Film tips!

An Amarican crime
En sann historia om en tjej och hennes syster. De blir lämnade hos en familj för deras föräldrar ska åka iväg och driver ett tivoli. Familjen består av en mamma och flera barn. Till en början trivs det jätte bra men ju längre tiden går så börjar mamman bete sig konstigt. Hon börjar göra grymma saker mot den ena systern och det blir bara värre och värre. Ingen hjälper, ingen stoppar. Alla barnen bara kollar på och tillslut hjälper de till och med till. 
 
16 love theatrical
Har inte sett den men den handlar om en tjej som lägger ner hela sitt liv på tennis. Hon vinner alltid och har desutom väldigt stor press på sig. Men sen en dag så stukar hon foten och kan därför inte spela. Hon träffar även en kille som tar men henne på allt hon missat då hon bara spelat tennis. Man får följa med hennes liv med vänskap, kärlek, svek, bråk, press osv. 
Thirteen
Handlar om en tjej som är en av de mindre populära tjejerna i skolan. Hon har alltid velat vara populär och speciellt umgås med skolans populäraste och snyggaste tjej, Evie Zamora. Hon börjar köpa snygga kläder och gör allt för att få vara med henne. När Evie sedan frågar om hon vill med och shoppa börjar hennes nya liv med bla, droger, fester, killar, bråk och kriminalitet. Men det går inte riktigt som hon tänkt sig. 
 
Take me home tonight
Handlar om en kille som lever ett hyfsat normalt liv med ett normaltråkigt jobb. Fast utan fester, tjejer och sådant. En dag så kommer en tjej som alla tycker är snygg fram till honom och börjar prata. Han ljuger om hans jobb och blir bjuden till en jätte stor fest. En fest som förändrar hans liv totalt. 
Sinister
En man och hans familj som har förlorat en dotter flyttar till ett hus där de tidigare ägarna blev mördade. När mannen sedan hittar en låda med gamla filmer på vinden så händer det bara konstigare och konstigare saker i huset. På de gamla filmerna är det filmat när familjer blir mördade på ett avskyvärt sätt. Och i varje film så ser man ett konstigt ansikte som liknar någon man av något slag. Once you see him, nothing can save you. 
(På bio nu) 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback