Fredag idag! Nice ju. Är påväg till bästavän nu och ska spendera eftermiddagen med henne eftersom hon åker utomlands imorgon. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det återstår att se! Bloggar senare, puss babes


Outfit/M

Jeans-Gina | Tröja-Gina | Hunters


Frukost+Julkalendern


Gjort mig fräsch


Back in the days


Torsdag

Hej mina älsklingar! Tänkte berätta lite om vad jag och Moa gjort idag. Vi började skolan klockan 9 och först hade vi hemkunskap där vi bakade vita pepparkakor och knäckebröd, och efter lunchen hade vi julpyssel, alltså dafuq. Aja, efter skolan, alltså vid klockan 2, åkte vi in till stan med Michelle och köpte födelsedagspresent till Amanda som ska firas imorgon! Vi satt och fikade på Waynes och uppdatera varandra lite. Här har ni några bilder, puss.

Bilder från skoldagen


Outfit/M

Jeans-Zara | Skjorta-Bik Bok | Stickad-Bik Bok | Skor-?


Take me back to USA

Vet att det ser om som om jag tar mig på fittan men skulle ta av byxorna xD
Visst kan man inte tro att allt bakom mig bara är en vägg? ;)
Och hotellet var ju helt underbart

  

Videoblogg

Tänkte köra på min första videoblogg själv! Enjoy it
 

Food. My love.

Har nyss käkat, favvo maten! Så jävla gott var de och nu är jag prottmätt.. Ikväll vet jag inte vad jag hittar på men eftersom vi inte har några läxor så kan jag göra var jag vill! Gissar på att de slutar med att jag kommer ligga i sängen med datan hela kvällen. Så jag..


Fresh


12/12-12

Tjabba! Vaknade nyss, sov hur skönt som helst. Ska alldeles strax upp till köket för att hämta dricka och sen ska jag sitta och kolla på himym. Skoldagen var aschill, fick hoppa över de två sista lektionerna eftersom vi inte har någonting kvar att göra. Imorgon börjar tema veckan, tror vi ska ha hemkunskap imorgon haha. Kul, aja vi hörs senare! Puss 

Outfit /N

Tröja - BikBok | Jeans - Ginatricot | Stövlar - Hunter
+ Canada Goose jacka & Monroe väska

Dancing in the dark

Hej snyggisar! Nu är jag Amanda och Linnea hemma hos Amanda och ska käka pommes! Idag hade vi dans för lärarna (eller 3st) haha. Var så sjukt roligt att de dom dansa zumba, dööör. Sen på vårterminen så ska vi hålla zumbalektion för alla lärare på lyckebyskolan OCH från Haga, taaaagga! Haha. Senare kommer även Elin hit, kul kul! Hej så länge

Sneak peak, loool


Workout


Outfit/M

Jeans-Gina | Stickad-Cubus | Hunters


Frågor/Svar

Måste man använda något speciellt balsam för BM metoden, eller funkar vilket som helst? Puss
Svar: Nej jag tror man kan använda vilket som helst, jag har iallafall Garnier Fructis för färgat hår! Puss
Fick nyss reda på att man måste använda Silikonfritt balsam!
 
När man använder sig av BM metoden, blir inte håret skitigt då eftersom man inte har i schampoo?
Svar: Jo det blir skitigt om du inte tvättar ur all skit ordentligt. Därför kan du få stå i duschen i några extra minuter och gnugga skallen! Men vill man ha fint hår är det ju värt det! Puss
 
Hur är eran skola? För själv går jag i Vendelsömamlmsskolan och den suger. Vill byta till en bra skola. Snälla skulle verkligen uppskattas om ni berättade om hur skolan är, lärarna osv! Btw er blogg äger och ni är även supersnygga!
Svar: Till och börja med, tack så jätte mycket sötis! Och till frågan..
 
Moa-Jo den är väl helt okej. Det är ganska lite folk för skolan är väldigt liten så man känner typ igen alla så det är lite tråkigt. Men ibland kan det vara rätt chill. Lärarna är väl också helt okej. Vissa bättre än andra. Fast det är inte direkt lärare som sticker ut om man jämför med andra skolor. Fast en del är rätt bra! Jag har blivit rätt trött på skolan men det kanske är för att jag gått där i snart 4 år. Men kommer ihåg att jag tyckte den var bra när jag började där i 6:an, så vem vet, du kanske gillar den!
Natalija-Jag har nästan alltid varit emot skolan, dels för att när jag började där i sjuan så var jag van med supermånga människor för gick i Kunskapsskolan innan, och tyckte det var tråkigt med så lite i den nya. Förutom att den är så liten är den helt okej, lärarna är för den mesta delen bra och lär ut så att man förstår. Sen finns det också lärare som är bittra och är stränga, men skiter oftast i dom och bara kör på. Maten duger, nästan som varje skola. Jag rekommenderar den inte alls, för att man tröttnar snabbt! Jag tycker du ska börja i en skola i stan om du nu ska byta! Lycka till med ditt val! 

elfte

Godkväll! Jag lyssnar på Birdy på Spotify och beundrar VS modellerna på Tumblr. Helt sjukt hur otroligt perfekta dom är. Hur som helst, fick med mig ett supergulligt påslakan och örngott hem från Ikea, visar er hur det ser ut när det ligger i sängen. På vägen hem stannade jag och mamma en snabbis på Max och där köpte vi med oss Hot Creole Fries och en blåbärs Lyxshake. Jättegott! Har inte gjort så mycket annat nu på kvällen, mest kollat South Park och umgåtts med Nikola och Maja. Ska återgå till att kika med Morgan, puss på er och sov gott! 

Inspiration


+Inspiration+


TIPS

Tipsar om dessa produkter från VS! Luktar melon och är så uppfriskande, fräsch osv! Verkligen en stor rekommendation om du ska till Victoria's Secret! 

Lol that´s me


Mot Ikea!

Hej babes! Seg uppdatering för min del idag, nåväl. Var och simmade med alla nior på Torvalla, drog så fort jag blev klar och försökte torka snabbt, när alla var klara drog jag, Linnéa & Moa och käkade på donken i Haninge C, efter det träffade jag William en snabbis, tog bussen hem tillsammans. När jag kom in tog jag ett bad och tvättade håret och sen gjorde jag klart en matteuppgift med mamma! Nu är jag påväg till Ikea med Macklemore och Ryan Lewis i öronen och på Ikea ska vi köpa lite småsaker! Hör sen, pusssss


Jävla lärare

Va pallrade våra skärtar i iskallt väder och snö, ända fan till skolan. Så ringer vi våran lärare och han säger att de är kvar i möte och att vi ska göra det imorgon istället..... Alltså seriöst -.- ush


Zumba zumba zumba!!


Badat

Cha cha! Nu har vi badat och de var fan kul. Speciellt att hoppa från trampolinen hehe. Efter bi badat så drog jag Natalija och Linnea till handen och jag köpte er var jeans, kan lägga ut bild sen. Nu ska jag och Linnea hem till mig, fixa en matteuppgift och sen blir det att dra oss mot skolan för att ha Zumba lektion för lärarna, TAGGA! Haha.


Mot Torvalla

Godmorgon fina! Allt bra med er? Själv är det okej, sitter i Kalles bil just nu påväg till Torvalla där vi ska simma, super otaggad med w/e, hör denare under dagen, puss!


Mitt hår

Hej! Har lite frågor angående ditt hår.. 
Kan du skriva i ett inlägg hur du sköter om ditt hår? 
Hur du skulle förklara din klippning? 
Tycker om ditt hår så sjukt mycket, tacksam för svar i ett inlägg! Kram
SV:
Till och börja med tack så jätte mycket, blir super glad! Och nu till frågan.
 
Hur jag sköter mitt hår- Jag gör egentligen inte speciellt mycket. Jag duschar håret, inte varje dag då de sliter på håret och så blir det jobbigt när jag plattat de om det ska bli lockigt på en gång. Använder shampoo och balsam och det kan hända att jag har inpackning någon gång ibland när jag badar (vilket är rätt sällan). Sen efter jag duschat så tar jag i ungefär som silicondroppar i främst topparna. Bortsätt från det så gör jag inte mycket mer. Plattar varje dag och använder mig av ett värmeskydd som inte är speciellt bra, så egentligen borde mitt hår vara väldigt slitet nu (lite slitet är det) men inte så. Har märkt att jag har ganska bra hålkvalite vilket jag är väldigt glad över. Dock så fäller jag en massa hår när jag t.ex. plattar eller borstar håret och det är inte ett speciellt bra tecken. 
 
Hur jag klipper mig- Jag gör inget märkvärdigt. Klipper bara topparna och så klipper jag bort lite av det slitna i luggen. Jag klipper inte rak lugg utan så att de hänger ihop lite med håret men ändå är kortare. Sen ber jag alltid frissören att klippa så lite som möjligt då jag sparar till längre hår. 
 
Hoppas att du fick svar på det du ville, puss!
 

Tacos+Wild Child


Spanska provet

Haha våran lärare hade med mig och Linnea i spanska provet, haha dör. Så söt. Det betyder: Linnea & Moa dansar zumba. Ni kan ju fatta att vi skrattade en del när vi fick provet.


Måndag

Hej på er snyggisar! Är hos Amanda nu och vi fick skjuts hem av bästaste Antom, så jävla skönt! Skolan idag var rätt chill, det blir bara mindre och mindre att göra så de är bra. Juste hade spanska prov idag, ush. Men tror det gick okej ändå. Men ni ska vi ta och äta något, man svälter ju i skolan.. Puss hej


Himym


Världsbäst

 

In tha school


I think I maybe think too much


10 sanningar om mig

- Jag älskar årets julkalender hiho
- 2 gånger i mitt liv så har jag ätit så mycket så jag spytt, ups
- Jag tycker det är jättegott att äta is
- Jag älskar leverpastej
- Jag hatar att gå en lång stäcka själv utan hörlurar
- Jag har blivit expert på att skjuta upp läxor
- Jag hittar ofta på lyrics i låtar, alltså sjunger ord som inte ens är ett riktigt ord (på engelska)
- Har beställt en klänning nu till nyår och hoppas verkligen att den passar!
- Jag mår as bra av att ha städat rum (vilket jag har nu) :D
- Min godisjulkalener gör mig besviken varje dag

Question & Answer

Hur och när applicerar du krämen? :)
Svar: Jag tar en liten klick och lägger den på finnen och kletar ut det litegrann så det inte är ett sånt tjock lager på och jag applicerar den varje kväll, men om det behövs så kan man lägga på den varje morgon också! 
 
Hej! vad tycker ni om ryktet att Harry och Taylor dejtar? skulle ni vilja se de som ett par? :)
Svar: Jadu, jag (Natalija) har aldrig riktigt gillat Taylor, men visst hon är fin osv och har absolut ingenting emot henne som person. Fast nu när Harry och hon dejtar är jag mycket mer emot henne än innan, tycker att han kan få så mycket bättre osv. Gillar inte Haylor och äcklas lite. Men får väl bara ta att acceptera det eftersom jag inte kan göra någonting åt det. Kan inte se de som ett par :)
Och jag (Moa) har inget emot Taylor som person. Lyssnade på hennes låtar när jag var yngre och tyckte dom var bra osv. Men har jätte mycket emot att dom dejtar. Vet inte riktigt varför men gillar inte de alls. Och så fort jag ser bilder på dom så blir det såhär, neeeeeej. Hatar henne verkligen inte men tycker inte om dom tillsammans. Det är så jag känner nu men vem vet, kanske ändrar uppfattning sen men just nu så är jag verkligem inte förtjust i att dom dejtar faktiskt :)
 
Vart kan man hitta klänningarna? Kram
Svar: Inne på nelly.com, puss!
 
Kan du säga hur mycket det kostade? Och vilket flygbolag åker ni med? :)
Svar: För hela familjen gick flygbiljetterna på cirka 38 000 och tror vi åker med American Airline! 
 
Vad heter appen?
Svar: Det är ingen app, utan ett program till datorn och det heter photoscape! :)
 
Kan ni länka vilka bloggar i läser? :D<3
Svar: http://amandafritzon.blogg.se/
http://hallerheims.blogg.se/
http://paam.blogg.se/
http://rebeckawallberg.blogg.se/
http://irres.se/
http://jelenajankovic.blogg.se/
http://mhbs.blogg.se/
http://natalie.blo.gg/
http://ofinast.blogg.se/
http://sarahaddad.blogg.se/
http://victorialarsson.forme.se/
http://claraborthwick.blogg.se/
http://rebeckahornsaters.blogg.se/
http://isabellmellin.blogg.se/
http://onedirectionswe.blogg.se/
http://blackstaars.blogg.se/
http://hannabodelson.blogg.se/.
 
Moa läser inte alla som jag läser men här är alla jag läser och sen har jag lagt till dom hon läser! 

Loved you once, love you still, always have, always will.


Nu är du snart min

 

Appen fungerar igen!

Hej mina finaste! Äntligen funkar appen! Jag vaknade runt tolv och fixade mig lite och nu är jag på en restaurang och ska käka julbord typ, ganska mys. Venne vad jag ska göra senare men nu ska jag njuta utav maten, hörs senare, puss!


Hos Amanda

Hej alla söta bloggläsare! Nu är jag & Amanda hemma hos henne och vi kom hit för ett tag sen. Vi tänkte fixa våra videos till bilden för den ska vara klar imorgon. Men Amanda har råkat tappat bort min grupps minneskort som jag lämnade här :S Vår lärare kommer verkligen få damp och nu är allt vi filmat borta.. Men vi ska fortsätta leta så hoppas att vi hittar det. Istället nu så ska vi skriva önskelista till jul ddå både våra föräldrar och släkt har bett om de ett tag, hehe. Så ska fortsätta här nu så vi hörs senare, puss 
 

Fryser

Nu är jag och Amanda hemma hos mig och vi ska slagga här, mys! Vi fryser som jag vet inte vad, brrrr. Tänkte ta något att äta då jag blivit lite hungrig, hehe ovanligt. Puss hej

Tjejmiddag

Hej snyggingar! Tjejmiddag var super mysig och det var jätte god mat! Har seriöst inte varit så mätt på längre, hade ont i magen haha. Även fast kvällen inte blev heeeelt som vi tänkt oss och planerat så blev den ändå bra. Det var kul att träffa alla tjejerna och bara umgås! Hade tänkt att blogga innan men blogg.se appen fungerar ju inte.. Så jävla irriterande. Men nu får ni 4 bilder från kvällen
 
 

Lööördag

Hej babes! Kom hem för lite mer än en timme sedan pga superont i magen. Jag hade det supermys på tjejmiddagen och vi pratade, hon öppnade presenter (min och Amandas var helt klart bäst), åt mat och sedan kladdkaka, efter det kollade vi på film vilket var hur mys som helst. Hörs imorgon, för nu ska jag försöka sova så att jag inte lider av att min mage dödar mig. Puss sov så gott!

18 Juni - 20 Juli

Har precis bokat klart min resa i sommar till Miami & New York. Min käraste Amanda Larsson följer med och vi ska ha det så jävla bra, Disney World, Victoria's Secret, Miami Beach, Siesta Key, Key West, Everglades, Empire State Building, Central Park, och alla restauranger och affärer. Så otroligt jäkla mycket jag längtar. Kommer nog att bli en av de bästa resorna i mitt liv. Nu är det bara 194 dagar kvar! Sjuuuuuukt. 

Gårdagen

Först möttes vi vid sågen och gick sen hem till Kalle. Där chillade vi, byggde, kollade på HIMYM och lite annat. Efter det så gick vi hem till Natalija och gjorde inte något speciellt. Sen så kollade vi på en skräck film med Nicola och Oliver. Vi både somnade, haha. Kort  och tråkig sammanfattning om kvällen, puss
 

8 December 2012

Godmorgon! Jag och Moa vaknade upp tillsammans för att vi randomslaggade haha. Vi käkade nyss frukost och alldeles strax ska jag ta bussen mot Haninge C med Amanda för att köpa en present till Emma. Sen ska jag hem och käka lunch och senare ikväll ska jag på tjejmiddag och fira Emma med mina bästa flickor! Ha en bra dag, puss!

Outfit /N

Jacka - Barbour | Piké - GANT | Jeans - Ginatricot
+ Hunter stövlar och Monroe väska
 

Så fina

 

Arbetar hårt med mina boys


New Year

Har varit lite sugen på att beställa hem den här snygga klänningen i några dagar nu och behöver eran hjälp! Vad tycker ni? Skulle det vara en klänning att ha på nyår kanske? Kommentera!

Fredag

Hej på er! Kom hem från handen för ett tag sen! Var där med Linnea och vi köpte pressent till Emma som fyller år imorgon, yey! Vi ska även dit på tjejmiddag imorgon för att fira henne. Men nu ska jag strax käka tacos, mums! Får se hur planera för ikväll blir, har inte en aning än faktiskt ;)

A

Fick A på matteprovet idag, woop woop!

Fredag med min älsklings Julia

Här har ni världens mest sexigaste bild som är tagen typ nyss. Är nyduschad och därför ser mitt hår fettigt ut. Strax ska vi kolla på film och förmodligen somna. Är supertrött. Vi hörs senare ikväll, puss! 

Outfit/M

Jeans-Zara | Linne-Gina | Skärp-Gina


The Sinister & HIMYM

Hej på er! Kollade nyss på världens obehagligaste film med min familj och min storebrors flickvän. Usch usch usch. Rekomenderar den för er om ni vill bli rädda. Nu ska jag kolla på HIMYM och sen ska jag ringa Robin, hörs imorgon. Puss lovelys

Snackar telefon med bebi


Victoria's Secret Fashion Show 2012

Hej babes! Kollade nyss klart på VS Fashion Show och modellerna är så himla perfekta. Så otroligt snygga kroppar och dom har så snygga utseenden. Kolla på videon ovan och se när modellerna tar över och när Justin Bieber, Rihanna och Bruno Mars sjunger och sen är det även lite intervjuer osv med tjejerna.
Detta gjorde min kväll. 

Perfektion


Brodera

Hej på er! Tog hem mitt syslöjdsarbete igår så tänkte sätta mig och brodera lite haha


#1DonEllen

Hej babes! Killarna är på Ellen's just nu på Kanal 5, sjukligt bra. Så otroligt galet stört fina. 

PLL+Thai

Nu ska jag sätta mig framför PLL och käka min hemgjorda thai! Hoppas den är god, hiho


And a happy new year

 

2 words, 1 finger

Hej på er snyggingar! Blev ingen skola för mig idag heller höhö. Men jag vaknade klockan 7 och skrev i en gruppkonversation med tjejerna och kollade vilka som skulle till skolan eller inte i kanske en halv timme eller mer. Så jag blev rätt pigg och kunde därför inte somna om. Gick istället upp, kollade på julkalendern, åt frukost osv. Nu ligger jag i min säng och bara chillar, så sköööönt. Men vi hörs lite senare, puss på er

Ny dag nya tag

Godmorgon på er! Har ni gjort som både jag och Moa och stannar hemma från skolan? Om ni gjort så, bra val haha! Just nu står jag och lagar frukost, ska äta två ägg och en apelsin tror jag, sen ska jag nog ta och sätta mig framför tvn och chilla. Har lite roligare inlägg till er sen så håll utkik! Puss

Anledningen till att jag inte bloggar så mycket just nu

Först är det för att jag mår dåligt. Har därför ingen ork till att blogga och gör ändå ingenting så har inget roligt att blogga om. Sen för att jag har ganska mycket plugg nu och måste tyvärr lägga ner mera tid på det än vad vissa andra behöver för att jag inte är snabb på att tänka och tar mycket tid på mig, jag tar skolan före bloggen. Sen kan det även bero på att jag är upptagen och inte har tid att blogga men ska försöka bättra mig så mycket som möjligt nu, och det är ju snart lov, då ska jag blogga mycket bara för er läsare! Plus att jag är ledig imorgon för pappa sa att jag inte behövde gå till skolan imorgon för att det är så mycket snö ute, så ska blogga mycket då också! 

+Inspiration+


TIPS

Jag köpte den här krämen i fredags och har redan märkt skilland. Krämen är alltså till för finnar/akne och vet inte om det är så för alla men mina finnar försvann efter cirka 24 timmar, otroligt skönt för mig som har haft lite problem med finnar på senaste tiden. Riktigt bra köp!
 
Apoteket, 115:-

-

Något vi ska förbättra på bloggen? Något ni vill ha mer eller mindre av? Isåfall kommentera!

Jag tror mitt hjärta blöder

Tjabba bästa ni! Jag har varit så himla duktig och bakat, lagat mat, fixat disken & tvätten, tagit ut hundarna, gjort en brasa och skottat snö. Fyfan vad trött jag är nu. Mamma ska ge mig massage snart då jag har otroligt ont i min rygg och sen ska jag nog ta och kolla på tv eller någonting sånt. Hoppas ni haft en bra dag! Puss

Så otroligt vacker

houseofvogue:

so pretty 

Question & Answer

Hur många unika besökare har ni per dag?
SV: Vi har mellan 250-300. Det pendlar upp och ner!
 
hur mycket väger ni och hur långa är ni? :)
SV: Natalija: 61kg tror jag (är påväg ner) och är 172cm, Moa: 55-56kg och är 164cm.
 
Har ni tips på vart man kan köpa jeans? Tighta hela vägen ner, och för bra pris. Typ 200-500 kronor. Svar uppskattas!
SV: Det finns ju väldigt många jeans på t.ex. GinaTricot som säkert inte är allt för dyra. Sen så finns det även ett par svarta Dr. Dremin jeans som går att köpa på Salt som kostar 399:- ! Dom är supersköna, tighta och finns i olika färger. Har dom inte själv men har kompisar som har sånna och de rekomenderar dom verkligen. Hade faktiskt tänkt att köpa sånna också! 
 
Hur kunde ni kolla på film när det inte fanns någon el? :O
SV: Elen sattes på efter typ 10-15 minuter :)
 
Moa Vad önskar du i julklapp?:)
SV: Jag önskar mig en systemkamera, massa pengar till London och lite små saker, typ smink, lite kläder oså :)

femte

Hejsan! Här är lite bilder från idag dårå. Just nu väntar jag på att min kära far ska komma hem, vill ha mer mat.Vet ni? Det är så mycket snö så jag kommer inte ut på bakgården, mys va? Jaja, ska kolla med min lillebror vad han vill för just nu håller han på att skrika mitt namn. Puss

Videoinlägg!


Tack snöstormen

Hej allesammans! Vi hade ju strömavbrott och då gick en massa hem, nu har typ alla i vår klass gått hem och en massa lektioner har inställts vi fick kolla på film istället! Men nu får vi gå hem så ska pallra mig ut i snöstormen, chill dag!


Strömavbrott i skolan haha


Zumba zumba zumba

Här är en video på när jag och Amanda dansar zumba dagen innan uppvisningen! Och det är väldigt halt + att vi har hunters så det är ganska svårt att dansa haha. But enjoy it! 

10 sanningar om mig


 - Jag kan inte dyka
- Jag drar alltid sönder sårskorpor vilket bara gör att jag får nya sår
- Jag kan inte hoppa i vattnet utan att hålla för näsan
- Jag skrattar alltid åt mina egna skämt 
- Jag gillar inte potatisbullar med sylt
- Jag får jättelätt kallsup
- Jag äter bara ketchup till korv och hamburgare, inget annat!
- Jag upprepar alltid roliga skämt så alla tycker det blir tråkigt tillslut och säger: men nu är det ju inte kul längre
- Jag säger alltid: tänk om det där hände, vad skulle du göra då och la la la 
- Jag är typ aldrig sjuk

Lussebullar

De blev helt okej. Dock hade jag typ andra världskriget med dom. Ush allt blev typ fel, dom gick sönder osv. Men nu har alla dragit och jag fick diska allt... Tack. Haha men här är dom, hoppas att dom är goda iallafall!


Julbak

Ignorera våra knullruffs

Tisdag

Nu är jag, Natalija & Julia hemma hos mig och ska baka snart, hiho. Puss


Äcklig morgon

Godmorgon! Blev väckt av mamma klockan kvart över sju då mitt alarm inte hade ringt. Hade ställt det på 01:30 för att jag skulle gå upp och kolla på MSG som jag var skit taggad till. Hade planerat att jag skulle platta håret också medans så jag skulle slippa att göra det på morgonen. Men självklart så ringer inte mitt alarm eller jag vaknar inte av det iallafall. Så jag missar världens perfektaste konsert på MSG och jag sitter här nu med oplattat hår och tjocktröja. Okej håret gör inte så mycket men det andra. Blääää vill dö. Aja hoppas att eran morgon varit bättre. Puss
 

Study break

Nu tänkte jag ta en paus från allt pluggande och krypa ner i ett varmt bad och bara koppa av. See you later


Tredje december

-Otroligt gammal bild.
 
Hello folks! Allt bra? Förlåt för att jag inte uppdaterat idag men mår inte alls bra, har endast ätit och sovit sen jag kom hem. Försöker att vila så mycket jag kan så att jag blir frisk, har supermycket i skolan just nu som jag absolut inte får missa, och sen har jag även en fullbokad helg. Längtar så himla mycket. Aja just nu sitter jag och lyssnar på mina gudar, 1D, Eminem, Macklemore och Lana. Så jävla underbara. Senare ska jag ligga och glo på tvn eller något liknande och efter det ska jag ringa Robin, så standard.
 
Inatt ska de fem finaste i världen uppträda på Madison Square Garden, är så himla stolt över dom och de har kommit så långt. Orkar inte sitta framför datorn längre, pussar

Outfit/M

Körde på en lite halft mysig outfit idag + osminkad

Stickad-Vero Moda | Jeans-Gina | Hunters


Victoria´s Secret- Tipsar


3/12-2012

Cha snyggingar! Kom nyss hem och sitter här helt själv vid datan och äter Toffifee, hehe. Skolan var rätt chill faktiskt så det var skönt. Idag så ska jag nog mest plugga och ta det lugnt. Vet inte mer vad jag ska skriva men jag lägger upp outfit bild alldeles strax, ska bara ta bilder först! Puss hej

Lingerie


Hos Natalija

Hej snyggingar! Nu är vi hos Natalija och vi ska slagga här idag, mys! Kom hem hit för ett tag sen och fick en extra middag, sushi. Mums. Nu ska vi snart duscha och sen så blir det mysa ner oss i sägen med en film. Ha en fortsatt bra kväll, puss
 
 

Question & Answer

Vart har du hittat tröjorna på för sida?
Svar: Jag hittade dom på Polyvore.com, där kan man sätta ihop klädcollage sjukt enkelt. Men antar att tröjorna finns på Tommy Hilfigers hemsida, så kolla där! Puss
 
Vilken app? :) Fin!!
Svar: Jag använde mig utav LINE Camera för att göra alla hjärtan och sen Snapster för att göra bilden svartvit. 
 
Är det din lillasyster?? 
SSSÅÅÅ söt
SV: Ja det är min lillasyster! Visst är hon!
 
Duktiga ni är! :) Har någon av er dansat förut? Vad är det för zumba ni kör? Kram
SV: Till och börja med tack så mycket! Amanda har dansat en hel del när hon var liten men jag har bara dansat en termin Zumba innan. Så det var alltså andra terminen Zumba och första terminen Show Dance :)
 
Hej Natalija, jag såg dig idag i centrum och jag vet inte riktigt om man får fråga dig om ett foto?
SV: Hej sötis! Det är klart att du får fråga om foto, tycker bara att sånt är kul! Puss

Middag hos Moa!

Nu ska vi käka middag, blir kebabrulle för mig och Moa! Hörs sen, puss


Släkten

Nu ska vi fira Julia och släkten har kommit! Senare kommer Natalija och vi ska plugga, puss


L.O.V.E


Frukost

Godmorgon fina ni! Åt nyss upp min frukost, otroligt gott. Ska alldeles strax börja fixa mig och sen dra och fika med min kära Melissa, efter det ska jag till Moa för en "pluggdejt" och göra klar min engelska och påbörja mitt fördjupningsarbete inom idrotten. Ha en bra dag, puss!

Dansuppvisningen

Här kommer video på när vi dansar på dansuppvisningen! 
 
 
 
 

Pepparkakshus

Hej på er! Har nyss gjort klart detta fina peparkakshus som jag gjorde med mamma! Fast var tvungen att fota min sida då mammas var ja.. lite fulare ;)


TIPS

Rekommenderar verkligen bareMinerals sminkborstar. Borsten är jättemjuk och det är även supernice att applicera sminket på ansiktet för att borsten är så len och mjuk. Det är helt klart ett av mina favoritmärken på sminkborstar då jag har 4st, 1 liten, 1 mellan och 2 stora!
Finns att köpa på bland annat Åhléns City, NK & Kicks och dom stora kostar cirka 300 - 400 kr!

1 DECEMBER

- Jag för exakt ett år sedan!
 
Hej på er! Ursäkta för min usla uppdatering här på bloggen, men igår firade jag och Alexandra Amanda som fyllde år tidigare i veckan.Vi hade superkul, vi somnade runt 3 - halv 4 typ, sen så vaknade vi runt nio eller tio och åkte till Donken för att käka lite frukost. Det var så jäkla gott. Efter det drog vi alla hem. När jag kom hem så städade jag mitt rum och rensade ut alla kläder jag inte längre vill ha. Så har en tom byrå nu hehe. Allt jag använder hänger typ på min klädstång. Har även tagit ner några tavlor och bilder från väggen. Skönt. Nu ska jag upp och laga pommes och sen ska jag plugga lite, superduktig jag är! Ha en bra kväll, puss!

Lördag kväll

Hej snyggingar! Dansuppvisningen gick skit bra och det var as kul! Jätte synd att det är slut nu bara.. Nu är jag barnvakt åt mina småsyskon medans mamma skjutsar iväg min syster och hennes kompis. Vi kollar på julkalendern och det är ju med spöken iår, haha kolla va rädd Milla är! Jag dör haha


Nu kör vi!


Frukost+julkalendern


1 December